@CocoJoan

2019

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Als je de bijbehorende website leest, staat er in hun voorwaarden aangegeven, dat caravans en campers niet worden toegelaten. Wel VW-camperbussen en soortgelijken.

We kwamen hier weer terug na eerdere positieve ervaringen. Ook dit keer werden we weer vriendelijk ontvangen, was het sanitairgebouw schoon en hadden we een fijne comfortplusplaats in de zon. Ook weer heerlijk gegeten bij Xiringuito Restaurant del Mar behorend bij de camping. Tot de volgende keer!

Fijne gezellige camping met goed restaurant, vriendelijk personeel, schoon en goed sanitair. Op loopafstand van het strand en boulevard met vele restaurantjes en barretjes. Ook winkels en supermarkten lopend te bereiken.

Mooie camping! Sanitair in het receptiegebouw is voortreffelijk! In regenachtige periode waren de plekken op het gras zeer drassig. Goede wandel-/fietsmogelijkheden. Prima plek om daarvandaan Freiburg met de trein te bezoeken. Gratis treinkaartjes bij receptie te verkrijgen.

Prima camperplaats om de historische stad te bezoeken. Gelegen bij wandelpark en bij zwembad met douchemogelijkheid tegen betaling entree. Elke ochtend om 09.00 uur komt een ambtenaar om € 5,00 op te halen. Electra (€ 1,00 /4 uur stroom). Watervoorziening is defect; kan alleen bij loosplek water tanken tegen betaling (€ 1,00/80 liter).

Grote camping met diverse goede voorzieningen. Sanitairgebouwen zijn schoon en goed onderhouden. Water, electra en afvoer mogelijk op de plek zelf. Met ACSI € 25,00. Tegenover de entree supermarkt Mercadona, op wandelafstand van boulevard & strand en dorp met restaurantjes en barretjes.

Sitecode: 20939

We werden zeer vriendelijk ontvangen door Joyce, sinds mei j.l. de nieuwe eigenaresse. Ook de naam is gewijzigd naar: "Camping La Colline". Mogelijkheid tot het bestellen van een door haar zelf vers gebakken baguette of pizza. Wat 'n oase van rust en prachtig uitzicht over landerijen. Sanitair in winter gesloten. Ze hebben tevens 2 chalets te huur.

Wat een aangenaam verblijf hebben we hier gehad! Alles klopt: schoon sanitair, 6 douches (dus niet te weinig), goede wasmachines & droger, plekken zijn groot genoeg, heerlijke menuutjes op woensdag bereid door Tina en last but least: wat een vriendelijke en gezellige mensen, die het prima runnen: 2 jonge echtparen: Frans & Yvonne en Koen & Tina en hun (schoon-)ouders assisteren indien nodig. Perfect geregeld! Kortom: wij komen hier terug!

Een prima en zeer rustig & landelijk gelegen plek met vriendelijke eigenaresse. Mogelijkheid tot het bestellen van stokbrood of croissants en het kopen van wijn. Wij waren hier nu voor de 2e keer en komen zeker terug!

Een heerlijk rustige plek aan een kanaal met aanlegplaatsen voor boten. Electra en water prima geregeld m.b.v. betaling met betaalpas. Geen douche, toiletgebruik raden wij af.

Staande op Stellplatz am Blumersberg in Meßstetten op zo'n 1000m. hoogte! Wow, wat een weids uitzicht hier! 🤩 'n Zeer goed geoutilleerde plek met electra, water, schone toiletten, een uitgebreid, goed onderhouden speelpark voor kinderen,  koetjes in de wei en een fraai uitzicht vanaf alle kanten. 👌

We stonden hier 27 en 28 nov. j.l. en werden zeer vriendelijk ontvangen. De camping is gunstig gelegen t.o.v. de boulevard en het strand: toegang slechts door het afsluitbare hek! Het sanitairgebouw is schoon en wij hadden een ruime plek met water- en electra-aansluiting. Extra pluspunt: Chiringuito Joan: prima bediening en heerlijk eten!

Telefonisch was het contact al prettig en ter plekke werden we vriendelijk ontvangen. Om 18.00 uur een tafel gereserveerd in de bistro, die er zeer gezellig en sfeervol uitziet, en waar we heerlijk hebben gegeten met een prima bediening. Het sanitairgebouw is keurig, schoon en vrij nieuw. Een separate ruimte is v.v. wasmachines en droger. En dit alles gelegen in een fraaie en bosrijke omgeving. Kortom, een geweldige (doorreis-)camping!

Wij verbleven hier vanaf 30 oktober 2 nachten: prima plek om te vertoeven met gebruik van toilet, douche (in ligbad) en spoelkeuken. De vriendelijke eigenaar spreekt goed Engels en gaf een duidelijke en informatieve rondleiding met een wijnproeverij. Heerlijke wijnen, kaasjes en olijfolie.

Wij hebben hier wederom genoten: het voelt voor ons als thuiskomen! Dat is absoluut dankzij de vriendelijke en gastvrije ontvangst en service van Siebo & Catarina + de interessante tips voor omgevingsbezoeken, de fraaie wandeling door de directe natuur, 2 x per week Happy Hour om leuke tips en verhalen uit te wisselen, het fijne zwembad, de shuttle service naar de markt in Estramoz op zaterdag en de wasmachine, droger en de handige waslijnen!

