@Colin17
Lid van Campercontact sinds 2017
Rustige locatie, goede faciliteiten, gratis water, legen en elektriciteit (6A), gratis wifi. Kosten zijn slechts € 0,80. Goede wandelingen vanaf sosta, of vanaf het einde van de weg langs het meer, 3,5t gewichtslimiet.
Zeer mooie picknickplaats, toiletten, water en WiFi. Dicht bij de weg maar niet zo druk. 9 camperplaatsen, druk in het weekend.
Geen faciliteiten, maar er zijn waterkraantjes 50 meter verderop door het sportcentrum. Goede supermarkt en andere winkels. Zelfservice wasserette in de buurt. Gratis WiFi in het stadscentrum, niet aan het werk 4 / 6/17. Aangenaam verblijf, goede wandelingen niet ver weg.
Meer een kleine camping dan een sosta. Firm grasoppervlakte, uitstekende douche, toilet enz. Gratis WiFi op het restaurant open weekenden en elke dag juni tot september. € 11 voor camper en 2, elec € 2. Goed lopen als steil, voornamelijk beboste. Als u honden klaar bent voor bosluizen in weilanden.
Basisplaats op gras, vrij water en lozen, extra voor elektriciteit. Kan luidruchtig zijn met verschillende huisdieren maar anders zeer rustig. Dorp is 20 minuten lopen met winkel, restaurants, toeristisch kantoor met gratis WiFi. Mooie wandelingen, aanbevolen.
Verbleef hier eind mei 2017 vanwege de goede beoordelingen. Blijkbaar hoogseizoen en erg druk. Faciliteiten zijn schoon en goed, maar douches zijn extra, geen warm water in de wasruimte, beperkt warm water in de afwas- en wasruimte. WiFi extra en honden betalen € 3 per stuk. Het is goed als dat is wat je wilt, maar niet als je gewoon wilt stoppen om de was te doen.
Goede overnachtingsplaats. Grote ruimtes, vrijwel vlak, grasrijk gebied. Jetons zijn nu € 4,30, maar er is een kraan voor water 50m op de parkeerplaats.
Verbleef hier mei 2016. Goed voor een overnachting. Gratis water, goed uitgeruste plaats op grote mix-parking. Negatief punt is het ophaalpunt voor de schoolbussen in de ochtend. Positief is onlangs aangelegde groenstrook langs de kleine rivier en de boulangerie 100m verderop.
OK, ik vond de treinen niet te luidruchtig.
60+ genummerde plaatsen elk met gras en vlak. Waterkranen op het veld, het lozen bij de weg.
Kleine site, ruimte voor 3, schoon en goed onderhouden. Goede lediging punt, gratis water, schaduwrijke picknicktafels en een speeltuin naast elkaar. Klein dorpje met geen winkels. Ondertekend wandelroutes in steile beboste heuvels.
Stadscentrum parkeerplaats, we bleven buiten het dorp in de buurt van een skilift. Er is een sosta aan de bovenkant van de vallei boven Balme. 5 € in het weekend, juni, juli en september alsook augustus.
Goede faciliteiten, inclusief elektriciteit. € 12 of € 20 voor 2 nachten. Betalen bij het zwembad, gratis wifi, maar een Italiaanse mobiele telefoon nodig, of is het personeel nodig om te helpen met de code.
Geweldige faciliteiten, speciaal gebouwd, elektriciteit, water, kleine winkel in het dorp, diverse restaurants.
Weg is erg steil en smal, 2m teken hoewel we waren ok op 2.2 en de rommel truck doet het, maar het was krap! Passeer plaatsen zijn er weinig en ver uit elkaar, hebben een rustig moment afgewacht om naar beneden te gaan. Kan druk zijn in het weekend. Er is een toiletten blok en vuilnisbakken, een restaurant en bar. Veel wandelroutes gemakkelijk tot vermoeiend.
Zeer mooie plek, schaduwrijke picknicktafels, gratis water. Rustig dorp.