@Colum-bus23
‘La Vie Est Belle’ ☀️
- 2016
Een mooie en nette camperplaats. We zijn hier al een paar keer geweest voor een nachtje en steeds hebben ze weer iets vernieuwd! wij raden deze plek zéker aan!
Wij hebben al een aantal keer hier een paar dagen gestaan als we voor familiebezoek in Barneveld moeten zijn! Wat een mooie locatie, ruime plek, alles super mooi onderhouden en mooi, schoon sanitair! Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Vriendelijke eigenaresse die dagelijks haar rondje doet, je verwent met verse eitjes en een praatje! En je kan er heerlijke honing, boerenijsjes en ander producten kopen! Wij blijven hier graag komen! 👍
Camping goed gelegen om Geilo te bezoeken. Netjes onderhouden, goed en schoon sanitair. Geilo viel ons een beetje tegen. Veel sportwinkels en wij waren er 2e pinksterdag dus alles dicht, zelfs geen kopje koffie ergens te scoren! volgende dag weer doorgetrokken,
Wij hebben hier 1 nacht gestaan omdat we de andere dag de boot bij Brevik moesten hebben! Voor ons een beetje drukke, volle camping. Veel vaste staplaatsen met caravans en hele terrassen erom heen. Niet onze camping maar prachtig gelegen met strandje aan zee. Alles netjes onderhouden en sanitair ziet er mooi en schoon uit! Vriendelijke eigenaar!
Mooie, goed onderhouden en ruime camping! Net/schoon sanitair. Wij waren hier in juni. Veel Nederlands maar het is ook een Nederlandse eigenaar. Wij stonden pal aan het meer met de camper bij een keien strandje waar we heerlijk aan het water konden zitten. Er staan ook meerdere picknicktafels, houten banken, BBQ. Sauna kun je afhuren voor 3 uur (ca 35,00 pp) een paradijsje, afkoelen in de waterval, zonneterras, je moet het beleven, wat een rust!
Prachtige camping en heel mooi gelegen aan het fjord! Vriendelijke eigenaars. Sanitair gebouw netjes, ruim en heel schoon! Wandeling naar Gudvangen via pad om de tunnel heen langs het fjord met mooie uitzichten rondom. Doe wel goede wandelschoenen aan😄! Wij vinden dit een TOP PLEK om tot rust te komen!
We zijn hier voor de 2e keer en het is gewoon een mooie camping. Flãm is toeristisch maar leuk. Er is genoeg te doen, wandelen, klimmen, boottocht over het fjord of nog leuker de FjordSafari, met zo’n snelle boot het fjord over en onderweg krijg je veel, en vooral op een leuke manier, de info over de vele mooie plekken onderweg. En de Flåmsbana is leuk natuurlijk! Verder sanitair prima! En ga naar het eettentje naast de receptie, heerlijk eten😋!
We kwamen hier terecht doordat de camperplekken in Bergen vol waren. Dit is een goede plek om te staan als je Bergen wil bezoeken, 11 km op de fiets of met openbaar vervoer! Maar de plekken zelf stellen niets voor, je staat tegen over 8 motel kamers die permanent bewoond worden door een aantal mannen . Ik vond het geen fijne sfeer en niet fijn aanvoelen. Over sanitair is niets te klagen, alles is er!
Mooie camping op SUPER locatie! Een allervriendelijkst ontvangst!! Prijs per overnachting erg hoog, maar stroom en douche is wel inclusief! Wij stonden op een ruime plek, voor ons alleen, aan het fjord. Dus dat was de prijs zéker waard! Maar er zijn mindere plekken dan vind ik de prijs aan de hoge kant. Sanitair ruimtes kunnen wel een likje verf gebruiken, maar het is schoon.
We hebben hier 1 nachtje gestaan om de andere dag met de veerboot mee te gaan. Een mooie plek aan het fjord. Supermarkt aan de overkant en mogelijkheid om een pizza te halen. Sanitair is netjes. Geen receptie, maar betalen bij automaat!
Een mooie camping, gelegen aan het fjord, met prachtig uitzicht! Plekken niet heel erg ruim. Sanitair netjes en schoon. Camping ideaal gelegen als je de wandeling naar de gletsjer ‘Bondhusbreen’ of het gletsjermeer wil maken.
