@Cokkieke
- 2022
Prima plek, hartelijke man, simpel sanitair en prima pubfood. En natuurlijk lekker bier.
Aanrader! Zeer hartelijk ontvangst en zeer behulpzaam. Zeer schoon en net sanitair. Nette, ruime en vooral vlakke plekken met een tafel en stoeltjes. Alle voorzieningen met zelfs een vaatwasser. Toppertje.
Aanrader! Fantastisch mooi plekje met een heerlijk zandstrand. Veel locals die hun hond daarlangs uitlaten maar dat geeft ook weer leuke gesprekken. 5 plekjes vinden we wat hoog gegrepen.
Wat een hartelijk ontvangst met allemaal tips voor de omgeving. Schoon sanitair, zonder muntjes, en heerlijk warme douche. Ruime opzet van de kampeerplekken. We hebben hier 2 fijne nachten gestaan.
Prima plek. Mooi nieuw sanitair. Jammer dat maar een paar 'mooie plekken zijn langs het water die telkens bezet zijn.
De website is van 2021 🤔
Sitecode: 19248
Het is geen officiële plek maar Marko, de chef, liet ons er gewoon (gratis)staan. Kom je wel wat eten straks in het restaurant, vroeg hij glimlachend. DOEN. Daar krijg je geen spijt van! Topplekje.
Een hele mooie en fijne camping op het prachtige eiland Pag. Fijne onthaal, goed restaurant, winkeltje met eerste behoeften waaronder vers brood. De lucht is hier elk uur anders. En je kunt hier lekker wanden.
Wat een fantastische plek mooi in het groen tussen de wijngaarden en fruitbomen in. Je kunt er heerlijke wijnen proeven en bij aanschaf sta je gratis. Een echte aanrader.
Erg mooi plekje aan riviertje. Maar pure willekeur of je moet betalen en als je betalen moet is het de hoofdprijs. Stroom is niet optioneel en douchen is 1 euromunt die niet verstrekt wordt. Wij betaalden €28.50 voor 1 nacht.
Dez bestaat niet meer.