@Co-en-Winnie.
- 2015
niet duidelijk waar nu de camperplaats is. tenzij je uitgaat van de foto, maar er staat niets aangegeven. Langs drukke weg. Wij zijn doorgereden naar Huissen
let op: voor die €5 lidmaatschap krijg je wel een heleboel terug. Een app met alle camperplaatsen van Camping-Car-Park en er komen er steeds nieuwe bij. In de app kan je zien hoeveel plekken er nog beschikbaar zijn. Zelfs reserveren kan maar dat kost geld. Kaart kan je opwaarderen met een tegoed naar keuze zodat je zo in en uit kan rijden . Dus negatieve reacties snap ik niet. En dat alles voor €5
zo rustig vind ik het hier niet. je hoort constant het verkeer van de doorgaande weg.
prima cp met uitzicht op een haventje. Goed geregeld in Noorwegen met al die gratis camperplaatsen met loosvoorzieningen. Wij staan hier nu met 13 campers
Afgelegen veldje vol met rotzooi. een kapotte fiets en remsporen van rondjes draaien. Zie foto. Wij zijn gauw doorgereden
prachtige camperplaats. maar wij hebben €22,50 betaald en in de app staat €12,50. Klopt dit wel?
maak dan een melding met de BuitenBeter app.
Telefoonnummer is gewijzigd van de havenmeester. nieuw nummer is 06 27070571
niks gezien van geleegde toilet cassettes of van tafels en stoelen buiten. Wij staan hier nu met 18 campers. alles in de omgeving is vol behalve het grote veld vlak aan zee bij het vorige dorp
er staat niet dat je op de cp maar 1 nacht mag staan, daarom maar 2 sterren. Wij wilden 2 nachten blijven. op de camping betaal je het dubbele. Sanitair hebben we niet gebruikt. stroom moet je ook voor betalen
een leuke camperplaats tussen de bomen. ook hier niet duidelijk waar de plekken zijn. s Avonds wel rumoer van het sportveld achter de groene muur. En vanmiddag een of andere competitie aan de andere kant met veel muziek en een luidsprekende presentator. Zijn we niet zo blij mee
prima CP met vriendelijke beheerder. We kregen een plattegrond van de stad met uitleg over de bus. Voor de douche krijg je een sleutel en dan kan je voor 2 euro zo lang douchen als je wil. Geen wasstraat gezien, zwembadje was nog leeg en gesloten.
toen wij aankwamen vertelde de wat gestresste beheerder dat hij 3 dagen ging sluiten. Hij moest uitrusten en schoonmaken. Dus wij maar naar Lavacolla gegaan. Daar vriendelijk ontvangen
De bakker komt inderdaad langs vraagt €2.00 voor een croissant. Verder een goede plek.
prima gratis CP om de stad te bezoeken. wel wat lawaai van de naastgelegen weg. De officiële cp staat nu vol en aan de andere kant staan 12 campers. Gratis CP met gratis lozen dus prima geregeld
op de plattegrond staat aangegeven waar je mag staan. handiger was geweest als de plekken afgebakend waren. Sanitair is zeer gedateerd waardoor het er niet zo fris uit ziet ook al wordt er wel schoongemaakt. maar we waren al blij dat we konden douchen. De meeste camperplaatsen van pass d etappe hebben geen sanitair
ik zie dat campertje54 al heeft aangegeven dat het geen camping municipal meer is. wel een mooie ruime camperplaats met verharding en gras. Achter de plekken grasveldjes waar je nu beter niet kunt staan. een buscamper zat gisteren vast. Wij waren hier 12, 13 en 14 mei
weer eens 3 nachten gestaan. Prima plek en heerlijk rustig. Water kan je tappen bij het sanitair , lozen weet ik niet. Hoezo, 7 plekken in de winter? Vrijdagavond stonden we hier met 17 campers en buscampers
Op het bord staat melden bij aquamarijn. Maar dat is gesloten. Havenmeester is er niet vandaag. Blijkt dat je echt moet reserveren. Wij zijn doorgereden
Prima camperplaats. Toen wij hier 2 dagen geleden aankwamen stonden we er met 11 campers. nu staan er 21 en er kan niks meer bij omdat het middengedeelte in beslag genomen wordt door hele grote Phoenix campers. het lijkt wel of de Phoenixclub er staat.
