@Coetjes

8m
Halfintegraal
Bezit

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Hallo Esther Wij waren n paar weken geleden aan de poort voor n plaatsje Gelukkig was er net 1 vrij maar toen hoorde we dat we de cassette van de toilet niet konden legen als er chem toiletvloeistof in zat ( blauw) Helaas hadden wij die erin en moesten dus verder. Ik begrijp die beslissing wel,jullie zijn ook ECO maar zou miss toch handig zijn als dit op camper contact extra zou worden vermeld Miss n tip voor jou en voor degene die wilt komen

heerlijk rustig 3 nachten gestaan, lekker vissen en je bent zo in Sneek en het Sneekermeer. we gingen de 4e dag pas om 18.00 uur weg We hebben wat extra gegeven voor die dag maar dat hoefde niet! Echt even bijkomen daar.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

als je de Franse pas niet hebt moet je de pas kopen om de CP te kunnen gebruiken dat kan bij de slagboom, totale kosten zijn dan 18,60 euro netjes onderhouden mooi uitzicht de klim naar de kathedraal is echt heel erg steil smorgens al heel vroeg lawaai van trein en auto’s

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

op 3 april nog niet geopend!

op de site staat per 7 april geopend

we zijn aangekomen op 22/9/2022. de camping ligt in het verlengde van n riviertje (prachtig) direct aan het dorp. echter er is niemand. omdat dit de 3e camping is die gesloten is terwijl anders op deze app staat vermeld, zijn wij er toch gaan staan. er is geen elec. maar wel water en n Franse WC Op een aankondiging zien we geopend tot 30/9. Het dorp is klein maar mooi en de kerk is bijzonder in zijn eenvoud. naast de brug N bar/ rest.

op 22 /9/2022 gesloten terwijl er geopend staat