@Cools

Een locatie beoordeeld28 dagen geleden

stroom water en lediging prima verder kaal en oppassen voor de zachte grond naast het grind. diverse vastlopers gezien. nabij doorgaande weg die wat rumoerig is maar goed hoort er bij. als je lid bent niet te duur anders heel duur. want je moet bij de oaal eerst lid worden. kosten 56€ daarna kun je voor 12/13 euro staan. ik ben offfrid dus te doen.

Een locatie beoordeeld28 dagen geleden

het is in onderhoud en wordt goed verbeterd. veel blubber en vast gekomen campers. wc en douch gebouw zijn top met je camping-car pas toegangkelijk. helft van de mannen stond blank dus keuze voor een paar wc’s. mensen laten de douche niet echt schoon achter das jammer. volgens de werklui deze zomer nog klaar dus dan mooie stabiele plekken. nu ff zoeken naar de beste maar ook weer gelukt.

Een locatie beoordeeld28 dagen geleden

even zoeken naar de receptie maar super aardige mensen. alles is er, stroom, water wc en douches maar helaas is er geen douche in gebruik. daarnaast is het vervallen en niet schoon. de plekken zijn waterpas en geen modderzooi das echt top. ik ben zelfvoorzienend dus te doen voor een nachtje. geen aanrader tenzij je oldschool diehard campeerder bent.

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

leuke camping met alles wat je nodig hebt. er staat dat er wifi is maar dat is niet zo. geen probleem als je offline bent voor rust: