@CoLeij
- 2022
- Burstner Brevio T605
- 2015

heerlijk rustige camping in de natuur, je kan van hieruit leuke wandelingen maken. camper met 2 personen 25€ per nacht. sanitair erg netjes en schoon.
Mooi plekje bij het Hotel, voor het hotel rechts erin rijden naar de Biergarten. De wanderoute Altschosspfad kan hier worden gestart en is zeker een aanrader met mooie rotspartijen. De Biergarten kan in de avond wat rumoer geven, maar wij hebben er geen last van gehad. net voor het Hotel ligt ook een parkeerplaats met overnachting mogelijkheden. dit is niet van het hotel maar moet via een app worden betaald, is evt ook een mooi plekje

Heel mooi plekkie voor 6 campers aan het water de Saar. restaurantje vlakbij en een mooie uitvalbasis voor wandelen en fietsen. er is ook een pondje voir wandelaars en fietsers op 100mtr afstand die je naar de overkant van de Saar brengt. de QR code op het info bord werkt echter niet. zoek daarvoor in de plaats naar de EasyPark app in de playstore. daarna is het betalen een fluitje van een cent. 5 euro per 24 uur, zonder voorzieningen
Sitecode: 62094
prachtig plekkie, wij staan, net zoals een aantal andere op het grasveldje. heerlijk rustig. wel 5 euro duurder dan vorig jaar, toen was het nog een tientje per nacht. er is een toilet beschikbaar bij de ingang van het Dino park.

Prachtige camperplaats, heerlijk rustig en alles tiptop in orde. Mooi uitzicht over de velden. Supervriendelijk en enthousiast. Wc en douches superschoon. Vanuit de camperplaats kan je lekker wandelen of fietsen naar natuurgebied de Kampina. Wij hebben ervan genoten. de volle 5 sterren voor deze mooie camperplaats!!

prachtig plekje vanwaaruit je fantastisch kan wandelen. Je moet wel zelfvoorzienend zijn want er is op de camperplaats niets. Er is overigens wel een WC in de buurt van het toeristen info punt. camperplaats 10 euro per dag te voldoen via een inschrijfformuliertje bij de ingang. lekker simpel en basic
Sitecode: 62094
parking zonder voorzieningen. kleine vuilnisbakjes aanwezig. WC bij de ingang van het Dino-park (klein stukje lopen) mooi uitzicht en toen wij hier waren erg rustig. overnachten 10 euro. kenteken wordt bij het op rijden gescand. voor het verlaten betalen of binnen 48 uur na vertrek.
kleine camperplaats voor 4-6 campers. het water lijkt afgesloten maar is niet zo. aan de achterkant van het muurtje moet een hoofdkraan worden geopend. s'nachts is het erg rustig. centrum en winkeltjes erg dichtbij.