@CorAgnes
- 2022
Prima Camper plaats als je de stad wil bezoeken, net en schoon sanitair, 24 uur bewaking op het afgesloten terrein. ca 12 minuten lopen naar de oude binnen stad en winkels. prijs voor 1 nacht met stroom € 42,00.
Net verzorgde camping met schone en nette sanitaire voorzieningen. We mochten zelf een plaats uitzoeken. leuk en gezellig restaurant op de camping waar we heerlijk gegeten hebben. kleine super markt dichtbij.
We hebben hier 1 dag gestaan om de Alpe ‘DHuez op te fietsen, start is bij ingang camping. Nette camping met schoon sanitair ruime plaatsen en vriendelijke medewerkers.
Nette en schone camper plaats, paar minuutjes lopen naar het centrum. stroom aanwezig.
We stonden eerst voor 1 nacht op de camping er naast, camping Mario maar die was vol en we moesten daar weer weg, 300 mtr verderop was deze Camping alleen gingen we 25 jaar terug in de tijd. wel vriendelijke mensen, douchen een euro voor 4 minuten, toilet gebouw en camping kunnen wel wat onderhoud gebruiken. Oja de zomer kermis staat voor een aantal weken naast de camping en gelukkig houden die ook rekening met de camping, net na 24,00 stopt deze
We hebben hier 1 nacht gestaan, ze hadden helaas geen plek voor meer dagen, super nette camping geweldig schoon en netjes. paar minuutjes lopen naar het goudgele zandstrand en centrum. we zijn voor 2 dagen naar camping Oasi gegaan,300 mtr verderop, maar was 25 jaar terug in de tijd.
Zijn hier 2 nachten geweest om Cinque terre te bezoeken, gaat gratis pendel busje naar het dorp waar ook het trein station is. camping verder prima en eenvoudig geen luxe.
nette kleine camping gelijk aan het water. twee toilet gebouwen die netjes en goed schoon zijn. wij misten de gezelligheid van een dorpje waar je op loop afstand naar toe kan.