@CorTroost
- Dethleffs T7010
- 2012
September 2026
Een locatie beoordeeld · 23 dagen geleden
Prima camping. Plekken zijn niet altijd ruim maar met een beetje rommelen lukt het wel. goede winkel en restaurant. uitstekend zwembad. 2 klachten: afwaswater koud tot lauw en douchekoppen zijn of aan kalkvrij maken (is al heel lang niet gedaan) of aan vervanging toe. het is mij een raadsel waarom dit niet wordt opgelost. lijkt me een kleine ingreep. strand en gezellige havenboulevard dichtbij. 100 resp 800 meter.
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Heel fijne camping met goed sanitair. Juli en augustus een food truck. GEEN broodservice, daarom geen 5*.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Goede overnachtingsplek, makkelijke entry en Pizza automaat met verrassend smakelijke pizza.
Maart 2026
goede camping, ruime grasplaatsen met hoge haagafscheiding. vriendelijke mensen. goed sanitair met wc papier. vlakbij (20 min lopen) stadje.
Januari 2026
30-1-26 1 nacht. leuke dame bij de receptie. prima plek met stroom (helemaal achteraan). fijn restaurant en uitstekende giga bakker op 100 mtr en last but not least slecht €13 all in. ongelooflijk!
31-1-26 hier 1 nacht geweest. aardige ontvangst, prima plek met stroom, goed sanitair, goede afwasplek. kortom, wat wil een mens nog meer. wij betaalden €31,50 voor camper met stroom en 2 personen. niet goedkoop maar wel prima; is ook wat waard.
Mooi aangelegd camperpark met net sanitair. De IJsboerderij serveert tientallen smaken ijs. De eigenaar is streng maar rechtvaardig en daardoor blijft het park netjes. Prima verblijf gehad met de jaarwisseling met een leuk arrangement.
nette camperplaats vlak naast de camping met binnen- en buitenzwembad(je), goed restaurant en net sanitair. helaas op de camperplaats alleen stroom op de plek. water alleen aan het begin bij de slagboom; niet zo handig.
ik heb de voorgaande recenties + reacties gelezen. ik was hier half februari en dan is zowel het zwembad als ook het restaurant gesloten. om dan te zeggen dat acsi korting pas ingaat op 1-4 en daarom €30 moet worden betaald, is een beetje vreemd. eigenaar zegt dat sanitairgebouw verwarmd moet worden. OK maar geen kosten aan zwembad, dus…… eigenaar is geen veredelde tuinman, maar de man pleegt gewoon af en toe onderhoud. verder prima plek.
Hele grote camping tussen Salou en Cambrills waar alles klopt. Dichtbij strand en boulevard. Door vele aparte velden niet het idee hoe groot het is.