@ConAdams
deze camping heeft prima camperplaatsen. afgeschermd met hoge hagen. sanitair is top. vriendelijke vrijwilligers. zeker een aanrader.

alles is gezegd. eigenaar doet alles om behulpzaam te zijn. extra terrein geopend om iedereen te helpen. brood service. wifi op het nieuwe terrein niet van toepassing. met de fiets naar Murcia is goed te doen prima camperplaats.
een geweldige goede camping met alle voorzieningen. alles is top. de staff is erg vriendelijk. niets is te veel. komen zeker terug
hier prima vertoeven. vriendelijke eigenaar. staan hier veilig.
een prima camperplaats. tijdens ons verblijf hier veel regen gehad. met regen is het wel een modderpoel. leuk dorp op wandelafstand.
wat een fijne camping. alles is prima geregeld. fijn schoon sanitair. vanaf 19.00 uur kun je bij mama heerlijk eten. let op de hoeveelheid die je op je bord krijgt is gigantisch. wij hebben bij haar ook olijfolie gekocht tegen een redelijke prijs. Kortom prima vertoeven daar.
een prima parkeerplaats. apart gedeelte voor campers. wel veel herrie van verkeer en vliegverkeer. 1 nacht gestaan. hebben een georganiseerde fietstocht gedaan door Napels. was perfect.

een prima camping. alles is prima. ligt er aan waar je op de camping zit. veel steile paden. wij hebben een prima restaurant ontdekt vlakbij de camping. gezelliger en vriendelijker en goedkoper dan het restaurant op de camping. als je de camping uitloopt en direct links het zebrapad op en dan rechts naar boven. zo’n 250 meter lopen en je komt bij casa Antoinetta. ( zie foto’s) Echt een aanrader l!!
camping ligt op een perfecte locatie. wanneer je zeezicht boekt heb je een prachtig uitzicht. camping heeft een redelijk restaurant. prijs en kwaliteit komen overeen. toilet is prima. camping is op loopafstand van dorpje. bij de receptie kun trips boeken voor de hotspots. goed te doen om met de boot naar Almafi, positana en Capri te gaan. alles bij elkaar helemaal prima.
wat een fijne camping. alles is prima. ook goed café en restaurant.
een prima camping. grote plekken. alles al gezegd.
een prima camping. wat weinig voorzieningen maar omdat het niet druk was met campinggasten geen wachttijden. prima warme douch overigens. fijn locatie om fietstochten te beginnen. In Herkenbosch een prima eetgelegenheid. de eathook. erg lekker gegeten en vriendelijk personeel.
prima camperplaats. alles is al gezegd. wij waren er om 16.00 uur. nog net een plekje.
een prima camping op een super mooie plek. sanitair is netjes. mooie wandelroutes en mogelijkheden om te fietsen.
wat een fijne camping is dit. alles dik in orde. op fietsafstand van het centrum van Rennes en midden in het groen. top
perfecte camping. zwembad en een broodjes service. helemaal niets op aan te merken.
een prima camping met alle voorzieningen. vriendelijke ontvangst. prachtige wandelroutes. vraag deze wandelroute aan de receptie.
inderdaad een prima camperplaats. alles hierover is al gezegd. Echt een aanrader.
prima camping. alles is gezegd. heel positief. goed restaurant op de camping.
het is een camperplaats. niets bijzonders. vervelende poes die zit te schooien. douch kun je maar amper in staan. 2 amp stroom. op verzoek 4 amp. 4 amp is wel 2 euro duurder. op fietsafstand van ostuni. wel een flinke klim. kortom: 1 nacht en weer weg wezen.
prima camping. veel schaduw. leuk standje op de camping. strandje is verboden voor honden. maar hondenliefhebbers kunnen flinke wandelingen maken langs de zee. sanitair perfect. vriendelijke ontvangst. Op fietsafstand van gallipoli.
Camping helemaal prima. stadje is helemaal niets. op fiets afstand van Otranto. bezoek van O tranto is de moeite waard.
vandaag hier gestaan en Lecce bezocht. prima camperplaats. aanrader!!
alles is al geschreven. deze camperplaats is top.
wij zijn hier in september 23 geweest. veel seizoenplaatsen. De mogelijkheden voor campers zijn prima. plaatsen aan de zee. Er staat wel een hoog hek om de camping. camping is veilig. Sanitair is verouderd maar goed te doen. Het restaurant op de camping is prima. De pizza’s zijn heerlijk. op loopafstand van Giovinazzo. Een pareltje in Puglia. Ook Trani en Molfetta zijn op de fiets vanuit de camping goed te bereiken. Ook is Bari op de fiets
prima camperplaats. goede voorzieningen. met de bus naar de stad is goed te doen. wij zijn terug gelopen vanuit het oude centrum is ook goed te doen.
nu twee keer geweest. op de heenweg en op de terugweg. perfecte camping. omgeving is prachtig om te fietsen. als het restaurant op de camping niet open is zijn er prima restaurants in de omgeving. sanitair prima. komen zeker terug
een hele rustige locatie. vriendelijke eigenaars. goede WiFi. op fietsafstand van Gravina. even een slechte pad overbruggen. kortom prima camperplaats.
deze camping met camperplaatsen is gewoon top. op veel campings gestaan maar deze camping is uitzonderlijk goed. kunnen veen campings een voorbeeld aan nemen.
een camping die moeilijk bereikbaar is. met de camper door de halve stad Mannheim. camping met weinig sanitaire voorzieningen. het is meer een camperplek. Driedagen betaald. moesten ivm ziekte na de eerste nacht naar huis. wij kregen geen geld terug. puur pech volgens de eigenaar. jammer. wij komen niet meer terug.
Camping met een mooi grasveld. Alles staat netjes op een rij. Weinig spontaniteit. Betalen voor de douche en voor de afwas. En ook geen toiletpapier. Met je rolletje naar de toilet . WiFi 2,00 voor 24 uur. Eigenlijk niet meer van deze tijd. Mooi fietsroutes is de buurt.
Wij verbleven hier in juni. Eigenaresse is heel vriendelijk. Je wordt vriendelijk ontvangen. Camping is perfect. Sanitair is ook perfect. Kortom het is hier goed vertoeven. Vlak bij het stadje Veere.
Weer een weekend vertoeft op camping de Gerrit Hoeve. Was Weer Top. Ondanks geen sanitaire voorzieningen. Op fietsafstand van Oisterwijk,Moergestel en spoordonk.