Goede camperplek voor bezoek aan Stavanger. Je moet wel VROEG zijn, plekken zijn snel VOL! Parkeren buiten vakken mag niet.Geen voorzieningen, wel afvalbak! Verder ideaal om van je camper zo de stad in te lopen. Groot cruiseschip meert aan in haven! Je loopt zo het ‘Gamle’ in, het oude Stavanger met leuke houten huisjes, kleine straatjes en veel bloemen. Een mooie Dom kerk en park met vijver en veel vogels! Stavanger is zéker een bezoek waard!
Een mooie camperplek. Wij hebben hier 1 nacht gestaan op doorreis naar Hirtshals. Daar is het een prima plek voor! Werden allervriendelijkst ontvangen door de eigenaar. Alles rondom ziet er super verzorgd uit. Ook het sanitair is netjes en schoon!
Een mooie camping aan zee. Wel druk doordat de meeste mensen die de oversteek naar Noorwegen willen maken daar een nacht komen staan. Maar ruim opgezet en geen last van de drukte. Volgens mij toch altijd plaats voor iedereen. Vriendelijk ontvangst en alles netjes!
Nette camping en mooie ligging aan het meer. Prima en schoon sanitair. Wij hebben hier 1 nacht gestaan om van hier naar het stadje te fietsen (3 km). Leuk stadje met leuke winkeltjes en vooral ‘Balders Hage’ daar moet je even naar binnen TeLeuk!!! En natuurlijk de Fika’s o.a. Ekstedts Bageri & Café en Nygrens Café zijn een aanrader!
Mooie camping. Vriendelijke medewerkers. Je kan zelf een plekje uitzoeken. Wij hadden een mooie ruime, iets hoger gelegen plekje waar niemand naast ons kon staan. Maar eind van de dag stond het verder op de camping best erg vol en op elkaar. Mooi en schoon sanitair. Op loop of fietsafstand van het leuke havenplaatsje. Hier is ook een klim via trappen een rots op te maken en verder boven een wandeling weer naar beneden. Ook de rondvaart is leuk
Een mooie camping waar je midden in de natuur zit! Ruime plekken met prachtig uitzicht. Veel mogelijkheden om je te vermaken, van fietsen, wandelen, kanoën, vuurtje stoken en probeer vooral de sauna eens, die dobbert lekker op een vlot en vanaf het terrasje spring je het meer in om af te koelen! Sanitair is prima en schoon. Wij hebben ons hier voor de 2e keer opnieuw súper vermaakt!
Mooie camping aan een meer en een strandje waar je ook lekker kunt zwemmen. De Nederlandse eigenaars geven je een warm welkom! En we werden geholpen om de camper goed op ons zelf uitgezochte plek te zetten. Sanitair is prima en schoon! Je kan er heerlijk fietsen. Wij hebben er s’avonds friet en een snackje besteld, een aanrader want het was erg lekker goed gebakken. En voor s’morgens lekker verse broodjes besteld! Ze doen het goed!
Wat waren wij blij met deze plek midden in de natuur! Geen stroom, het water uit de put, een droogtoilet én rust en ruimte. Je wordt er ontvangen door de vriendelijke eigenaars. Het ligt in een klein dorpje met houten huisjes midden in het bos! Je kunt mooie wandelingen of fietstochten maken en zelf even het water in bij de rivier! Ben je hier in de buurt dan zou ik zeggen ‘ga het zelf ervaren!’.
Wat een mooie camping op een prachtige plek! We werden allervriendelijkst ontvangen door de eigenaren. We stonden met camper aan het meer, maar waar je ook gaat staan het zijn allemaal mooie en verzorgde plekken. Sanitair is prima en schoon! Er is een keuken met ruimte waar je kan zitten. Maar ook buiten bij de foodtruck zijn gezellige zitjes! En de ijsjes (sorbetijs van fruit met kruiden)zijn een aanrader! Deze camping is echt 5 sterren waard!
Camping mooi gelegen in een prachtige beboste omgeving aan een meer. Vanaf de camping kan je mooie wandelingen maken. De meeste mensen komen hier voor de BV Coppens, dus heel veel Nederlanders en Belgen. Sanitair netjes en schoon, wel weinig douches (4 dames en 4 heren) op zo’n grote camping. Receptie (met klein winkeltje) is alleen van 8-10 uur en van 16.00-17.00 uur open! !
