@Cochem

Ja
2012

Daar geweest 11 en 12 juni 2024. gezien vorige revieuws en website vol verwachting, dat viel tegen. gras stond erg hoog niet goed onderhouden, zwembad zag er goed uit maar geen gebruik van gemaakt. Restaurant was alleen open van 12 tot 14.00 uur verder niets, geen bar geen eten sfeerloos. Voor onze hond aan het riviertje staan was de bedoeling. Volgens receptie niet toegankelijk door 2 meter onkruid. Kortom voor ons een deceptie en nooit weer

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

mooie camping, zeer goed onderhouden , ruime plekken, leuk terras, schoon sanitair en alles verzorgd tot in de puntjes. we zouden 3 dagen blijven maar het werden er 11. komen er zeker weer volgend jaar, petje af voor de eigenaren.

mooie camping en locatie niets mis mee. Wel met vermelding in Asci kortingsboek voor 20 euro. Van de 170 plaatsen zijn er slechts 16 beschikbaar voor een kortingsbedrag . Vermelding in het boek lijkt meer een lokkertje. Wij betalen voor comfortplek dat zijn de resterende 154 plaatsen een bedrag van 24,50 euro. Pluspunt 7 dagen gratis Wifi voor meerdere apparaten.