@Condacumcamper
- 2024
Uitstekende wohnmobillstellplatz. Gloed nieuw. Water en stroom nog niet aangesloten. Hebben 15€ betaald voor 1 nacht bij Toeristische dienst. Betaalterminal op de parking is nog niet in dienst. Heb wat moeten zoeken om hier te komen. Parking is bereikbaar vie de newmuleweg i.p.v. het opgegeven adres. Als het water en stroom wordt aangesloten is het voor mij 5 sterren waard.
Prima Camperplaats op nog geen kwartier rijden van Namur. Ideale en uitstekende plaats om de stad Namur van af hier te gaan verkennen. Alles splinter nieuw. Enig nadeel, met de fiets kun je hier geen uitstap doen.
Heel knappe camping. Mooi gelegen op loopafstand van strand met mooi uitzicht op zee. Bij aankomst was bureel gesloten op maandag namiddag. Geen probleem, de vrije plaatsen zijn in het groen aangeduid. Kan gewoon een plaatsje kiezen en later afrekenen. Is aangegeven als een twee sterren camping maar is er zeker drie waard.
Heel knappe Camping. leuk ontvangst. Prima sanitair. Mooi dorpje. Hadden geen last van het lawaai zoals ze schreven in vorige reviews. Komen hoe nog zeker terug.
Zeer ruime camping. Beter de Camping Bagatelle waar we verleden jaar stonden. Sanitair is proper ,zeker voor Franse normen. Met de fiets ben je via een goed fietspad zo in centrum. We komen hier nog wel eens terug
we hebben hier voor twee nachten geboekt. Maar wat een triestige plaats. er is gebrek aan onderhoud. gras en onkruid niet gemaaid. Dat zijn we niet gewoon van Camping car Park. Zijn na een nacht door gereden.
Het is de tweede maal dat we hier langs komen. Prima ontvangst, vonden het leuk dat we zelf onze plaats kunnen uitkiezen, verleden jaar in augustus zochten we een plaatsje op in de" schaduw, nu een plaats met veel zon. Betaalden een correcte prijs, 49.80€ voor twee nachten . Bij de receptie kun je een goed flesje Beaujolais kopen . Camping Kanopee Village is een goede aanrader.
Camping boven op berg, in Thonon les bains. Alle campings in de omgeving waren in augustus allen volzet. Hier moesten we niet reserveren, konden zo aanrijden. Veel plaatsen in de schaduw onder de bomen op het terrein. Er was ruimte genoeg. Sanitair wel verouderd, doch voldoende. Uitbating door familie, aangenaam ontvangst. Ge hebt een e-bike nodig om naar het centrum te gaan, want het is flink bergop naar de camping . Prijs ok,82€ voor 4 nachten.