Mooie camping met vriendelijke medewerkers, mooie plekken met eigen terrasje naast je camper, gedeelte afgeschermd met glas. Wij zaten aan het water, dus prachtig uitzicht met af en toe een boot die langs vaart. Mooi en schoon sanitair. Een leuke route om te fietsen naar Lysekil havenstad (ca 15 km).
Prima camping om Gent te verkennen. Vriendelijk personeel en sanitair is netjes! Er was voor ons alleen een onverharde plek, hier een nachtje gestaan maar de andere ochtend was de camper (na de nodige regen) bij het wegrijden verzakt. Met hulp van een buurman en rijplaten er met veel moeite uitgekomen. Ik lees dit meer in reviews, misschien zou de camping dit met een drainage systeem kunnen oplossen! Zó de kampeerplek aanbieden kan écht niet!!!
Eigenaar is allervriendelijkst. Uitzicht en ligging is prima. Sanitair ruimte is aftands en niet fris. De deur naar de douche stond hoog onkruid voor en de douche ruimte is niet fris. Het plankje waar je iets op kan zetten zat vol met dode vliegjes (en dat was niet van 1 week, evenals alle spinraggen) Als je camperplaats met sanitair aanbied zorg dan ook dat het schoon is. Als je hier met camper gaat staan kan je beter eigen sanitair gebruiken!
Er was eigenlijk geen plek meer toen wij aankwamen, we mochten op een nood plek staan, niet de leukste plek direct aan het weggetje, maar oké! We stonden recht t.o. het kraampje waar een meneer vis aan het roken was. Een aanrader, het was heerlijk! Je loopt vanaf de camping zo naar het strandje en haventje. Sanitair netjes. Douche activeren BUITEN je douche. Dus na 3 min stopt het water, heel vervelend als je nog in de sop staat ;-) !!
Mooie camping. En zeer vriendelijk ontvangst! Het is een lang gestrekte camping en het sanitair en afwassen was helemaal aan het begin van de camping. Het zou prettig zijn om bijv óók halverwege toiletten te hebben! Maar alles zag er heel netjes en schoon uit. En het ligt dicht bij de prachtige stad Meissen aan de Elbe, écht een aanrader. En natuurlijk aan de ‘Sächsische Weinstrasse’. Het is een prachtig gebied!
Wat een mooie camping!! Prachtig, en goed onderhouden, groot veld en nog andere veldjes tegen de heuvel. Veel ruimte. Hele vriendelijke eigenaars. Het sanitair is heel netjes en schoon. Douches zijn alleen ruimtes achter gesloten deur of gordijn met in iedere ruimte 2 of 3 douchekoppen. Ook is er een keuken met koelkast, vriezer, magnetron, koffieapparaat, waterkoker etc. Het ontbreekt de kampeerders aan niets! Ik zou hier zéker terugkomen.
Camping mooi gelegen aan een meer! Maar gastvrijheid is ver te zoeken! Als je 1 nacht wil staan betaal je boven de prijs € 5,00 extra, want hij zegt ‘dan komen ze 1 nacht alleen even om te douchen en toilet te legen’ .. ja al zou dat, je betaald toch voor je overnachting!!!! Toiletten zonder WC papier!! Afwasplaats om 18.00 uur op slot.. wij stonden met de vuile vaat (na het eten) voor een dichte deur! Om 8.30 uur worden douches schoongemaakt!??
Sitecode: 20377
Nette camping! En prima als je de mooie ‘Alt Stad’ Hameln wil bezoeken. Camping is inderdaad niet goedkoop maar met ACSI kaart betaalden wij € 28,00 all in per nacht. Er zijn een aantal plekken voor ACSI gereserveerd, dus zijn deze vol dan heb je het gewone tarief! Sanitair is mooi en schoon! Dame achter de receptie bij aankomst heel vriendelijk en enthousiast!
Een nachtje op deze camping gestaan. Bij aankomst werden we toegeschreeuwd door een vrouw van de camping die op luide toon melde wat we fout deden: niet zo lang voor de slagboom blijven staan, NEE op die plek mag je niet … de toon was gezet! We zijn diezelfde middag maar naar Bremen ‘Alte stad’ gefietst, zodat we de andere dag weer weg konden van de camping! veel te weinig toiletten en douches voor zoveel campers! Niet ons idee van vakantie!
