@Cloudier
Ik had gemengde recensies gelezen over deze camping. Ik ben het ermee eens dat de camping een wat versleten sfeer heeft, en de viersterrenclassificaties dateren uit een glorieuzer verleden. De plaatsen zijn echter ruim en rustig, en de hoge pijnbomen zorgen voor veel rust, sereniteit en schaduw. De zee voor de camping is niet opwindend, maar het water is prachtig. Het nabijgelegen Giens is een bezoek waard. Er is weinig te voet bereikbaar, maar er is een behoorlijk fietspad.
Veel mensen! De camping is goed georganiseerd qua voorzieningen. De plaatsen zijn niet erg groot en liggen vrij dicht op elkaar. Het zwembad is erg druk met veel luid entertainment en muziek. Het aangrenzende strand is al even druk en ligt in een estuarium. Als je een paar stappen verder wilt lopen, is de prachtige en minder drukke zee ook prima. Alle voorzieningen zijn aanwezig en worden goed onderhouden. Zoek je een rustige plek? Ga dan niet.
We hoorden over deze camping via een Italiaanse familielid die naar Duitsland, in het Zwarte Woud, was verhuisd. Het is een charmante plek midden in het bos, met een beachvolleybalveld, een pingpongtafel en een minigolfbaan op loopafstand. Vers brood en croissants zijn verkrijgbaar na reservering. Er is ook een bar met drankjes en warme en koude gerechten. Toiletten, douches en wasfaciliteiten zijn beschikbaar. € 50/camper + 4 pakketten