@Corina23
Hele fijne camping! Omdat het nu buiten het hoogseizoen is, woont de eigenaar niet meer naast de camping maar we konden wel gebruik maken van het huis voor een douche, wasmachine en toilet etc. Vanuit hier ook prachtige routes om te fietsen en wandelen! Wifi deed het helaas niet.
Parkeerplaats met prachtig uitzicht op het meer. Goeie wandel- en fietsroutes. Het strandtentje was nu dicht, dus verder ook weinig te beleven.
Gewone parkeerplaats met een klein beetje uitzicht op de Bodensee. Lopend verder naar boven prachtig uitzicht over de Bodensee en de steden. Het restaurant was voor onze begrippen te duur. Parkeerplaats zelf vonden wij niet heel prettig omdat er veel auto’s draaiden en jongelui bij onze camper hing.
Aardige eigenaresse! Wij wilden voor 2 nachten boeken maar helaas gingen zij 30 oktober al dicht! Ruim en schone sanitair. Met 20 min lopen in het centrum. Camping wordt ruim van te voren al aangegeven dmv bordjes.
Fijne CP met direct toegang tot diverse wandel- en fietspaden. De plek is geliefd, dus je zal er niet alleen staan. Voor de voorzieningen moet er extra betaald worden.
Prima plek voor een overnachting. Gratis stroom en lozen. Voor water moest betaald worden. Voor toegang moet je zelf de ketting even los maken. Coop dichtbij maar verder in het dorpje niks te beleven. Zondags overdag rustig qua verkeer maar dat begint ‘s morgens rond 06.30 uur, niet direct een enorm minpunt voor ons. Hangjongeren zaten overdag en ‘s avonds op het bankje bij het water maar geen last van gehad.
Aardige eigenaresse! Wifi alleen bij de receptie. Overdag buiten zitten was voor ons geen pretje ivm de hoeveelheid vliegen. BBQ mocht op elke gewenste plek. Goede locatie om het strand te bezoeken! Zoals eerder omschreven: temperatuur van de douche was niet echt heel warm.
Wij waren hier maar is enkel parkeren voor klanten van de pizzeria. Staat duidelijk op de borden. Tevens zit er een hek wat wellicht dicht gaat ‘s avonds? Ook de eventuele elektra-punten op de foto waren er niet meer.
Wij hebben deze plek niet kunnen vinden. Ze waren wel een groot stuk bezig met werkzaamheden, mogelijk was het dus op die plek. Wij hebben dus een stukje verderop gestaan bij de andere camperplaats.
Wat een rust en wat een fantastisch uitzicht!! Inderdaad verder geen voorzieningen aanwezig en dorpje stelt weinig voor. Dus doe vooraf boodschappen en geniet dan van het prachtige uitzicht! Wij hebben die avond maar 2 auto’s gezien verder zeer rustig.
Rustige parkeerplek met gratis voorzieningen. Toen wij er waren stonden we met 11 campers (8 officiële plekken) maar geen last van elkaar. Op loopafstand van 2 dorpjes en supermarkt.
Een prima plek als je op doorreis bent. Je staat wel aan een doorgaande weg, wij vonden de auto’s ‘s nachts wel wat hinderlijk. Maar scheelt misschien ook net welk plekje je hebt. Dorpje zelf was weinig aan.
Wat een heerlijke plek is dit! Omgeven door de natuur, heel veel vissen in het water en zelfs nog diverse bevers gezien. We hebben de wandelroute gevolgd in het natuurgebied van 12km (bij de brug stond een hek maar zijn we langs gegaan, anders moesten we helemaal terug). Leuke wandelroute. Verder waren wij daar op een zondag, dus restaurantje etc gesloten. We stonden er alleen, dus genieten van de rust en natuur!
Prima, rustige plek! Voorzieningen deden het allemaal niet maar hadden wij ook niet nodig, dus voor ons geen probleem. Van de kerkklok hadden wij ook geen last. Rustig dorpje met diverse fietsroutes. Wij kwamen ‘s avonds pas aan, dus vrij weinig verder van het dorpje gezien.
Prima camping! Met grote campers inderdaad mogelijk wat lastig met parkeren maar bij ons ging het goed. Schoon en net sanitair. Op loopafstand supermarkt en de boulevard.