@Corado-2014
- 2018
- Carado T 448
- 2014
Wij zijn van 21 juni t/m 25 juni voor het eerst op deze camping geweest. Voor onze is deze camping goed bevallen. Alles was aanwezig, een goed en schoon sanitair, goed restaurant 😋met vriendeliijke bediening, met een goede wasserette. En de Balatonmeer was ook geweldig👍 Wij waren voor het eerst in Hongarije, en dat is ons goed bevallen🫶. Hongarije heeft nog geen Euro's, maar alles is goed met betaalpas te betalen.
Wij zijn hier op 19 sept aangekomen, ze hadden nog net 1 plek vrij🙏. We zijn twee nachten gebleven om KRK nogmaals weer te bewonderen(in het verleden hebben wij met onze kinderen en aantal jaren op camping KRK gestaan) . En vriendelijke gastvrouw heeft ons ontvangen, en alles duidelijk uitgelegd. Er is maar plaatst voor 8 plekken. De sanitaire is perfect en schoon👌 Een prima uit val basis om de stad KRK en omgeving te verkennen.
Hebben hier op 11 september2024 en nacht gestaan, ivm door reis naar Dubrovnik. De gastheer is zeer vriendelijk en behulpzaam.👍 Het sanitair is gedateerd, maar wel schoon. De buitendouches zijn zeer warm. Tegen over de camperplek staat een geweldige restaurant waar wij lekker hebben geeten. Om de hoek staat een kleine supermarkt. En niet vergeten de strand(tegen over de camperplek) was mooi en schoon incl de beachbar.👌

Wij hebben vanaf zondag 8 september t/m 10 september op deze mooie camperplek gestaan. De gastheer en mevrouw zijn zeer vriendelijk en behulpzaam👍. De toiletten/ douche zijn geweldig en super schoon👌. Er is een zwembad en een ontspanningsruimte aanwezig. Wij zijn met de bus(je kunt voor aan de straat in en uitstappen) en dag naar Zagreb geweest. Deze camperstop kan ik iedereen aanbevelen.
Wij zijn vandaag weer beland op deze tussen camperstop richting het zuiden. En natuurlijk elk jaar wordt het iets duurder. Het concept vind ik is geniaal, het eten in het restaurant is lekker en je krijgt hier een goed glasbier🍺 en de prijs valt ook mee. Maar voor alle terpetijnzeikers, rij dan deze locatie voorbij hebben jullie de ergenis ook niet!!!!.😜😜

Wij hebben hier gestaan ivm dat je van hier fantastisch met de fiets langs de Inn naar Innsbruck kan. De persoon bij de receptie was zeer vriendelijk. Toilet, douchen zijn oke. Van de werkzaamheden aan de zwembad weinig last gehad. Naast de CP zit een minigolf/biergarten, met een vriendelijke gastheer. Ik kan deze CP aanbevelen als je een bezoek wilt brengen aan Innsbruck.
Wij hebben hier 3 nachten gestaan. Het is een mooie camperplaats, dicht bij het strand. Met hele mooie sanitair👍 en zeer verzorgt terein. De strand en omgeving (Grömitz de boulevard) zijn leuk. Ook Kun je hier heel goed fietsen. Heb ook een paar min puntjes. Er zijn te weinig aftrap punten voor het halen van verswater. En je betaald voor elke dag Kurtax van €3,00 per persoon en dat komt over het bedrag heen.

Wij zijn hier bij toeval belandt. Tijdens onze eerste bezoek aan de Ostsee. We werden hartelijk ontvangen bij de receptie en waar de gastvrouw zeer behulpzaam was. Wij stonden op een noodplek, omdat de camping vol was. Maar dat was voor ons oke. De sanitair is perfect. Ook was er een knus restaurant direct naast de receptie, tegen een normale prijs kun je daar lekker eten. Tip Heiligehaven heeft een hele mooie boulevard.
Wij zijn er van 11 juni t/m 13 juni geweest. Vriendelijke ontvangst gehad bij de receptie, duidelijk uitleg en kregen 4st 50 euro munten gratis voor de douche.👍 Hadden en grote plek op het veld (wat niet verhard is) voor onze camper. De sanitair was goed en schoon. En aanrader is om en E Schopper te gaan huren op de camping, om dan de omgeving te verkennen. Ook en aanrader is de Sushi toco Food 80/20. Om daar Sushi te bestellen.
Vanaf 12 mei t/m 15 mei voor de eerste keer op deze mooie camperplek "Stee in Lhee gestaan. Een geweldige,vriendelijk en behulpzame eigenaar. Sanitair is tip top in orde en ook de prijsverhouding per dag is oké. En als laatste de omgeving van Dwingelderveld is geweldig, zowel ten voet als op de fiets. En aanrader voor iedereen.
Van 4 t/m 6 sep hebben wij hier gestaan. Het eerste wat mij persoonlijk aansprak was de gastvrijheid en gemoedelijkheid van de gastheer en mevrouw. Keurige verharde camperplek, sanitair keurig. En alles aanwezig wat nodig is voor je Camper. Ook de omgeving is mooi, bv de Kinderdijk. Wij zijn ook nog naar Dordrecht geweest, een hele mooie binnen stad. Wij komen zeker nog x weer terug bij Verhoeven.

Wij zijn van 21/07/2019 tot 25/07/2019 op deze mooie camping geweest, je kunt zien dat het een vrij nieuwe camping is. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. De plekken zijn zeer ruim, en mooi aangelegd incl stroom en water. De plekken hebben alle gemeen weinig schaduw, omdat alle beplanting nog moet groeien. Sanitair is geweldig, gewoon perfect. Geen beachbar aanwezig
Wij waren er in 2009 en 2010 al eens op Oliva Camp geweest.Er is in die tijd niet echt veel verandert.Alleen het sanitair is erg verbeterd. De plekken zijn algemeen veel te klein. Wat altijd mooi is gebleven, is de mooie boulevard van Rabac. Om daar langs te wandelen.Men zegt dat de nieuwe eigenaar, na dit seizoen de camping wil renoveren/moderniseren. Is ook wel nodig.
Hebben hier 4 nachten gestaan. Bij het inchecken bij de receptie waren de mensen zeer vriendelijk. De staan plaatsen zijn heel ruim. Hadden niet gereserveerd, maar was plaats genoeg om uit te kiezen. De stanitair was redelijk tot goed, werden goed schoon gehouden. Het dorpje is leuk,vooral de haven met zijn vele restaurants. Paar minpuntjes. WiFi niet optimaal, supermarkt is en kioskje.
Wij zijn afgelopen weekend voor het eerst op deze camperplaatst geweest. Compliment voor de mooie verzorgde plekken en geweldige stanitair, 50 eurocent voor het gebruik te maken van de ruime douches. De ontvangst bij de receptie was zeer vriendelijk en vooral behulpzaam.