@ColinD
9 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

3 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2019
Een van onze vele bezoeken hier, de plaats is heel vervallen, de kiosk en de supermarkt zijn nu gesloten, waar de lokale bevolking hun campers parkeert, die ze hebben verlaten om hun plaats te beveiligen, wanneer ze terugkeren. Mogelijk ons laatste bezoek hier 😢
Hier weer gestopt in mei 2019 en begin augustus werken de meeste elektrische voedingsstekkers (8) nu niet
Bleef één nacht op 31/12/2018 en 26/02/2019 erg stil. gemalen een beetje geroerd en vies als het nat is Kan de Easypark-app niet aan het werk krijgen en de medewerkers van het zwembad begrepen dat we wilden betalen, maar konden de betaling om wat voor reden dan ook niet accepteren! elektrisch zegt € 1 voor 8 uur, je krijgt 6 uur! Zorg ervoor dat het nummer op de voorkant van de elektrische aansluiting naar het nummer voor uw elektrische verbinding wordt gedraaid voordat u betaalt.
Mooi en schoon. goede tussenstop maar beperkt tot drie plaatsen in een groot parkeerterrein. hier gestopt 2 januari 2019 arriveerden verschillende andere campers om geen parkeerplaatsen te vinden, maar konden parkeren zonder faciliteiten in de buurt.
stopte haar gedurende drie nachten tijdens de kerstperiode. goede faciliteiten en de eigenaar heeft een kerstdag lunch voor iedereen op het terrein tegen een zeer redelijke prijs. Zeer gedenkwaardig en kosmopolitisch.
geweldige tussenstop, schoon, rustig en voelde veilig. leuk dat je de website kunt checken voor de nieuwste webcam om te zien of er ruimte beschikbaar is.
schone camping met elektriciteit, maar vond geen baaien beschikbaar toen we om 21.00 uur aankwamen, sommige campers die niet waren aangesloten zagen eruit alsof ze niet bezet waren maar daar werden opgeslagen. We moesten verder gaan