@CorZijlstra
- 2015

ik kan het eens zijn met het vorige review, vliegen. en natuurlijk ben je in de natuur, maar dit is niet fijn de aantallen en ook als je niet aan het eten bent. verder een hele mooie rustige camping met prachtig zwembad.
Fantastisch mooie camping, vlak aan zee. De beplanting is mooi en divers, de plaatsen zijn groot en het sanitair perfect, vooral de douches met een krachtige regen douche. Tip is een fietstocht naar Ermita de la Mare de Deu de la Roca.

De prijzen kloppen niet. Nu € 34 voor camper 2 personen met stroom. Zie nieuwe prijslijst bij foto’s.

werden bij aankomst door een vriendelijke man naar meerdere plaatsen geloodst. We konden kiezen.Liefelijk met veel bomen, nu nog geen blad, en vogeltjes fluiten. 💚 Het sanitair ziet er nog niet heel oud uit, warm stromend water overal, toilet papier en netjes. Slechte review klopt dus echt niet. Gewoon doen.

Wat een leuke plek om te staan tussen de olijfbomen. Aan de voet van het schiereiland l’Ebre. Prachtige uitvalsbasis om dit te ontdekken. Vriendelijke ontvangst met informatiemap. Stroom en water aanwezig. Plannen zijn om meer voorzieningen te maken. Ook is er 1 cottage en er worden er meer gebouwd. Aanradertje.
Dit is de allerbeste plek om Lissabon te bezoeken. alles op loopafstand zoals LXFactory, binnenstad en Torre de Belém. Veilige plek bij kantoren, sportveld, jachthaven en aan de grote boulevard aan de Taag. Kaartje trekken en pas afrekenen bij vertrek, €5 per 24h. Geen voorzieningen. Geen zin in lopen, dan een dagkaart voor al het OV voor€6.95 kopen. kan je leuk met de trammetjes mee. Aanrader is lijn 28, brengt langs vele hoogtepunten. Topplek.

Zeer mooie boerderijcamping met fantastische plaatsen. ik heb geen specifieke camperplaatsen gezien. Alle plaatsen zijn door de zand ondergrond goed begaanbaar voor campers. De kranen bij de wastafels geven wel degelijk warm water. op sommige plaatsen heb je fantastisch uitzicht op de Blonde d’Aquitaine koeien en vele paarden in de wei. het echte boerderij gevoel krijg je hier.
Ben het volledig met de vorige reviews eens. Klein plekje waar de auto’s op nog geen 2 meter langsrijden. Tip is om een kampeerplaats te boeken, heb je veel meer ruimte voor dezelfde prijs. Sanitair was perfect. Mooie omgeving, vooral voor vogelaars.
Vergeet het maar. deze Camperplaats bestaat niet meer. Borden zijn weggehaald en paaltjes op de weg waar vroeger de plek was. Dit werd bevestigd bij het havenkantoor. Politiek en omliggende campings de oorzaak.

Deze camping is eigenlijk een Camperplaats waarbij campinggedrag is toegestaan. Prijs €23,50 is meer dan een acsi camping en dan mag er nog wel wat aan de voorzieningen worden gedaan om op gelijk niveau te komen. Plek is voortreffelijk, fietsen langs de Main naar Frankfurt en seligenstadt. En op loopafstand naar Hanau. Beheerder is vriendelijk en met een kleine verbetering kan het heel wat worden.
Aangezien Riedlhof vol was zijn we naar deze camping gegaan en daar hadden we geen spijt van. Heel hartelijk welkom met koffie en gebak. Rondleiding wasgelegenheid, saunacomplex, broodjes etc. Grote plaatsen en dit alles bij een golfcourt en maar 4 km van de 3 thermen in bad Fussing. Ascii prijs 18€ en de sauna €9.50 pp. Mooie fietsroutes. Zijn gelijk 6 dagen gebleven. Toppertje.
Bord Punto Lago volgen naar rechts, kiezelpad op❗️ Ontvangen door 4 heel speelse hondjes. Vriendelijke eigenaar. Restaurant was nu dicht. We hadden het hele terrein voor onszelf. Voordeel hiervan ook dat er toch nog wat stroom voor ons was. Waterslang om te drinken lag nu op de grond in het grind, geen opgang plek. De polulieren laten veel pluis vallen, daarom maar binnen gegeten. Heerlijk rustig.
Al het voorgaande klopt maar het is nog beter. Tot nu toe de beste Camperplaats mede door de eigenaar Gianfranco. Hij maakt er een feestje van om zijn stad Matera te bezoeken.
Sitecode: 20122
Mooie plek met klein café vlak aan het meer. De prijs op CC klopt niet, in laagseizoen €12 en on hoog seizoen €15.
Inderdaad zeer gedateerd en rommelig. Goed voor een overnachting. Op 1 plek verwarmd sanitair. Was wel nodig met een temp van 5 gr. Acsi 15€.
Ben het met voorgaande beoordelingen eens. Douches en sanitair zijn verwarmd. Verwarming zwembad half sept uit. Acsi prijs in naseizoen is € 17.
Goed en schoon sanitair. Plekken groot, wel op blokken gaan staan. Fantastisch uitzicht op picos. Prijs is €34.60 met stroom. Acsi vanaf 1sept.
Sitecode: 12047
Kwamen hier aan op zondag. CP propvol en we zagen al dat rond de universiteit wel 60 campers geparkeerd stonden. Wij dus ook. Vrij parkeren in het weekend tot maandag 9 uur. Donastia is sfeervol met gezellige barretjes en natuurlijk de pintxos. De volgende ochtend werden we gewekt door de politie. We mochten hier niet staan maar wilde ons begeleiden naar alternatieve plaats, voetbalstadion. Top.
Niets teveel gezegd door de andere beoordelingen. Mooiste en idyllische plek ooit. Vriendelijke ontvangst met uitleg van het chateau en de omgeving. Welkomstdrankje en hapje met de andere camperaars en natuurlijk wijn proeven. Zelf vonden wij de wijnen wat aan de droge kant, maar dat is typisch Bordeaux. Wel een rose geproefd en gekocht. Dit alles op loopafstand van de citadel.
Vriendelijke ontvangst. Mooie plaatsen, wel gras, dus bij nat weer oppassen voor slippen. Lekker verwarmd zwembad. Op loopafstand dorpje. Prijs eind sept 27€.
Mooie camping met uitzicht op zee. Goed sanitair. Prettig geholpen bij receptie. Op loopafstand, 2 km van Trogir. Vandaar kan je met de direct bus naar Split, retour 44 kuno, in ongeveer 35 min.
Mooie plaats op boerderij. Eigenaar erg behulpzaam en vriendelijk. Sanitair kan ermee door. Erg leuk de kudde schapen.
Een toppertje. Rustige camping, mooie grote grasplaatsen en heel erg mooi sanitair.
Nog niet geheel af. Eric en Karin (eigenaars) leuk en spontane jonge mensen, hebben goede ideeen. Vriendelijk ontvangst. Te gekke plek, zal een 10 waard zijn als alles uitgevoerd is. Top plek 👍🤗
Mooie camping met fantastische camperplaatsen (groot met gras. Keurig sanitair. Op loopafstand van centrum Sneek. Goede fietsroutes rond de meren en langs gezellige plaatsjes. Aanradertje!