Camperen kan niet in de winter (vanaf 1 november tot 16 februari)
Prima camping voor overnachting voordat we de boot weer opgingen. Vind het niet écht een gezellige camping. Sanitair wat open was ziet er mooi en netjes uit, maar gezien de drukte toch nog op de camping vind ik 2 douches te weinig. De toiletten en douches in het andere gebouw waren op slot.
CP zag er goed uit, maar wij waren daar rond 17.00 uur en er was niemand bij de receptie (tot18.00 uur open). er hing een bordje met tel.nr wat een boodschap in het Noors vertelde, wat wij niet verstaan en er kon geen voicemail worden ingesproken. Voor sanitair gebouw is een code nodig, dus zomaar op een plekje gaan staan met risico geen code was voor ons geen optie! Dus op naar een volgende camping!
Mooie camping op een prachtige locatie. Vriendelijke eigenaar die gewoon een keer langs komt om af te rekenen, terwijl wij al een mooi plekje hadden uitgezocht! Sanitair is prima in orde, misschien iets verouderd maar netjes, warm en schoon. Vanaf de camping hebben we een mooie wandeling gemaakt van 12,5 km, pittig, veel klimmen, meertjes onderweg, prachtige natuur en mooie uitzichten. Eigenaar zei dat vanaf 22 september de stroom eraf gaat!!
Mooie camping met mooi uitzicht. Alleen een doorgaande weg die je hoort, maar niet irritant. We werden allervriendelijkst ontvangen door de eigenaresse. Mooi sanitairgebouw en netjes en schoon. Wel munten nodig voor douchen. Het kampeerterrein wordt goed onderhouden en ziet er netjes uit.
Mooie camping midden in de natuur. Ruime plekken. Diverse mogelijkheden om een vuurtje te stoken. Direct vanaf de camping al een mooie wandeling om te doen. Sanitair netjes. Het is s’avonds en s’nachts wel heel donker op de camping, er branden nergens lichten.
De 3e ster is écht voor de ligging. Vanaf de camping kan je prachtige wandelingen maken. De camping heeft ruime plekken. Vriendelijke ontvangst receptie. Sanitair zijn badkamers met toilet douche en wastafel, maar veel te weinig als de camping vol staat. Het is ook niet echt schoon. Wij wilde s’middags wat eten in het restaurant maar na 15.00 uur moesten we dat in de bistro doen. Bistro is erg vies, tafels niet schoon, en eten niet bijzonder!
Mooie camping, ruime plekken. Net en schoon sanitair. vanaf de camping goed te lopen naar de gezellige haven. En vanaf de camping loop je via de rotsen naar het ‘strand’, staat goed aangegeven met blauwe markeringen. En daar aangekomen is één trappetje om in het water te komen en het is er heerlijk rustig met prachtig uitzicht. Een fiets hoef je niet te huren op de camping, die zijn niet geschikt voor die omgeving.
Mooie en vooral nette camper plaats. Heel mooi en schoon sanitair, er zijn 4 badkamers. Wij waren er half september en dan is dat genoeg. Vanaf de CP loop je zo naar de haven en de Ferry naar het eiland ‘Visingso’ , waar trouwens in deze periode weinig te beleven valt. Mooi eiland maar als je ergens wilt lunchen heb je pech, alles is dicht. Het dorpje ‘Gränna’ is heel leuk en ook de wandeling op de berg is een aanrader. Prachtige uitzichten.
Een mooie plek om te overnachten. Wij waren er met onze camper en vonden het leuk om op het voormalig militaire basis terrein te staan. sanitair is wat gedateerd/sober maar was netjes. Enige nadeel wat wij vonden dat ze heel erg op honden gericht zijn, dus overal waar wij stonden lagen plukken hondenhaar. Mensen kammen hun hond en laten de plukken haar rond slingeren. Verder prima!
Mooie camping, we stonden boven op de camping met mooi uitzicht. Er zijn 3 doucheruimtes met ieder een wastafel, toilet en douche. Is best weinig voor de vele kampeerders die er gebruik van moeten maken. Zijn ook niet logisch ingedeeld (toiletpot half voor de wastafel) Als 3 mensen aan het douchen zijn kan een ander niet naar het toilet, en andersom ook niet!! Haven goed te lopen. koster eilanden leuk om met de boot naartoe te gaan.
