@Coral1
- 2015
- Knaus Ski Ti 740MEG
Super camperplaats, alles wat je maar wil.Nederlandse beheerders doen er alles aan om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. super sanitair, 3x/week kan je frietjes met snack ms bestellen, broodjesservice en er wordt gebruik gemaakt van een eerlijkheidslijst. wij hebben hier echt genoten Jos en Yolande
TOP! We kunnen dit niet anders benoemen.Marcella en Tinus doen er werkelijk alles aan om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Bij aankomst zelfgemaakte limoncello, olijfolie, nootjes ….gekregen ❤️ Bbq, buitenkeuken, keurig sanitair, rust zijn maar enkele troeven. Een aanrader, wij komen zeker terug!!!!
Een mooie in het groen gelegen, rustige camping. Wordt uitgebaat door een super tof duo, 2 leuke en super enthousiaste zussen. Eenvoudig maar heel proper sanitair en een bakker op 300 meter. Wandelen, een boek lezen….. dan is deze camping ‘the place to be’, echt een aanrader!!!! Wij komen zeker nog eens terug Jos en Yolande
Sitecode: 101912
een fantastische camperplaats, alles aanwezig wat je nodig hebt. super netjes, heel rustig en toch dichtbij stadje. zelfs een gratis ijsje van de eigenaar owv het warme weer. een aanrader!!!
Inderdaad meer dan dit kan je niet wensen. En ja, we zouden 5 sterren gegeven hebben indien er douche mogelijkheden zouden zijn. Maar je kan mopperen over alles en nog wat, dit is een topplaats voor deze prijs. Zeer vriendelijk onthaal en in het winkeltje kan je toch wel een redelijk uitgebreid assortiment van locale producten kopen. Deze camperplaats is echt een aanrader!!!!
Net terug van 4 zalige dagen lekker niets doen. Enkel genieten van de rust en gemoedelijkheid. Een dikke pluim voor moeder en dochter! Ons verblijf van twee nachten werden er vier, zelden zo ontspannen geweest als nu. Ruim en netjes verzorgde staanplaatsen. Vol bewondering stonden we te kijken van immers bezige bij Odette. Voor ons zeker een plaatsje om weer te bezoeken!!!
Zeer nette camperplaats, ruime plaatsen. Een voorbeeld hoe het kan zijn. Broodjesservice, zeer proper sanitair en dat voor maar 10€. Top, hier komen we terug!!! 👍👍👍
Toplocatie met zeer vriendelijke eigenaars. Kregen zelfs een stukje taart aangeboden. Heel rustige omgeving en tal van fietsroutes. Hier komen we zeker nog terug. Een aanrader !!!
Sitecode: 91924
Heel vriendelijk ontvangst, super rustige en mooie omgeving. Mooie fiets- en wandelroutes in de buurt. Als popup camperplaats zeker de moeite waard. Een aanrader!!!!
Top camping met vriendelijk onthaal. Zeer grote plaatsen, zelf uit te kiezen met 10A en water. Super modern sanitair, zelden gezien (gerenoveerd in 2017). Restaurant (prijzig, beperkte keuze), winkeltje met broodservice. 21€/nacht met ACSI-kaart.
Prima locatie voor een overnachting! Dichtbij afrit, op 100m benzinestation. Goed onderhouden ruime plaatsen met prima en zeer goed sanitair. Heel vriendelijke eigenaar, restaurant is een aanrader! Jos en Yolande
Schitterend zicht op zee, blauwe lucht en volle zon. Toplocatie! We hebben idd wat moeten zoeken, maar dit zijn onze coordinaten : n37.0599 w8.0850. Helemaal op het einde van Rua Almargem. Restaurantje op loopafstand : Bj’s Oceanside. Toppertje!
Prima camping met zeer proper sanitair. Colruyt, Aldi op 500m, prima uitvalsbasis om badsteden te verkennen. Zeer vriendelijke eigenaar. Een aanrader, hier komen we zeker nog eens terug!
Prima en rustige camping voor tussenstop. Zeer vriendelijk onthaal. Verouderd, maar proper sanitair. Restaurantje aan camping met kleine kaart. Broodjesservice en honden toegelaten
Heel mooie en rustige cp voor een zeer correcte prijs.Op 4km van Como, supermarkt op wandelafstand. Let op : hoewel anders vermeld, in betaalautomaat enkel munten van 50cent, 1€ en 2€ gebruiken,anders blokkeert deze. Aanrader!
Prima camping, op loopafstand van meer. Honden toegelaten, acsi-korting, gratis wifi en zeer vriendelijk onthaal. Klein winkeltje waar je ‘s morgens verse broodjes kan kopen tegen democratische prijzen. ‘s Avonds pizzakraam met echt heerlijke pizza. Sanitair heel proper, heet water in douche. Toegankelijk voor grote campers & prima vertrekpunt met fiets naar Lazise en Sirmione. Voor herhaling vatbaar