@Condacumcamper
- 2024
Augustus 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 maanden geleden

Juli 2026
Mooie rustige plek op parking 3 km van centrum. Op parking zijn er 10 plaatsen voorbehouden voor Campers. Hebben hier rustig geslapen. Betalen aan parkeerautomaat. Hier komen we nog wel eens terug.
2 foto's toegevoegd · 3 maanden geleden

Juni 2026
Formidabele lokatie, aan een leuk haventje. Kies gewoon uw plekje maar uit. Havenmeester komt s'avonds langs. Met de fiets via een fietsweg 4 km naar Winsum.
Dit is geen camper plaats waardig. zelfs een ster is voor ons te veel. Oude versleten manege. We zijn direct door gereden naar de nabij gelegen camper plek in het haventje van Onderdam.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Uitstekende wohnmobillstellplatz. Gloed nieuw. Water en stroom nog niet aangesloten. Hebben 15€ betaald voor 1 nacht bij Toeristische dienst. Betaalterminal op de parking is nog niet in dienst. Heb wat moeten zoeken om hier te komen. Parking is bereikbaar vie de newmuleweg i.p.v. het opgegeven adres. Als het water en stroom wordt aangesloten is het voor mij 5 sterren waard.
4 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

Prima Camperplaats op nog geen kwartier rijden van Namur. Ideale en uitstekende plaats om de stad Namur van af hier te gaan verkennen. Alles splinter nieuw. Enig nadeel, met de fiets kun je hier geen uitstap doen.
Heel knappe camping. Mooi gelegen op loopafstand van strand met mooi uitzicht op zee. Bij aankomst was bureel gesloten op maandag namiddag. Geen probleem, de vrije plaatsen zijn in het groen aangeduid. Kan gewoon een plaatsje kiezen en later afrekenen. Is aangegeven als een twee sterren camping maar is er zeker drie waard.