@CombiCamperVan
Lid van Campercontact sinds 2026
Juli 2026
Mooie camperstaanplaats op 1.700 meter hoogte, ideaal om de hitte in de lagergelegen gebieden te ontvluchten. Overdag kun je gebruikmaken van het toilet bij de lift, ’s nachts ben je aangewezen op je eigen toilet. Wij betaalden €23 voor 1 nacht (2 personen, 1camper, incl. toeristenbelasting). Inbegrepen zijn ook het legen van het chemisch toilet en het weggooien van afval. Zeker een aanrader!
Mooie ligging, dicht bij de bergpas naar Serfaus-Fiss-Ladis en vlak bij een M-Preis. Zeer vriendelijk onthaal en ruime kampeerplaatsen. Geen geluidshinder van de weg. De prijs (10-11/7, net voor het hoogseizoen) vonden we nog redelijk. Minpunten: wifi kost €2 maar werkt matig. Het sanitair was helaas niet proper. Ook al lag dat deels aan de gasten, de camping zou hier beter op moeten toezien.
Prijs-kwaliteit is deze camping echt top! Wij betaalden €34 voor één nacht met onze T5-camper. We stonden wel aan de straatkant, waardoor je wel wat lawaai ervaart. Het sanitair was basic maar wel heel proper en de eigenaars waren vriendelijk en gastvrij. Handig om te weten: douchen kost €0,80 voor 5 minuten (10 × 30 seconden) en elektriciteit wordt afgerekend aan €0,80 per kWh.
Goede start!
Help de community en voeg meer locaties, reviews of foto's toe.