Prima en schone locatie, veilig en verlicht, met alle benodigde voorzieningen, behalve electra. Heerlijk rustig en goed kunnen slapen, ondanks de ligging van de snelweg in de nabijheid. We stonden alleen en 's avonds laat arriveerde er nog een camper.

Met fraai uitzicht op de landerijen staan? Dat kan bij deze camping met rustige sfeer, vriendelijke eigenaren en nette toiletten en douches. Grieks restaurant op loopafstand en Italiaans restaurant op loop-/fietsafstand. Petje af voor de dochter, die alles momenteel, door gezondheidsproblemen moeder, in haar eentje regelt.

Relaxte camping met goed en schoon sanitair gelegen aan de rand van het fraaie dorp Eguisheim, dat men gewoon gezien moet hebben: kleurrijke vakwerkhuizen, een bijzonder kerkje, ooievaars op de daken en zeer gezellige terrasjes en restaurants. Vanaf de camping mooie fietsroutes langs de wijngaarden.

Sitecode: 19118

Behoorlijk aan de prijs voor een smalle plek, ver van het, weliswaar fraaie, sanitairgebouw met overlast van de achterliggende weg. € 64,00 voor 2 nachten, incl. electra. Het gezellige dorp is prima wandelend (ca. 1 km.) te bereiken en probeer daar eens de Rüdesheimer Kaffee (koffie met Asbach Uralt en slagroom)!

Rustig gelegen, nabij het centrum van Digoin, aan de oever van de Loire en bij de Voie Verte: dus heerlijk fietsen en wandelen! Het stadje is zeker de moeite waard! Sanitair is prima en schoon. Vriendelijke ontvangst.

Een ideale camping voor de rustzoekers onder ons! Gelegen aan de rivier de Dropt met watervalletje, naast het Chateau de Eymet en op nog geen 200 meter van het dorp met gezellige terrasjes en restaurants. Vriendelijke ontvangst en eigenaren. Prettige plek om (een deel van) de vakantie door te brengen!

Wij stonden op de camping: wat 'n heerlijke plek om de vakantie te mogen beleven! Gelegen pal aan het bos; vanuit de camper/caravan kun je de reeën zien grazen en loop je zó het bos in. Het sanitairgebouw is modern en ongelooflijk schoon. Echt een zeer prettige camping: hier blijven we terug komen!

Rustige camperplek op gras met goed onderhouden groenvoorziening. Ongelooflijk ruime plekken met water- en electra-aansluiting en een separate loosput voor het grijze water. Op loop-/fietsafstand van het authentieke plaatsje Speyer/Spiers met gezellige restaurants, terrassen en winkels.

Rustige camping met goed onderhouden groenvoorziening. De comfortplekken zijn ongelooflijk ruim en voorzien van water- en electra- aansluiting en waterafvoer. Een gezellige brasserie maakt het vakantiegevoel compleet! Helaas is op dit moment het moderne sanitairgebouw gesloten, vanwege de coronaregels, dus daar kunnen we geen mening over geven.

Boerencamping nabij Ootmarsum. Rustige ligging. Jammer dat de processierupsen actief waren en uit de eikenbomen vielen. Vanwege de coronaregels was het sanitair gesloten, dus daar kan ik geen mening over geven.

Ruime plekken a/d Rijnoever, prachtig uitzicht op de Lorelei en de langsvarende Rijnaken. 'n Leuke, maar niet stille, ervaring! De Rijnaken, de grappige grauwe ganzen, maar ook de treinen vóór en achter de camping én het verkeer op de weg, hoor je wel. Vanwege de coronaregels geen gebruik gemaakt van het sanitair, dus daar kan ik geen mening over geven. Toch een aanrader om eens mee te maken.

De voorzieningen hier zijn prima. Modern, schoon sanitair, café annex restaurantje op de camping zelf en op ca. 50m. afstand een 2e restaurant met groot terras en fraai uitzicht op de Bodensee. Gelegen aan een eigen strandje, waarvandaan een zwempartij aanlokkelijk is! Een aanrader, al is de prijs niet echt laag: wij betaalden € 33,60 met 2 personen en camper p.n. voor een niet al te grote plek.

Goed geoutilleerde camping met modern en schoon sanitairgebouw. Fraai gelegen in het mooie Beieren en pal aan de Riegsee met eigen strandje en ligweide. Een Hongaars restaurant met goede keuken en een winkeltje ter plekke maken het compleet! De enige uitdaging is het horizontaal staan met de camper!

Ligging pal aan de Rijn. We hadden alle comfort: grote plek, electra, wateraan- en afvoer en modern sanitair met prima douches! Vriendelijke dame bij de receptie. Rechtstreeks vanaf de camping te bereiken wandelpad langs de Rijn, historisch overblijfsel van de beroemde brug uit de 2e Wereldoorlog. Nabij het stadje Remagen met gezellige winkelstraat, terrasjes en restaurants.

Heerlijk relaxte sfeer op deze uitstekend geoutilleerde en goed onderhouden camping! Vriendelijke ontvangst. Keurig schoon modern sanitair, prettige douches en toiletten mèt toiletpapier. Zeer grote staanplaatsen (comfortplekken 140m2!) en fraai uitzicht over de velden en de kerk en ruïnetoren van Bad Abbach. Vanaf de camping wandel- en fietsroutes langs de Donau naar o.m. Regensburg.