Greynomads: je beoordeling staat bij de verkeerde camperplaats. Hoort bij de CP op Klein Amerika
wij hebben hier 3 nachten gestaan. ze zijn bezig het grasveld met aarde te bedekken. geen idee of hier de nieuwe CP komt. volgens gemeente Huizen wordt de CP dit najaar of voorjaar opgeknapt op dezelfde plek. Wij hebben gevraagd of er voorzieningen komen. Dit is niet bekend. Elke nacht stond het vol. nog voor wij weggaan staan er alweer 2 te wachten.
druk met kabels leggen naast de camperplaats. wij gaan maar naar Huizen
We stonden hier steeds met 20-30 campers. daardoor ruimte zat. Maar als het vol staat dan sta je toch wel erg dicht op elkaar. Behalve dan op de plekken in de lengterichting zoals aan de buitenrand. Vreemd dat er geen kraan is om je toilet te spoelen. Water kost €2 voor 40 liter. ook jammer dat er geen stroom is. de 2 stopcontacten aan de sanizuil deden het niet
Niet duidelijk waar nu de camperplekken zijn. een grote parkeerplaats waar ook gewone auto’s parkeren. wij hadden het geluk dat er nog een plekje vrij was. sanitair prima in orde zoals meestal bij een jachthaven.
De 1e nacht stonden we hier met 20 campers, de 2e nacht met 14 . Lekker dicht bij het strand. Gratis dus geen voorzieningen
Prima camperplaats. Groot grasveld. Behulpzame beheerder. sanitair is aan vervanging toe zoals bij zoveel camperplaatsen in Zweden
prima plek naast het museum. Als je op de 2e rij staat kijk je tussen de campers voor je . daar is over nagedacht. ‘s Avonds kwam iemand geld innen. Jammer dat er geen voorzieningen zijn.
Toen wij hier aankwamen hadden we de laatste beschikbare plek. daarna zijn er nog wel 3 campers bijgekomen. het deel waar wij stonden waren de plekken wat aan de korte kant, wel breed genoeg. Sanitair prima. er is zelfs een gratis wasmachine. Loosplek is op de kleine parkeerplaats. Heel onhandig want je staat elkaar in de weg. Als je geloosd hebt moet je weer achteruit weg rijden.
Er is hier nu inderdaad een hele grote camper- en caravanplaats. achterin 2 grote parkeerplaatsen. voor de CP moet je waarschijnlijk reserveren want het is niet duidelijk hoe dat gaat en wat het kost
op zich niks mis met deze camperplaats. Sanitair is inderdaad een stukje lopen. Maar wij zijn gevlucht ivm een concert wat vanmiddag en vanavond gehouden wordt. als ons dit verteld was waren we maar 1 nacht gebleven. ons geld kregen we helaas niet terug.
Volgens de website waren er nog 2 plekken naast de vuilnisbakken. Niet dus. Er stonden 2 campers. plaats zag er ook wat rommelig uit.
drie parkeerplaatsen waarvan de laatste 2 camperplaatsen heeft. niet handig want daar parkeren de meeste bezoekers van het park. We staan er nu met 8 campers en op p plaats 2 staan er ook 2.
lijkt op een circustenten met een grote tent en een heleboel pipowagens die je kan huren als hotelkamer. Achterin is ruimte voor campers en caravans. douchebakken liepen heel langzaam door en leken lek waardoor het vloertje ernaast zeiknat werd. en we schrokken van de prijs: vanaf 1 juni 350 Skr per nacht. Loosput voor wc was in de grond, deksel moest je zelf met gereedschap openen. Grijs water lozen volgens ons niet mogelijk . Onder de maat dus
inderdaad niet erg duidelijk. wij stonden bij de haven, dus niet op de camperplaats zelf. de 1e nacht niet betaald. maar om te douchen moest je wel betalen om de deurcode te krijgen, betaalautomaat bij het oude havenkantoor. ook MasterCard deed het. Douches een eind verderop achter de camperplaats
langsgereden. geen bordje gezien dat je er niet mag staan. er stond 1 camper
co is inderdaad afgesloten. maar wij hebben weer gestaan en overnacht aan de andere kant van het sportcentrum op een parkeerplaats. met nog 2 campers en een vrachtwagen. Toen we wegreden stond er wel een camper bij de loosplek
we staan hier nu met 15 campers en nr 16 komt er al weer aan. prima CP om kasteel en omgeving te bezoeken
we fietsten langs en zagen dat de CP gesloten is. het is een grote modderpoel. ik begrijpen dat het in maart weer open gaat. hoop dat het dan wel opgeknapt is
wat een verschil met 2 weken geleden. toen bomvol, nu konden we een plekje kiezen. wat ons in heel Spanje nog niet is overkomen
prima locatie, goed onderhouden en schoon sanitair. En inderdaad staan er meer dan 70 campers, helemaal bomvol net als alle andere camperplaatsen aan de kust. wij waren er blij mee met plek nr 72 met vrij uitzicht op de petanquebaan en het achterste straatje. Beheerder wil iedereen van dienst zijn . ik snap de negatieve reacties dan ook niet
op zoek naar een camperplaats. vannacht op een parkeerplaats gestaan met nog 11 campers. ook deze CP is vol !!!!
