@CorLoos
- 1979
- Burstner Nexxo 55
- 2014
Prima camperplaats goede service en vriendelijk ontvangst. Top brood en banket bakker vlak bij Delhaize. Wel jammer dat er geen wifi is op de staaplaats.
Kleine plaatsen tussen kettingen. Om 21.00 toilet en douch gesloten. Receptioniste prima! Zien je in restaurant als camping gast liever gaan dan komen ! Ober onverzorgd en klant onvriendelijk.
Hartelijk ontvangst royale lekkere wijn proerij! €10 inkl stroom, en heerlijk rustig. prima lokatie! Comentaar op France Pasion horen hier niet thuis maar bij jullie eigen club.
Houd er wel rekening mee dat er ook s`morgens vroeg, vliegtuigen laag over kunnen komen. Verder uitstekende Camperplaats.
Ga hier niet staan tussen de campers van 8 meter en groter als je stroom nodig hebt onze koelkast werkte hier ook alleen op gas, zo als meerdere reacties. Wel een mooie plaats .Een toilet en douche voor 30 plaatsen zegt genoeg. Denk dat ze liever hebben dat je alles via hun app regeld en betaald.
We waren hier 20juni .. prachtige plaats boven op de gravel ..Het boven was lokaal had 2 dagen geen warm.water .. Mee gedaan aan het 7 gangen diner met bijpassende Wijn ..was erg vegetarisch. een gerechtje met vlees .. smalle doorgang campers langer dan 7 meter krijgen het hier zwaar ...
Kwamen met de fiets langs, prachtig weids uitzicht. Wij gaan hier zeker eens staan.
Binnen een paar honderd meter bus trein en tram Halte. Vanaf 05.00 uur is een Conditorei geopend met heerlijke ontbijt mogelijkheden.
prima stopplaats of voor een paar dagen. Vriendelijke behulpzame uitbaters, brachten ons zelfs naar een echt plattelands restaurand le Europe, plat de hour € 15 en al la carte. Campers langer dan +/- 7 m zou ik niet adviseren gras ondergrond, leuke camping in mooi dorp en omgeving. wij komen t.z.t. zeker terug.
Regneri, een daalder was wel. 1 gulden en 50 cent.😉😁
fijne camperplaats rustig gelegen .naast een restaurant. Heerlijk locale producten gegeten .Gezellige bediening.. Dicht bij de grot Krizna jama ..erg mooi
wiffi is zit in de prijs. hebben veel meer camperplaatsen dan de aangegeven 80. Camping niet uitgerust voor invaliditeit en of rolstoel gebruikers.
Goede camping met een Top restaurant .3 avonden gegeten en heerlijk gelachen zeker de moeite waard
Mooie plaats in de late avond zon. Is de pittige prijs toch wel waard. vr en zaterdag €20.00 andere dagen € 15.00 . er worden meer plaatsen gebruikt dan de aangegeven 3 zie foto
Mooier ga je ze niet vaak tegen komen. Er zijn zelfs honden douches. uitstekende keuken sinds 3 weken nieuwe kok . wel slechte wifi achterin aan zee bij het honden terrein .
Vrij nieuw eenvoudig maar schoon sanitair. prima voor 1 of 2 nachten . Opatija en Lovran met bus berijkbaar ook met de fiets , wel langs een drukke weg. niet overal satelliet ontvangst. vrije plaatsen.
Super gehele plaats verhard met grastegels . prima doorreis plaats
Al het voorgaande klopt , alles aanwezig schoon en prima onderhouden door zoon Kristian. maar of het voor campers wel geschikt is na een regenbui ? ? dus pas op waar je gaat staan .
prima plaatsen en faciliteiten aan het water beheerders uiterst vriendelijk, terras en winkel binnen een paar minuten bereikbaar , ligt aan fietsroute.
Zelden op `n Camperplaats zo`n ruime plaatsen tegengekomen. Fietsen langs de Rijn en Lahn word goed aangegeven ( idee! ) naar Bad Emst ( Kuur oord ) Aziatisch restaurant op 400 m is TOP en zeer goedkoop , ook afhalen. Supermarkt over de brug rechts is de dichtstbijzijnde.
Camping is nog in de ontwikkelings fase. Ben je langer dan 7 meter kan je problemen krijgen . Bij de prijs van 8 € Komt 6 € pp bij plus belasting, stroom is dan wel gratis. Toilet gebouw 125 m van camper plaatsen .
Prachtig verzorgd aangelegde camping mooie vijvers met fonteinen, terras , vriendelijk ontvangst , mooi strakke en schone toiletgebouwen .
zeer mooie locatie .Wel moeilijk te vinden ....groetjes uit Heeze
geweldige plaats Zeer lastig te vinden ....
Mooi uitzicht op de scheepvaart , supermarkt op 5 min lopen .