@Cor
- 1980
September 2026
Een locatie beoordeeld · 16 dagen geleden
Prima plaats. Vanaf 29 september 2026 tijdelijk gesloten.!!!
Wij waren hier 15 september. Prima plek om te overnachten, maar het dorp stelt niets voor. Relevante info moet van vervaagde papiertjes worden gelezen. Stageld nu €8.50 maar de kosten voor de stroom zijn €4.00!!!, na 1 oktober €5.00 per nacht .
Wij waren hier 13 september. Plaats is redelijk bezet maar door bouwwerkzaamheden en enkele plaatselijke parkeerders is het aantal plaatsen beperkt.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Wij waren hier van 19 op 20 februari. Op zich prima camperplaats met alle noodzakelijke faciliteiten. Echter een extreem hoog ons kent ons gehalte en dito (semi) vaste bewoners.
Wij waren hier 18/19 februari. Maandag vroeg bleek de camperplaats als parkeerplaats voor de nabijgelegen bouw te worden gebruikt, dit ook tot verbazing van de zeer vriendelijke platzwart Felix. Wel verbazingwekkend dat het toiletspoelwater plotseling veilig genoeg is om als drinkwater te worden gebruikt. Na de bouwwerkzaamheden wordt de plaats gerenoveerd. Daarn komen wij wel weer eens terug.
2 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

Wiij waren hier 27 januari. Tijdens ons vorige verblijf dd. 10 december jl. betaalden wij €5. Helaas hadden wij de laatste reviews niet gelezen en waren niet op de hoogte van de absurde verhoging naar €12. Er is niets veranderd aan de plaats en met uitzondering van de betaalautomaat is ter plaatse nergens aangekondigd wat de huidige prijs is. Voor ons bij deze prijs was dit het laatste bezoek.
3 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

Per vandaag,11 januari, niet meer gratis. Kosten €6 per 24 uur.