@Columbus_on_the_road
- 2020
Heerlijk rustige plek waar je, als je het museum niet wilt bezoeken, fijn kunt wandelen. Erg vriendelijke eigenaar👍. Weinig voorzieningen, maar als je die niet nodig hebt is deze plaats een aanrader. Voor Deense begrippen absoluut niet duur. Het museum (privé bezit) is voor liefhebbers van militaria leuk om te bezoeken.
Gaat pas open vanaf 16-06-2025. Leuke kleine camping!
de review van de-haantjes heeft betrekking op de CP de Loswal in Wijhe. niet op deze camperplaats !!
Wat kunnen we nog toevoegen aan de andere reviews ??? Super vriendelijke ontvangst, ruime plekken en heerlijk rustig. Ok, de toiletten zijn nog niet helemaal klaar, maar zo erg is dat niet. geen douches? Allez, het is geen camping hè. waarom geen 5 sterren dan? Eigenlijk geven we die nooit omdat er altijd wel iets beter kan. maar we hebben wel getwijfeld of we voor deze plek geen uitzondering moesten maken.
Eigenlijk hebben we niets nieuws toe te voegen aan alle andere reviews. Het is een heerlijke plek om wat dagen te mogen staan. Het was wel een uitdaging om met onze J5 zonder stuurbekrachtiging op de plek te komen, maar Willem heeft ons daarbij prima geholpen. we hebben leuke fietstochtjes gemaakt in de omgeving en natuurlijk Elburg bezocht. O ja, voor de geocachende camperaars; je kunt je lol op. Er liggen ruim 30 caches in de omgeving.
Rustige, goed verzorgde camperplaats. Het gebruik van het prima sanitair op de camping is gratis. voor de stroom betaalden we €0.60 per KWh. alleszins redelijk tegenwoordig. Aanmelden kan bij de receptie of bij een aparte zuil.
Waarom een review met 1 ster en geen verder commentaar??? Wij zijn hier afgelopen weekend geweest en vonden het voor €9.00 en prima plek. Bij ons functioneerden de stroompalen naar behoren. Het sanitair kunnen we niet beoordelen, want daar hebben we geen gebruik van gemaakt. Wij vonden het een fijne, rustige plaats, ideaal om te overnachten en Bad Bentheim te verkennen.
Ruime plaatsen, mooie ligging, supermarkt op 50 meter. Leuk om de bedrijvigheid van de jachthaven eens mee te maken. Voor ons als hondenbezitters een groot pluspunt dat er een mooi wandelgebied direct aan de camperplaats ligt. En natuurlijk is het prachtig fietsen langs de Linge en door de Betuwe. Wij gaan zeker nog eens terug in de bloesemperiode.
Een heerlijk rustige camperplaats bij de gelijknamige camping. Ruime plaatsen met eigen waterpunt en weids uitzicht. Ook in het hoogseizoen voldoende plek (door de weeks dan). Heel vriendelijke ontvangst. De omgeving leent zich voor mooie fiets- en wandeltochten (bijvoorbeeld de 8 kastelenroute). Sanitair is prima in orde, heerlijke douche. Voor langere campers is de loosplaats voor grijs water wat aan de krappe kant.
Perfecte plek in een geweldige omgeving. In eerste instantie vonden we de plaats wat onpersoonlijk omdat alles is geautomatiseerd. Na een praatje met de vriendelijke beheerder was deze indruk verdwenen. Sanitair en verzorging dik in orde, uiteindelijk betaal je alleen voor wat je gebruikt, en zo hoort het. De wandel- en fietsmogelijkheden in de omgeving zijn geweldig. We hebben genoten.
Prima camperplaats met alle voorzieningen. Je kunt wel zien dat de plaats is aangelegd en wordt beheerd door enthousiaste camperaars. Lekker veel wandelmogelijkheden in de omgeving. Het klompenpad is zeker een aanrader. Voor ons (standplaats Deventer) een uitstekende plek om als uitvalsbasis te gebruiken voor het verkennen van de regio.
Op zich een prima plek. Helaas stonden er meer campers dan toegestaan toen wij er waren, waardoor er irritatie ontstond over wie er aan de stroom mag staan. Toen wij er waren stonden er 10 campers terwijl er 6 zijn toegestaan. (ook dus op gewone parkeerplaatsen) Hopelijk leidt dit er niet toe dat de camperplaats opgedoekt wordt door de gemeente.
Eenvoudige maar heel sfeervolle camperplaats. Niet eentje voor de luxe zoekers. Mario, de eigenaar, is super-aardig. Je kunt er eten en ontbijt bestellen (take away). Het sanitair is eenvoudig maar voldoende. Niet super goedkoop (35 Chf voor 2 personen, stroom en 2 hondjes), maar dat is niets in Zwitserland
Nette camperplaats, aan de rand van een mooi bosgebied. Ideaal om een wandeling te maken. Wat een rust en ruimte! De plaatsen zijn ruim, het sanitair prima schoon. De ontvangst was heel hartelijk, je ziet dat de eigenaren hun best doen om je een fijn verblijf te bezorgen. Het enige verbeterpuntje zou het uitbreiden van het sanitair zijn. Maar, het is een camperplaats en geen camping, dus het is geen vereiste. prijs/kwaliteit is dik in orde. 👍