@ConnyJ
Zonder reservering kunnen we een week staan op een mooie zonnige plek, even goed sturen maar camper van 7.40 is te plaatsen. Medewerkers receptie zijn extreem behulpzaam en heel erg vriendelijk. Het derde sanitairgebouw was prima en werd goed schoongemaakt, de andere heb ik niet gebruikt. Ligging prima t.o.v. strand, haven, mooie fietspaden en supermarkten. We willen hier graag lang verblijven in de winter. de sfeer is echt heel erg goed.
Ruime plekken op het veld maar je kunt ook op een camperplaats staan. bijzonder vriendelijke en persoonlijke ontvangst met korte rondgang en uitleg. Een fantastische omgeving om te fietsen zowel qua natuur als stad en dorpjes. Sanitair is ruim voldoende aanwezig en het is superschoon, ruim en erg mooi. Tijdens ons laatste kopje koffie kwam de eigenaar langs om te vragen of alles naar wens was geweest. Dat was het zeker, een dikke 10!
de camping is open tot 1 november 2023 en dan gesloten tot 8 maart 2024
Groot vlak terrein met grind. Er is een sanistation met schoon water, je kunt je toilet en vuil water lozen. bovendien nog gratis wifi. Diverse containers om afval te scheiden. Er is één stopcontact maar daar zit geen stroom op. Wij staan hier nu alleen maar er kunnen zeker 20 campers staan.
Leuke camping met zeer vriendelijke en behulpzame eigenaar. wij stonden 1 nacht aan het water en 1 nacht op de camperplek, fijn dat we nog terecht konden last minute. Heel mooi en schoon sanitair en een leuk restaurant met ook vriendelijke bediening. Sfeer is prima! En inderdaad je hoort de trein maar die komt niet zo vaak, het heeft ons niet gestoord. Fijn wandelen langs de rivier.
Mooie plek, vriendelijke ontvangst en goed sanitair. de campers staan wel wat dicht op elkaar maar achter de camper en in het midden van het terrein is gazon waarop je lekker kunt gaan zitten. Met de fiets naar Modena is gemakkelijk maar let op voor fietsendieven. Daar wordt op de camperplaats reeds voor gewaarschuwd. Ondanks dubbele sloten werd onze fiets meegenomen.
We stonden boven op de camperplaatsen, fantastisch. Beneden vond ik het minder aangenaam. Fijn sanitair, wordt voldoende schoongemaakt. Mooi zwembad, horeca met gezellig happy hour en entertainment in het weekend, vriendelijk personeel. Dichtbij supermarkt, leuk dorp en de haven, fietsen naar Portimao en Ferragudo mogelijk.
Vriendelijk personeel, vrije keuze uit plekken, sanitair niet top maar ruim voldoende. Ligging fantastisch, prachtige stranden en goed te fietsen naar Sagres of Cabo Vicente. WiFi goed rondom de receptie.
Mooie en rustige camperplaats in een prachtig fietsgebied. Het sanitair is eenvoudig maar netjes, er is 1 hele ruime douche. Verder alles voorzieningen, afval wordt heel goed gescheiden. De eigenaar is erg vriendelijk, relaxed en behulpzaam. We komen hier zeker nog eens terug. Prijs op deze site is niet correct: 13 euro plus 3 euro voor stroom. Op de website van de camperplaats is dat wel correct vermeld.
Camping met ruime plaatsen, prachtig sanitair, behulpzame medewerkster aan de receptie en ACSI geldig. ligging geweldig om te fietsen met E-bike.