@CockZita
Let op, je moet betalen via de QRcode met de gegevens van je creditcard. Halverwege het scherm staat een betaalbutton en als je die aanklikt, kom je op een andere site (de creditcard gegevens zijn al grotendeels ingevuld?!) en heb je ineens een boek in Amerika besteld voor $34,55.
Mooie grote camperplaats voor pakweg 4 x 8 campers. De CP ligt precies tussen de parallelweg (tegenover restaurant Lloretma) en de A334 in. Op loopafstand van een rustig dorpje met de bakker (na 80m rechts om de hoek) en verderop een kleine supermarkt. Restaurants langs doorgaande weg. Bushalte vlakbij en 2 km van de ViaVerde. Geen voorzieningen behalve een afvalcontainer en een wateraansluiting achter in de hoek.
Het klopt inderdaad, veel achterstallig onderhoud. En het is lastig te fietsen in de omgeving door de vele steile heuvels. Maar er is ook veel positiefs te melden: attente beheerder, heerlijk heet water, fijne afwasplek, wc met bril+wcpapier+zeep en het fijnste; supergoeie WiFi. Je kunt tv kijken op je laptop.
Sitecode: 20227
In één woord: Gribus!
Fijne rustige camperplek. De recente prijzen €16 per nacht, ACSI korting 10%, dus €14,40. Nauwelijks horeca in de buurt of supermarkten. Zorg bij aankomst voor een gevulde koelkast.
Inderdaad, ge-wel-di-ge camping, zie vorige reviews. Er kan gefietst worden, maar alleen langs de drukke N18. De wandelroute in de omgeving is heel mooi. Nog een paar bonussen: er is een uitgebreide bibliotheek, waar je je boeken kunt ruilen en er is gratis supergoeie wifi!!!!
Mooie camping voor mensen met een rijkgevulde beurs. Helaas geen ACSI camping meer voor buiten het hoogseizoen, we moesten op stel en sprong op zoek naar een alternatief. Het werd Dijnselburg. Daar werden we met open armen ontvangen. Bingo!
Heerlijke plek, superaardig ontvangst, mooi sanitair én gratis WiFi, niets meer te wensen!!
Deze locatie is gesloten.
Volop parkeergelegenheid links en rechts op de weg bij het Manzanares park, waar heel veel auto’s staan. Ga naar het parkje ernaast met een aantal vrije parkeerplaatsen. Dan sta je verder van de weg af en heb je het park voor jezelf. Buiten wat wandelaars en sporters. Heerlijke plek! Op de fiets naar Madrid is het 6, 7 kilometer, over een sluipweggetje die we na 3 dagen ontdekten, nog geen 5 km.