@Coffymen
Een heerlijke plek om te ontspannen. De eigenaren zijn vriendelijk en behulpzaam. We hebben hier nu drie keer verbleven en voelden ons zeer goed verzorgd. Reserveren is de moeite waard. Het privétoilet is geweldig. We hebben een mooie, ruime plek ingericht voor onze camper van 8 meter, een luifel en een partytent, en we hadden nog ruimte over. Het is uitstekend. De buren hebben ook frisse lucht. De toiletten zijn aan een opknapbeurt toe. We komen zeker terug.
Zeer mooie grote plaatsen, verhard, een beetje moeilijk om in haringen te rijden, maar het is oké, elektriciteit is perfect, de afvoer direct op de plaats is geweldig, water is ook op de plaats, het zwembad en de ligstoelen passen perfect, we zijn hier voor de tweede keer met honden, reserveren is gedaan Eerder niet erg, dan heb je de ruimte die je wilt, geen schaduw, maar dat is te verdragen in september
Zeer mooie plaatsen, ruim, elektriciteit, water direct aan de plaats, toilet en douche oké, dagelijks schoongemaakt, jr de prijs klopt niet Momenteel 24,-30 euro, er zou ook toeristenbelasting moeten komen, maar daar werd van afgeweken ons omdat we langer stonden,, De pizza is absoluut geweldig, geweldig
erg mooie plek, alleen helaas gesloten op 12.09.22 Volgens de website is Camper Kontakt open tot 15 oktober. is niet mogelijk we hebben ervoor gestaan en een nachtje uitgeslapen
Nieuwe parkeerplaats voor maar liefst 4 vrouwen Let op, de toiletten zijn videobewaakt, er zijn geen vuilnisbakken beschikbaar, de grond van het plein is geëgaliseerd met grind VE beschikbare elektriciteit tegen betaling Geschikt voor overnachtingen
Zeer mooie parkeerplaats niet ver van Bad Waldsee, licht hellende terreinhellingen zijn vereist, de wasruimte is momenteel gesloten vanwege C zeer aardige operator, niet slecht voor Womo met aanhanger
Zeer mooie plek voor grote campers met trailer. Douches met munten, een beetje kort maar gaat. Nette beheerder. Strand is mooi en met hond erg leuk om te gebruiken. Top
CP is naast drukke straat, aandacht met kinderen. Het strand is openbaar, ca. 50 meter breed aan de overkant van de straat en niet bepaald een blikvanger. Het jonge paar dat de plaats beheert, is erg vriendelijk en beleefd, behulpzaam en toekomstgericht. Goed sanitair
Sitecode: 19915
Zeer mooie, rustige plek. Voor mensen die willen ontspannen, maar vooral erg leuke beheerders, Gabriele en Daniela
De toonhoogte is erg vervallen en eigenlijk niet correct aangegeven, hoewel hij lang is en voldoende ruimte beschikbaar zou zijn. Geen elektriciteit geen VE in het algemeen niet aanbevolen. Zeer mooie omgeving en overdekt zwembad in de buurt.