@Coccinelle
September 2026
Een locatie beoordeeld · 25 dagen geleden
inderdaad een mooie camperplaats: ruime plekken, veel groen , stroom, ledigen van toilet enz. Het is er allemaal. Een afknapper waren de sanitaire voorzieningen. Met je pas naar binnen door een soort kluisdeur die meteen dichtviel. En dan die stank van de riolering. Niet uit te houden. Alles zit potdicht. Hier wil niemand “opgesloten” zitten. Dat moet toch anders kunnen.
Kale, droge vlakte zonder enige beschutting. En dat bij een temperatuur van ca. 30 graden. Heel slecht aangegeven in het dorp: je rijdt er gewoon voorbij.
Stoffige, verwaarloosde camping. Niemand aanwezig, behalve een man die te veel gedronken of geslikt had bij de toiletten. Wij zijn weggegaan.
Een geweldig prettige camperplaats in een super rustige omgeving. In Buzy is er nu een fijne “boulangerie/patisserie” in de Rue Château de Lassalle op nummer 12. Openingstijden zijn op internet te vinden.
Een camperplaats met voorzieningen zoals lozen, vers water tanken en stroom. Hier was niets mis mee. Voor een hogere prijs dan normaal van deze organisatie verwacht je geen hondendrollen in de borders en sterke urinegeuren bij de struiken (niet alleen bij de slechte toiletten dus) die schaduw geven bij hitte. Wat jammer!
Wat een mooie camping in een groene omgeving. Met zicht op de oceaan. Het moet een feest zijn om hier te werken in de zomer: “ met een grote glimlach”.
Erg donkere camperplaats: slecht gesnoeide bomen, drassig, overal ongelijk (met oprijblokken niet te corrigeren) en heel smalle plekken. Onopvallende ingang aan de rotonde. Volgend Campercar park veel meer plekken bezet als we zagen: nl. 2. Doorgereden
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

Een mooie schaduwrijke camperplaats. Vlakbij een leuk middeleeuws stadje dat een bezoek meer dan waard is. Er is een bakker, supermarkt, apotheek en leuke terrassen. Er is een elektriciteitspaal omver gereden. Hopen dat deze snel gemaakt wordt!!!