@CorSmit
Zeer behulpzaam personeel, soms Engels sprekend. Er is n nieuwe douche unit geplaatst . 3 douches + 1 toegankelijk voor rolstoel. Afwasgelegenheid en mogelijkheid gebruik wasmachine en droger tussen 9.00 - 14.00 u. onder hun leiding/ toezicht ( deur gaat op slot ). Heel veilig gevoel gehad daar.
Sitecode: 194762
Mooie verzorgde camperplaats met alle voorzieningen. Warm douchen met munt à €1,20 voor 2 minuten. Korte wandeling naar alimentari annex bar. Iets verder naar station om naar Cinque Terra te gaan en n etappe te wandelen ( klimmen/ dalen) en met trein weer terug. Weer iets verder lopen naar gezellige boulevard. In de stad grote Coop en winkels. Wij betaalden op 7 maart €72,- voor 2 nachten met stroom.
in het winterseizoen is deze plaats gesloten. Maar op het plaatsje ervoor kun je prima staan, zonder voorzieningen uiteraard. De Bar is ong. 300 mtr. het dorp in lopend ( via Roma en dan n grotere zijweg nemen dan zie je het al), voor koffie en toilet. 500 mtr. stijgend te voet of E-bike naar spectaculaire kapel van St. Michel.
De CP is NIET bij de Arena maar naast de Bombeiros (brandweer), volg gewoon het bord. Naast lozen en water tanken is er ruimte voor 2 à 3 campers waarvan 1 met stroom voor €5,- te betalen in hun kantoor. Op 250 mtr. Openbaar toilet in Mercado (heel schoon) en goede koffie/ontbijt.
Zonder reservering aangekomen. Er is n veld dat hoort bij de camping & caravan club, links en rechts is de Glamping ( met huisjes). Het kampeerveld van gras (keurig gemaaid) is genummerd en de plekken gescheiden door lage struikjes cq graspollen. Toiletten en douches dik in orde. Telefonisch contact met beheerder. £20 per nacht voor 2 pers. zonder stroom.
Let op dat je de doorgetrokken streep niet oversteekt als je linksaf de camping op wil rijden. Wij liepen n verkeersboete van €100.- op!! Rij door en gebruik rotonde om rechtsaf te slaan de camping op. Campingaanduiding is vanaf die kant niet goed zichtbaar. Maar dat weet je dan al. Verder prima simpele plek.
Hele relaxte sfeer op deze plek die de voorzieningen van n camping biedt. Tafels met stoelen en schommelbank voor gezamenlijk gebruik, heerlijk onder de bomen! Tips voor uitstapjes in de omgeving op prikbord. Goed internet. Vanaf 1-5-2018: 13 euro. Meer dan waard!