@Corine1966
- 2022
- Carthago C-tourer
- 2023
prima plek kort van de snelweg. onder hoogspanning maar wij hebben er geen last van gehad. rustig en faciliteiten aanwezig.
wat apart een receptie van een mevrouw die volstrekt onwaarheden beweert. David en Gine hebben ons altijd keurig te woord gestaan, ook als we niet welkom waren omdat ze vol zaten. Natuurlijk zijn er regels, wij zijn te gast maar niet de baas als we op een plek komen. Als er 2 hardwerkende mensen zijn, die ondanks tegenslagen telkens weer opveren, zijn zij het. Hopelijk mogen ze gauw weer campers ontvangen.
mooi gelegen in een bosrijke omgeving. sanitair basis. we hadden geen mooi weer en dat betekende veel modder en troep maar kan camping weinig aan doen. receptie aardig. € 22 p.n. betaald incl stroom, water en afvoerput op de plek. prachtig fietsen naar Rennes dat verrassend mooie oude stad is.
achter de kerk. Rustig alleen om 6 uur kwamen ze containers legen met hoop kabaal. openbare toiletten 200 meter verderop. Fietsen Etretat goed te doen. aanrader wel zelfvoorzienend zijn om hier te staan. Dank gemeente.
Sanitair prima. Receptie behulpzaam. Kleine restaurant uitstekend. Fiets routes aanwezig. langs hele drukke weg. Dat vinden wij niks dus slechts 1 nacht gebleven.
Prachtig gelegen camping. Sanitair schoon en voldoet zeker. Camping ligt hoog (1480 meter) dus ik kreeg er wel hoofdpijn. Prachtige fietstocht gemaakt naar een hut. Veel sportieve mensen hier.
prima camping. veel schaduw plaatsen. danitair goed geregeld. prachtige wandel en fiets mogelijkheden. met name E1 fietspad goed te doen voor tourfietsen al is het af en toe spannend door wat slechter wegdek. goede sfeer op camping mede door vele tenten met sportieve mensen. vers brood etc verkrijgbaar.
prachtige omgeving om te fietsen. Rustige camping, keurig sanitair en creatieve oplossing voor wc papier. 🤭 loopafstand stadje. Plek acsi ruim genoeg.
Heerlijk plekje. Zet je spullen neer en betaal als je vertrekt. Geen gedoe en hartstikke stil. Sanitair is prima maar veel te weinig. Veel motoren en Fietsers die voor of na de Grossglockner verblijven. Voor de gewone fietser is er weinig te fietsen. Langs rivier is paar Kilometer, voor de rest echt enorm steil. We hadden stralend weer dus geen klagen om voor camper te zitten. Goed restaurant. Hondvriendelijk.
top plek. Fietsen. wandelen. leuke oude stad. faciliteiten aanwezig maar alles apart betalen. Zelf kijken waar je gaat staan. Ruim! Automaat werkte bij ons feilloos.
2 nachten met camper. Persoonlijk zal ik er niet snel nog een x naartoe gaan. Prijs-kwaliteit, sanitair schoon maar echt enorm oud. Heel veel jeugd dus tot diep in nacht herrie. Hoe moet dat zijn in het hoog seizoen? Dichtbij dorpen, lopend en fiets goed bereikbaar. Restaurant eenvoudig maar oké.
Sitecode: 19412
ondanks verbouw werkzaamheden blijkt het t fijne camping. let op; 1-4-25 tijdelijk dicht. vlakbij centrum. veel supermarkten in de buurt. schoon sanitair.
let op; we zijn hier niet geweest echter UITSTEKEND en uiterst vriendelijke mail ontvangen op mijn verzoek of ze plek vrij hebben. (niet dus) Dit even als tegenreactie op vorige review.
Deze hardwerkende mensen met oog voor hun gasten verdienen wel 10 sterren. Slecht weer? Dan organiseren ze iets gezelligs. Midden in de nacht gaat David het terrein inspecteren na een regenbui. Persoonlijk zijn wij geen bingo liefhebbers maar het enthousiasme die ervan af straalt kunnen we alleen maar waarderen en complimenteren. Hoe mooi dat er nog dergelijke eerlijke, hardwerkende mensen bestaan. DANK voor de gastvrijheid.
Prachtige natuur, rustige plek. Sanitair is fantastisch. Ruime plek voor je camper, ook grotere camper is mogelijk. Dorp is wel stukje fietsen met redelijk steile stukken dus als u dat niet kunt, zorg voor volle koelkast. Vogels, kippen en hinniken van een paard. Voor sommigen het paradijs. 🤩
Uitstekende plek op korte afstand van klein dorp. mooi uitzichtpunt. Met ebikes goed te fietsen. Hond uitlaten etc perfect. Sanitair schoon, alles aanwezig muv warm afwaswater 🤭😉 Reserveer of kom vroeg want echt iedere dag vol hebben we gemerkt.
veilige parkeer- en overnachtingsplek om Bilbao te bezoeken. Hoort bij hostel. Electra aanwezig. In hostel kun je wc en douche gebruiken. Linksaf en heuvel op lopen en dan linkerhand. Prijs € 17,- pp inclusief ontbijt. Dus 2 personen € 34,- geen mogelijkheid water lozen. wel innemen. €1,- voor 100 liter. stad zowel fiets als lopend te doen.
