@Coppel74
Duur voor wat er is! Geen plaats voorzien voor de afvoer van afvalwater! Gedwongen dit op onze locatie te doen. Er is een plek om het toilet te legen en het water te vullen. Maar de aanwezige sanitaire voorzieningen laten te wensen over... Vrij luidruchtig sinds dicht bij de luchthaven. Last resort oplossing voor ons om onze huurcamper leeg te kunnen maken. Helaas zijn er weinig bekende plaatsen in de buurt.
U kunt gemakkelijk achter op de parkeerplaats parkeren. U kunt de nacht doorbrengen en het busje daar voor een dag achterlaten (om Dublin te bezoeken) op voorwaarde dat u minimaal één keer in het restaurant eet en de manager hiervan op de hoogte stelt. Bushalte net naast de deur (lijn 70) die u naar Temple Bar brengt.
Geen speciale camperplaats, verplicht 2 parkeerplaatsen te nemen. Betaald dag parkeren. En ondanks onze oproep aan het VVV-kantoor en de boekhandel van de plaats die ons bevestigde dat het mogelijk was om te overnachten, is dit niet het geval: er zijn veel borden die dit verbieden op straffe van boete.
€ 10 per nacht, te deponeren in de brievenbus achter op de parkeerplaats (achter de zwarte poort) met het kenteken van het voertuig op een stuk papier genoteerd (envelopmodus). U betreedt op eigen gelegenheid het parkeerterrein en parkeert. De waterkraan en het legen van de toiletten gebeurt ook onderaan de parking. Het lozen van afvalwater gebeurt midden op de parkeerplaats, er staat bewust een mond.
Duur parkeren, maar als je aan het eind van de middag gaat, brengt de man aan de balie je niet de volledige prijs in rekening. Mogelijkheid om uw camper te parkeren, maar niet voor de nacht.
Betaald dag parkeren. Een ruimte voorzien voor bussen aan de onderkant stelt ons in staat om campers te parkeren.
Plan een manoeuvre om terug te keren. Licht glooiende parkeerplaats als je niet langs de rivier parkeert. Geen speciale camperplaats. Als u 's ochtends vertrekt, plan dan vroeg te vertrekken, want auto's komen parkeren en het wordt moeilijker om uit te manoeuvreren. Betaald parkeren alleen de dag.
Ingang van de smalle parkeergarage met lage muren, een te breed voertuig is niet nodig. (het busje herinnert het zich nog) En de plaatsen voor grote voertuigen worden ingenomen door auto's, onmogelijk om daar plotseling te parkeren.