Sitecode: 19766
Eigenaresse beetje onsympathiek. Bijna weer vertrokken. Toch gebleven. Een mooie camping. Perfect sanitair. Erg schoon. Ook weer van die rare regels. Bepaalde tijden niet douchen. Vreemd. Vanuit de camping op de fiets naar Luxemburg stad. Goed te doen. Kortom: prima camping
Een prima camping. Er is al veel over gezegd. Sanitair is goed. Een mooi fietstocht naar Toul is mogelijk. Is 20 km. Mooie route langs de Moezel. Toul heeft een leuk centrum met een mooie Kathedraal. De moeite waard om te bezoeken.
Een prima camping. Vriendelijke receptie. Redelijk restaurant. Grote camping plaatsen. Mooi zwembad. Broodjesservice. Kortom: een prima camping. 10 minuten rijden van de snelweg.
Een prima kleine camping. Op tijd aan komen. Camping is snel vol. Broodjes service aanwezig. Prima sanitair en schoon. Receptie is vriendelijk. Kortom: goed vertoeven hier.
Prima camping. Goed en schoon sanitair. Elke dag wordt sanitair schoon gemaakt. 5 kilometer van Altstad Heidelberg. Prima te doen op fiets. Broodjes service. Douchen 1 euri. Ook kan men gekoelde drankjes kopen bij de receptie. Vriendelijke beheerder. Kortom : goed vertoeven.
Een geweldige camping. Goed onderhouden grasland. Vriendelijke eigenaars. Zeer goede sanitaire voorzieningen en zeer schoon. Mogelijkheid om broodjes te bestellen. Een goed restaurant op de camping. Kortom alles is perfect.
Een prima camping. Sanitair is vrij nieuw. In goede staat en fijne warme douches. Kosten: met camper 2 personen en een hondje 15,10 euro. ( 22-6) vriendelijk personeel. Supermarkt vlak bij. Bakker om de hoek. Camping aan de rivier. Kortom: prima!!
Dit mag zich camping noemen? Het is gewoon heel slecht en sterk verouderd. Nachtje gestaan en snel weer weg. Om de hoek is een veel betere camping.
Een camping vlak bij Burgos. Dat is dan ook het positieve van deze camping. Een totaal sanitairblok buitenwerking. Dus achter op de camping moet je een stuk lopen. Slechte WiFi. De dag dat wij aan kwamen was er geen warm water. De volgende ochtend ook niet. Gemeld bij de receptie en ons staangeld terug ontvangen en vertrokken. Dus als het niet naar behoren is gewoon melden bij de receptie.
Een prima camperplek. Op loopafstand van het strand. Lekker rustige plaats. Jammer dat er mensen rond lopen die niet van ander mans spullen af kunnen blijven. Dus ga je even weg, berg je spullen op.
Mooi gelegen camping. Vriendelijke eigenaar en eigenaresse. Mooi zwembad met perfect sanitair. Sanitair op de camping is wat minder. Eigenaar is zelf kok. Maakt op bestelling een heerlijke Italiaanse maaltijd. Een prima camping om Urbino te bezoeken. Wij hadden elektrische fietsen bij ons. Zeer goed te doen met deze fietsen om Urbino te bezoeken. De bus Naar Urbino stopt voor de camping.
Een prima camping. Mooi gelegen aan een meertje. Op 1,5 km te voet via een goede pad naar Entravaux. En schitterende routes in de omgeving.
Om te beginnen is Cambrils een leuke plaats om te vertoeven. Wij waren hier begin juni. De camping is ook prima. Er zijn maar enkele grotere plaatsen. In het weekend gereserveerd voor de Spanjaarden die voor het weekend komen. En die Spanjaarden maken een herrie. Sanitair prima. Receptie behulpzaam. Kortom goed vertoeven.
Camping ligt vlak bij zee. Campingplaatsen vinden wij aan de krappe kant. Zelf een camper van 7 meter. Sanitair voldoet. Veel campinggasten die er weken doorbrengen. Restaurant Eden is top. Gratis fles wijn als je op de camping staat. Geen beter restaurant in de omgeving. Kortom: camping vinden wij niet top maar om een paar dagen Peniscola te ontdekken is het goed te doen.