Tja. Camping met nul liefde. Receptie cq ontvangst is kort, zakelijk. Kosten camper 7 meter € 34,- p.n. en daarbovenop € 6,- voor de stroom. Acsi is € 27,- (kwam ik later achter. Eigen schuld niet gezegd.) Bus naar stad stopt om de hoek 2 x p/u. Voor 1,85 p.p. stad is geweldig. Sanitair voldoet maar is niet super schoon en ziet er enorm gedateerd uit. Voor de stad zeg ik gaan, je staat hier veilig. maar verder… blijf weg. 🫢
enorme camping. 4 ster. Vinden wij zeker niet. Sanitair gedateerd. Betalen ruim € 38 in naseizoen voor 1 nacht. (camper 7 mtr 2 pers) Lopen naar centrum kan over strand, maar over harde weg ruim 4,5 km. Niet onze plek hoewel het behoorlijk vol staat dus t zal aan ons liggen.
plek aan rand stad. Met fiets, er staan ook fietsen die je mee mag nemen van de camperplaats, prachtige route via Verde gemaakt. Moeite waard. Eigenaren behulpzaam. Leggen veel uit. Plek is klein maar voldoet. Sanitair redelijk maar eigen camper inclusief dus geen probleem. Naaste omgeving redelijk. Hond fatsoenlijk uitlaten lastig (woonwijken). Prima plek. Palamos zelf niet gezien. Wel Calella en de baaien. Fantastisch.
Fijne plek. Complimenten. Met Asci betalen we deze periode € 21,- incl hond en electra, 2 pers. camper 7 mtr. Sanitair schoon en mooi ruim. Veel schone wasmachines. Hond uitlaten groot terrein korte loopafstand camping. (dus stiekem 's avond hond laten plassen op plek is echt niet nodig mensen 🥵) Fietsen prachtig o.a. naar Pals. We komen zeer zeker terug naar deze camping, al is prijs in hoogseizoen hoger. Dank voor de gastvrijheid.
Plek in bos. Sommige plaatsen satelliet bereik. Wifi uitstekend. Sanitair oud maar brandschoon. Prachtige natuur voor fietsen en wandelen. Restaurant uitstekend. Veel vaste plekken dus in weekend ongetwijfeld drukte van belang met Spaanse gezinnen. Wij ervaren oase van rust.
p1 Perfect om te parkeren voor bezoek aan het prachtige Carcassonne. In omgeving konden we geen plek meer vinden dus ook op P1 geslapen met zeker 60 andere campers. Formeel mag t niet volgens mij maar geen last gehad.
Herfst. Regen. Alles ziet er troosteloos uit. Overal. Gelukkig was er plek op grind vrij. Geen gras (lees modder) voor ons. Wel kastanjeboom. Sanitair oud en niet echt schoon. Prachtige omgeving tussen wijngaarden en geweldige dorpjes. Zeer goed fietsen en wandelen. Dat zal reden zijn om terug te komen. Prijs € 34,.. voor camper 7 meter en 2 personen.
We hebben voor camper van 7 meter betaald € 13,- inclusief electra. Eén jaar geleden was het nog € 5 en € 2 voor electra. Wel duur, ongelijk stukje gras, met blokken lastig recht te krijgen. Geen afval weggooien mogelijk, geen water lozen of vullen, geen sanitair. 🤔 wel lekker dicht bij A61 dus 3 ster voor de locatie. Restaurant eenvoudig.
terrassen camping. bijzonder hoe douches waren. leuk zwembad. fietsen Lucca langs water 10 kilometer.
Prachtige omgeving. Uitzicht op bergen en meer. Geweldig fietsen via 38 naar Luzern (20 km) en met boot terug. (duur!) of de andere kant op fietspad langs meer. Jammer geen sanitair anders bleven we een week. plekken ruim en divers. Dank!
wat een uitzicht op de gletsjer, Eiger etc. geweldig! alleen dit is al 5 sterren waard. Aan de rand van Grindelwald. Langs een rivier, tussen de weilanden. Prachtige fietstocht naar Interlaken en met trein terug. Sanitair is oud en zo schoon als je voorganger het achterlaat. 2 douches dames met gordijn (t bestaat nog) dus even slim zijn met tijdstip waarop je gaat. Vooral via internet reserveren gaat prima. plekken camper 7 meter ruim genoeg.
wat ons betreft prima rustige camping. Hond is gewoon bij ons. € 23,20 voor 2 personen, camper en hond. Sanitair oud maar schoon. Plek ruim genoeg tussen de bomen. Gelukkig geven ze schaduw want warm. Op onze plek 101 geen satelliet ontvangst. Wifi overdag goed ‘s avonds duidelijk overbelast.