Camper plaatsen klein. Als het vol is sta je dicht op elkaar. € 35,00 per nacht exclusief douchen (munten NK) Wij vroegen of hij kon wisselen voor douche munten, maar dat had hij niet!!!??? Nou dan de andere dag maar een duik in zee! Sanitair wel netjes. Het is mooi gelegen aan het strand en water, maar ik denk dat het zomers heel druk is met dagjes mensen! Het is niet onze camping, wij rijden een volgende keer door naar de volgende.
Camping prachtig gelegen direct aan het water. Ruime plek welke je zelf kan uitzoeken. Sanitair eenvoudig maar netjes. € 40,00 per nacht inclusief douche, het is aan de prijs maar je bent het in Noorwegen kwijt. En het is het waard. Zou hier zeker terugkomen.
Prima camperplek als je hier in de omgeving wat wil bekijken. Het zijn vriendelijke eigenaars maar ze hechten weinig waarde aan een beetje comfort en hygiëne. De douche (1 euro) heeft een goede douchekop en lekker warm water maar het is er niet schoon en fris. Er is ook nergens een spiegel te vinden en in een muf hok vind je het toilet. Wij komen misschien terug als we ooit een camper hebben met eigen sanitair!!
Prijs/kwaliteit niet OK! Er zijn 4 hokjes (met toilet,douche,wastafel), daarvan was er maar 1 open. Als er iemand naar het toilet is en gelijk gaat douchen dan is het te hopen dat een ander niet nodig hoeft want er is dan geen extra toilet. Afwasplaats nog afgesloten en nergens anders warm water voor afwassen. Kantine werd genoemd maar dat was een rommelige, hele vieze ruimte. Ons advies maak het eerst in orde en ga pas het zomerseizoen open!
Sitecode: 92046
De ‘Lockdown Campingdeal’ geboekt bij de camping. Rondleiding door de whisky stokerij, werd leuk en duidelijk verteld. Petje af voor deze Nederlandse stokerij! Daarna 4-gangen diner in de camper geserveerd gekregen. Super leuk gedaan en heerlijk eten. Andere ochtend kregen we een ontbijtbox, ook weer verrassend lekker. Sanitair ook goed geregeld en netjes. Ze mogen trots zijn op de Heische Hoeve! Voor herhaling vatbaar!
Op zoek naar een plek met ons Campertje voor één nachtje kwamen we begin van de avond op deze camping terecht. Een zeer vriendelijke eigenaresse verontschuldigde zich dat de vloerverwarming in het sanitairgebouw niet aanstond want ze hadden geen gasten. Kou viel erg mee en alles zag er heel netjes uit en de douche was heerlijk warm. En gezellig veel dieren, gewoon een hele leuke, gastvrije camping. We komen zéker nog eens terug.
Mooie, rustige camping die het hele jaar geopend is. Sanitair netjes/schoon en verwarmd! En aardige en gastvrije eigenaars. Het geeft een landelijk gevoel met de rondscharrelende kippen en pauwen om je heen en de schaapjes die lekker de ruimte hebben aan de rand van de camping. Een aanrader!!
Dit is nou een camping waar wij graag steeds terug komen. De prachtige natuur om je heen, wakker worden met zicht op de Mont Blanc. Geen modern sanitair maar netjes en schoon. Vriendelijke en gastvrije eigenaar die ook goed Engels spreekt. Ideaal voor als je wil klimmen/wandelen, fietsen (maar raad wel mountainbike of e-bike aan). Chamonix dichtbij. Ik zou zeggen ga het zelf ervaren!!!
Mooie municipal camping. Vriendelijke ontvangst door vriendelijke dame. Schoon sanitair, inclusief toilet papier, handzeep en papieren handdoekjes. Ruime plekken, camping aan riviertje gelegen. Prima doorgangscamping. € 15, incl stroom.
Camping ziet er netjes uit met terrassen plekken. Geen plek is recht wat je toch zou verwachten bij aangegeven plekken om camper of caravan op te plaatsen! Sanitair oud en niet schoon. Je moet zelf WC papier meenemen wat je alleen op de grond kan zetten. Afwassen en ook de douche (zowel ‘s avonds als ‘s morgens) met koud water. Dame bij receptie onbeschoft en geen interesse in klant.
Prima camping met mooie grote plekken. Personeel bij de receptie was zeer vriendelijk! Sanitair zag er ook netjes en schoon uit. Ooievaars en uilen gezien op de camping. Je kunt er ook heerlijk fietsen in de omgeving tussen de wijnvelden en boomgaarden door en naar de dorpjes in de omgeving. E-bike geadviseerd