@Cocoon
- 2006
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Mooie plek, maar veel rommel bij leegplaats, ondanks het legen vd containers door gemeente. Goede locatie bij typisch Normandisch dorpje met goede bakker. Bij regen zijn sommige plekken erg drassig. En aantal vaste bewoners zo lijkt het. Jammer dat er geen bijv. 3 dagen limiet bij staat.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Plek direct naast oude spoorlijn, Velo route. Legen en water vullen mogelijk. Lijkt wat afgelegen, maar direct naast dorpje en op 250 mtr staat een brood automaat (€1,30 voor een baquette). Netjes, stonden met 4
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Omdat er geen voorzieningen zijn, 4*, maar goede verharde plek en brede weg ernaartoe. Uitzicht mooi op mossel- en oesterbanken bij eb. Loopafstand strand, GR34 ernaast. Legen kan bij begraafplaats in Saint Cast le Guildo, 5 km.
Vroeg (
Opgeheven! Staat nu nieuwbouw
Juli 2026
Nette plekken, maar heeeel stoffig. Er zijn 12 genummerde plaatsen voor campers. Dat werkt. Alleen bij activiteiten in dorp heel veel verkeer. Op ma,di en do paarden show. Op wo kindervoorstelling in dorp. Dorp viel ons tegen..wel fijn dat we er gratis konden overnachten
Sitecode: 197151
Mooie plek. Heerlijk gestaan. Laten we deze plekken koesteren.
2 foto's toegevoegd · 2 maanden geleden

Een nieuwe locatie toegevoegd · 2 maanden geleden
Le Caro, Plougastel-DaoulasEen locatie beoordeeld · 2 maanden geleden
Sitecode: 197002
Mooie plek met uitzicht op Brest. Mix parking, maar veel plek voor campers. Weg er naar toe soms smal, maar te doen met 7mtr. Leuke Wandelroutes, veel dagjesmensen. S nachts rustig. Kiezelstrand. Composttoilet. Prullenbakken, maar verder geen voorzieningen. Wc legen mag niet!