@CocoJoan
- 2019
Juni 2026
Een hele fijne camping; heel prettig ontvangen door 2 vrolijke jongedames. Campingwinkeltje en broodservice. Het sanitair is fantastisch: goed verzorgd, modern en schoon! Geen kaartje o.i.d. nodig voor de entree of de douche. Grote keukens met alle mogelijke benodigde apparatuur en buiten ook een x-aantal bbq's! Naast het zwembad, nog heel veel vertier-mogelijkheden voor kinderen. Op loopafstand van een strandje, gelegen aan het Flensborg Fjord.
Ontvangen door Christopher, de enthousiaste eigenaar, die vertelde, dat we zelf een plek konden uitzoeken en dat om 12.00 uur de presentatie over de leefwijze en de kudde zou beginnen. Dat was heel interessant en bijna jubelend vertelde hij, dat 1,5 week geleden er een nieuw kalfje was geboren! En we hebben hem gezien: 's middags én 's avonds! Geweldig! Ook van het avondeten hebben we genoten! Wat een feest om hier te mogen staan bij zulke lieve
Wat 'n idyllisch gelegen terrassencamping aan een fraai meer. Hier kun je oprecht genieten van het fraaie uitzicht, de schitterende zonsondergang, vogelgeluiden en verder stilte én RUST en 'n kleine waterval maakt het geheel compleet! Dan ook nog de hartelijke ontvangst door de eigenaar, die alle tijd neemt om informatie te geven. Houd er rekening mee, dat hier geen grijs water of chemisch toilet geleegd kan worden.
Mei 2026
19/20/21 mei 2026 Best Mjelva team, hartelijk dank voor ons verblijf op jullie fijne camping. Het is niet alleen een prachtige en geweldige plek, maar ook nog eens goed onderhouden! We hebben heerlijke dagen gehad en genoten op jullie prettige camping! Nogmaals hartelijk dank voor alle tips en het meerijden naar Ãndelsnes!
Lief, zorgzaam Gryta team, hartelijk dank voor ons verblijf op jullie camping. Het is niet alleen een prachtige en geweldige plek met geweldig mooi uitzicht over het Oldebukta fjord, maar ook nog eens heel goed onderhouden! We hebben een fantastische tijd gehad en genoten van elke minuut én fijne gesprekken op jullie kleurrijke camping!
Als je de bijbehorende website leest, staat er in hun voorwaarden aangegeven, dat caravans en campers niet worden toegelaten. Wel VW-camperbussen en soortgelijken.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
We kwamen hier weer terug na eerdere positieve ervaringen. Ook dit keer werden we weer vriendelijk ontvangen, was het sanitairgebouw schoon en hadden we een fijne comfortplusplaats in de zon. Ook weer heerlijk gegeten bij Xiringuito Restaurant del Mar behorend bij de camping. Tot de volgende keer!
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Fijne gezellige camping met goed restaurant, vriendelijk personeel, schoon en goed sanitair. Op loopafstand van het strand en boulevard met vele restaurantjes en barretjes. Ook winkels en supermarkten lopend te bereiken.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Mooie camping! Sanitair in het receptiegebouw is voortreffelijk! In regenachtige periode waren de plekken op het gras zeer drassig. Goede wandel-/fietsmogelijkheden. Prima plek om daarvandaan Freiburg met de trein te bezoeken. Gratis treinkaartjes bij receptie te verkrijgen.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Prima camperplaats om de historische stad te bezoeken. Gelegen bij wandelpark en bij zwembad met douchemogelijkheid tegen betaling entree. Elke ochtend om 09.00 uur komt een ambtenaar om € 5,00 op te halen. Electra (€ 1,00 /4 uur stroom). Watervoorziening is defect; kan alleen bij loosplek water tanken tegen betaling (€ 1,00/80 liter).