ook deze camperplaats is vol !!!!!!!
terrein is erg modderig dus zijn we op de verharding blijven staan. wij waren de 4e camper en na ons kwamen er nog een stuk of 12. het werd wel wat rommelig. prima plek voor 1 nacht. wc lozen niet gedaan. je moest het deksel van een put optillen en dat zag er zeer smerig uit
hier voor de 2e keer gestaan. Heel vriendelijke eigenaren en een mooie CP. we mochten vrijdag even kijken bij het kalfje wat die dag geboren was. Alleen jammer dat er geen douche is
niet duidelijk of dit wel een camperplaats is en waar dan. Parkeerplaats stond vol auto’s. Wij zijn doorgereden
het bord dat je niet aan de waterkant mag staan is weg. wij stonden hier vannacht met 15 campers. ik heb gevraagd om een afvalbak via de BuitenBeter app
we vonden het toch wat druk aan de kade en op alle mooie plekken stonden auto’s. geen afgebakende camperplekken. wij zijn verhuisd naar de zijkant ofwel de voorkant van het slot
ook hier staat niet aangegeven waar de camperplek is. we staan hier nu met 4 campers en hebben nog niets betaald
Er staat niet aangegeven waar de camperplek is. Er staat 1 camper met daarnaast auto’s. wij zijn weggereden en met het pontje naar de overkant gegaan. Daar precies hetzelfde maar veel rustiger. We blijven staan en zien wel of er iemand ons aanspreekt
Het is meer een veldje waar geparkeerd wordt ook door auto’s .geen vakken en geen bordje camperplaats. Wij staan hier nu met nog een camperbus. In de duinen staat er 1 die eerst ook hier stond. Gratis dus geen voorzieningen
Wij mochten gaan staan waar we wilden dus hebben we een rustig veldje uitgezocht. foto lukt helaas niet. inmiddels staat het veld een stuk voller. Prima camping. wij moesten Dk 164 per nacht betalen
wij stonden hier met nog een nederlandse camperbus. Wel vreemd dat er nergens een bordje staat dat dit een camperplek is. Prima plek trouwens voor een nachtje
CP is een beetje weggestopt in een donker hoekje. Aan de andere kant van het complex is een parkeerplaats waar al 3 campers stonden. wij zijn er gewoon bij gaan staan.
de CP staat al vol. maar wij waren al op het veldje aan de overkant gaan staan waar al 3 campers stonden. Maar eigenlijk mag dat dus niet maar we mogen wel blijven staan. Op de CP vinden we wel dat ze erg dicht op elkaar staan
heel vriendelijke ontvangst met pakketje toeristische informatie. wij stonden er met nog 24 andere buscampers en campers , dus vol. gelukkig hadden we gereserveerd. slechts 1 douche voor al deze mensen
wij staan hier nu met 1 andere camper. Knots van een parkeerterrein met gratis stroom aan het uiteinde van elke strook
wij zijn een van die 5 op de openbare parkeerplaats. in de zomer staan we ook regelmatig hier want dan is de CP ook altijd bezet. Gewoon te weinig plekken om met je camper te staan
prima camping met hotel, kampeerplaatsen, huisjes en camperplaatsen. tarief is inmiddels 25 euro per nacht incl alle voorzieningen ook stroom.
leuke plek met uitzicht op het water en de molens. helaas maar 5 plekken. wij staan er nu met 5 campers en er zijn er al 2 weggereden
WAt een gezellige camperplaats. De eigenaar komt gezellig een praatje maken. Volgens ons ook diverse vaste gasten. Wij hadden geluk, kwamen hier rond 17.00 uur en er was nog 1 plekje beschikbaar.
toen we hier aankwamen stonden er al 4 campers. maar van de Fransen die er al stonden konden we er nog wel bij. 1 camperaar heeft zijn camper een stukje opgeschoven, waarna er even later nog een bijkwam. er staan er nu 5 dicht op elkaar en wij tegenover hun, zie foto.