@Concordes
- 2022
Sitecode: 22002
We kwamen hier laat aan maar via telefonisch contact heel goed ontvangen. De douches zijn schoon en een volle waterstraal. €2,00 met de pinpas is super handig
We zijn er langs gereden maar het is een stuk grasland en geen camping. Tussen de zooi van de boer
Receptie is op woensdag dicht dus konden we niet op de camping staan maar op een stuk asfalt zonder voorzieningen. Het is het allemaal net niet
Zonder reservering gekomen. Alleen nog plek op het veld. ‘s avonds de camping over nog minstens 6 lege plekken. Het veld is wel verlicht maar het pad er naar toe niet. Te duur naar onze smaak
6 Amp elektrisch is niet bij de prijs inbegrepen. € 4 per nacht. beheerder is wel heel vriendelijk en je krijgt een plattegrond van de stad
Rustig maar heel netjes en toiletgebouw super schoon. € 25 inclusief stroom.
Super plekje met een heel mooi uitzicht. Mooi en schoon sanitair. Vriendelijke ontvangst.
Sitecode: 72035
Heerlijk gedoucht en geslapen. Prima plek voor één nacht. Verse broodjes bij de bakker gehaald
Hoewel in de app staat dat de camping t/m 11 oktober open was, stonden we voor dichte poort. Routebeschrijving klopt ook niet. Stuurt ons helemaal naar boven op smalle weg. Vriendelijke Italiaan is ons voor gereden naar Firenze camping in town
We hadden gebeld omdat het druk was in de omgeving. Zeer vriendelijke mevrouw aan de telefoon. Prima camping en schoon sanitair. We komen vast nog eens terug.
Op de fiets naar Valencia geweest. Prachtige route. Een uur fietsen ongeveer. WiFi werkt niet. In het weekend druk met veelal Spaanse gasten. Zwembad niet meer open na 15 oktober.
Camping ligt niet aan het meer. Wel zwembad erbij. Ruime plaatsen. Netjes sanitair.