@Co-en-Winnie.
- 2015
- Fiat. Ducato
- Buscamper
Juli 2026
LET OP! Camping is 5 jaar geleden overgenomen door Marvilla Parks. Je betaalt nu 52 euro per dag, ex. toeristenbelasting en ev. andere kosten.
Juni 2026
Sitecode: 195367
winkeltje was er al toen wij in 2023 hier stonden. is nu wat rommeliger. Er mag hoognodig gemaaid worden
April 2026
Sitecode: 194973
Fijn dat er weer een park van CCP is bijgekomen in Spanje. Prima camperplek. Uitzicht op zee maar hier is geen strand. dat ligt net na de haven. Hier alleen een strook met grind en rotsblokken
artje-56 je hebt het waarschijnlijk over die plek 3 km noordelijker. het pleintje is prima plek. politie reed langs maar we mochten blijven staan. naturistenstrand is 1,8 km noordelijker. daar kan je ook staan. ook geen voorzieningen uiteraard, is geen c.p.
Sitecode: 194550
veldje net buiten het centrum,ligt iets hoger dan de stad. Pas wel op hoe je rijdt: straatje met bord verboden voor vrachtwagens NIET inrijden. Geen voorzieningen.
wij moesten €6 betalen bij de Repsol om cassette te legen. die andere loosplek hebben we niet gezien. Staat ook nergens aangegeven dat je kunt lozen
Een foto toegevoegd aan een locatie · 6 maanden geleden

Maart 2026
eerst moet je de Pverde app downloaden en je registreren. dat lukt niet iedereen. zeer bewerkelijk allemaal
2 parkeerplaatsen. Op 1 is de officiële camperplaats, op de andere is de loosplek. daar staan we nu met nog 5 andere campers.
niet duidelijk waar nu de camperplaats is. tenzij je uitgaat van de foto, maar er staat niets aangegeven. Langs drukke weg. Wij zijn doorgereden naar Huissen