@CoKeizer
- 2012

Kleinschalige camping met vriendelijke ontvangst. Als het net geregend heeft is de weg glad door de klei.
Het geheel wordt langzaam uitgebreid. Het restaurant is in gebruik, wordt zomer 2023 gestuukt en geverfd. Er is een plek gemaakt om af te wassen en een loosplek voor het toilet en grijs water. In de muur van het huis zijn stopcontacten aangebracht voor elektra buiten. Ook zijn er meer kamers voor gasten.

Sitecode: 19366
Deze locatie bestaat niet meer. Rij 200m verder naar Bivouac Lot of Stars 30.909027, -6.896824

Sitecode: 19743
sinds 17 februari 2021 is deze camping weer open. Het heet nu Gite d’etappe le Calme. Wij hebben hier een paar nachten gestaan. onze camper is 7.35m lang, dat is wel de max. om hier te kunnen staan. ze hebben ook een goede keuken.
Een fijne plek bij een vriendelijke familie. Wij hebben hier mooie fietstochten gemaakt de bergen in. Rustig gelegen, op donderdagochtend al vroeg veel verkeer i.v.m. de wekelijkse souk. Er is een heerlijke douche met goed heet water. De familie breidt langzaam de camperfaciliteiten uit.

Een prettige camping, zeer rustig gelegen. Vriendelijke eigenaar. Wifi ontvangst is het beste naast huis.
Een rustig gelegen camping. Het sanitair is basic maar schoon. Zeer heet douchewater. De wifi is het sterkst bij de receptie.

Sitecode: 19509
Rustig gelegen camping. Mooi sanitair met heet water. Het water is erg kalkrijk. Vriendelijke uitbater. Elektra kost 30DH. camping: 20DH p.p., camper 20DH

Is nu helemaal ingericht als parkeerplaats, ziet er netjes uit. Geen officiele campervakken. Het was druk met geparkeerde auto’s van sporters maar ‘s avonds werd het ruim. Parking wordt uitgebreid.
Leuke en rustige plek. Toen wij er waren was er niet zoveel te beleven. Voor 1 nachtje prima.
Vriendelijke gardien. Na onderhandeling 30DH betaald. ‘S nachts lawaai van mensen. Er waren honden maar niet gehoord.
Prima camping, gemoedelijk, vriendelijke ontvangst. Goede douche, behoudens de douchekop, het overall Marokkaanse probleem op campings. De wifi is sterk verbeterd, Je moet wel in de buurt van de receptie zijn, dan is het snelle wifi, we konden zelfs Spoorloos kijken op de tablet. De prijs excl. stroom is 60DH. Stroom 20DH
Sitecode: 20503
60DH zonder stroom, elektra is 25DH. Dit is de enige camping waar ze apart tax berekenen, 10%. Dat wordt dus 66DH + 28,5DH
Wij hebben gratis gestaan in 2016 achter Bally’s. Je loopt door het hotel zo de Strip op, tegenover de Bellagio met de muzikale fontein.
Wij hebben gratis gestaan in 2016 achter Bally’s, 36.11276, -115.16402. Je loopt door het hotel zo de Strip op, tegenover de Bellagio met de muzikale fontein.
Een mooie rustige plek in the middle of nowhere, in een prachtige omgeving.
Werkelijk een heerlijke plek om te verblijven. Met een prachtig uitzicht naar Monument Valley. Rustig, midden in de natuur. Het uitzicht verveelt nooit.
Een heerlijk rustige plek in de natuur. 3km van de ingang van Bryce National Park.
Sitecode: 20515
Er staan nu 7 campers hier dus zo moeilijk is het niet om hier te komen. Met nat weer zou ik hier niet heen gaan. Vriendelijke ontvangst en een heerlijke douche.
Een mooie plek maar er rijden 's nachts meer treinen langs dan overdag, en dat zijn vooral de lange goederentreinen. Oordopjes in dus.
Ten tijde dat wij hier waren (27-06-2016) was het betaalhokje leeg. Overdag druk maar ' nachts redelijk rustig. Op wandelafstand van de watervallen.
Leuke rustige camping. Stroom 10Amp. TomTom zag de weg naar de camping niet, coordinaten van het begin van de weg zijn: N30:28'38", W8:51'47". Daarna 1500mtr de weg rechtdoor volgen. Ingang camping wordt aangegeven. Vriendelijke ontvangst.
Sitecode: 20768
Camping is behoorlijk duurder geworden. DH35 camper, DH20 per persoon, DH25 stroom tot 3,5T, DH35 stroom vanaf 3,5T.
Elke reis komen we hier wel terecht. Er heerst een ongedwongen sfeertje hier. De prijs is All Inclusief. Dus stroom zit er bij in ook als je dat niet nodig hebt. Sanitair basic maar schoon en warm water.
Mooie camperplek, alles aanwezig en dichtbij centrum.
Leuke plek bij riviertje, je kunt er vogels spotten. Wij zagen in de zee dolfijnen toen we hier waren.
Leuke, rustige camping. Via campingcard ACSI korting in voor- en naseizoen.
Een rustige plek, er is plaats voor drie campers. Plaats niet bezocht, vroeg vertrokken, waren op doorreis.
Prima stop op je doorreis. Aan rand van dorp, picknickbank bij het water, daar kun je dus ook met je eigen stoeltje zitten.
Een mooie camping. Uitstekend sanitair. Vriendelijke ontvangst door Nederlandse eigenaar. Gratis WiFi.
Sitecode: 20523
'S nachts veel honden geblaf. Wij zijn 300mtr verder bij strand gaan staan. N35:06'59", W02:43'23", een rustige en 's nachts door kustbewaking bewaakte plek.