Gelukkig zien we hier veel gelukkige mensen. Onze plek is het niet. Kleine plek toegewezen. Op asfalt dat iets schuin afloopt. Beetje gras schots en scheef met kuilen. Drinkwater vlakbij. Electra ook. Sanitair gebouw aanwezig maar gezien prijs overnachting wel erg eenvoudig. Douchen betaald met 20 NOK muntje. Voor 1 nacht camper 7 meter Nok 510 Omgeving voor neus dennenbos met strandje en Fjord. Achter je een industrieterrein.
prima plek in leuk dorp. Op de fiets naar eiland Hindra geweest. Zwaar voor ons, 40 km, maar GEWELDIG. Camperplek biedt alles wat je nodig hebt.
Sitecode: 19589
super fijne camping. Prachtige plek. Heel mooi aan zee. Pasjes systeem werkt prima. Je betaalt wat je gebruikt.
om de stad Bergen te bezoeken is camping prima. Maar verder alles behalve idyllisch. Hutje mutje. Luifel kan niet eens uit. Sanitair wordt goed schoon gemaakt echter camping overvol. Dan weet je t wel. Hele drukke doorgaande weg. Genoeg mogelijkheden om hond uit te laten BUITEN camping. Lijkt me wel zo fatsoenlijk 🫣
prachtige plekken aan het Fjord. Sanitair oud maar voldoet. We betalen 600 noorse kronen per nacht inclusief electra. Douche apart betalen. Op de fiets naar Odda prima te doen. Uitzicht werkelijk prachtig.
prachtige locatie aan zee. Uitstekend wandelen en fietsen. Hond uitlaten prima langs het strand. Grote camping, vol en meesten voor 1 nacht ivm de Ferry naar Noorwegen. Genoten van middagje hier. Enorm veel wind maar heeft ook wel iets.
Echt prima plek. Rustige omgeving. Mooi uitzicht en goed wandelen. Toiletgebouw is prima echter 4 badkamers is te weinig. En intensief gebruikt dus niet helemaal schoon. Wel warm. Wasmachines staan achteraan in de rechter badkamer. Zorg wel dat u eten en drinken bij u heeft.
Prima plek. Helaas maar tijd om 1 nacht te blijven. volgende x langer. Goede begeleiding. Prima restaurant voor eenvoudige doch verse hap. Veel gelegenheid om hond uit te laten. En de weg? Amper te horen.
Wat ons betreft prima camping om te overnachten. Makkelijk te vinden vanaf snelweg. Wel hoogtebeperking 3.30! plek langs de Rhône. leuk wandelen naar t centrum. Ik had gereserveerd en t verliep vlekkeloos. Zowel caravans als campers als tenten staan hier.
Prima camping op goede plek. Het groen / tuin mooi aangelegd. Sanitair oké. Gewoon warm water om af te wassen. Fietsen en wandelen naar zee. Mooi fietspad naar Salou.
Prijs/kwaliteit prima (€15 p.n. incl electra, 2 pers + hond) Dichtbij zee, supermarkt en oude centrum. Ondanks camping nagenoeg vol, rustige nacht ook in weekend als Spanjaarden er zijn. Af en toe blaffende hond maar dat is bijna overal in Spanje. (niet op camping maar uit de buurt.) Geen 5 sterren camping omdat t rommelig is, vinden wij wel wat hebben, maar gezien prijs / kwaliteit wel 5 ster gegeven die ze dik verdienen.
Goede plek. Sanitair gedateerd maar schoon. Prachtig fietsen over via Verde. Strand op loopafstand.
prachtige cp, tenten en b&b. Sanitair prachtig. Ruime plekken. Alles ruim opgezet en prachtige bomen, planten en super onderhouden. Wandelen en fietsen goed te doen in heuvelachtige omgeving. Prachtig zwembad. Compleet. Rustig. Relaxt. Aanrader.
Wat een prachtige locatie! De bergen/heuvels op de achtergrond. De pittoreske dorpspleintjes van de 2 dorpjes op fietsafstand. De prachtige fietstocht door de heuvels die direct hoogtepunt van onze reis bestempeld is. Mooier kan t niet worden. En dan deze camperplek! Zo goed verzorgd. Keurig. Dienstverlenende eigenaren. Huurauto mogelijk. Relaxt en toch duidelijke regels. En keurig alles in orde. Diepe buiging en respect!
prima camperplek om de stad Murcia te bezoeken. Fietspad rechtstreeks naar centrum. Vlak. Goed schoongehouden sanitair. uitbaters werken hard om kwaliteit zo te houden.
Op het Spaanse vlakke platte land ligt deze oase van rust. Slechts 4 camperplekken. