@Colinsandra
Lid van Campercontact sinds 2026
- Challenger 240
- 2023
- Ford
Goed en praktisch ingericht. Schoon en netjes. De toegang is een beetje onhandig, maar te doen. Bedankt voor het brood vanmorgen :-)
Alles was prima, de eigenaren waren vriendelijk. De prijs is wel aan de hoge kant. Eén ster minder vanwege blaffende honden in de buurt de hele nacht.
Mario is een zeer vriendelijke en behulpzame gastheer. Hij doet er alles aan om zijn gasten zich welkom te laten voelen. We zijn het volledig eens met de vele 5-sterrenrecensies. Het enige minpuntje: het feit dat er maar één toilet met een geïntegreerde douche is, kan voor opstoppingen zorgen als het druk is. Een extra toilet zou wenselijk zijn.
Sitecode: 195855
De eigenaren zijn erg vriendelijk en de camping is in goede staat en goed onderhouden. Het is de bedoeling dat kampeerders de camping ook daadwerkelijk bezoeken. Helaas doet niet iedereen dat en maakt niet iedereen gebruik van het gratis verblijf.
De eigenaren hebben een geweldig aanbod gedaan. De camping is functioneel en rustig. Het idee is dat kampeerders ook de restaurants bezoeken. De ervaring leert echter dat de meesten dat helaas niet doen, terwijl ze wel gratis gebruikmaken van de faciliteiten.
Alles wat je nodig hebt voor een tussenstop is aanwezig. Voldoende ruimte, veilig, redelijk rustig en dicht bij de stad. Bedankt voor het aanbod.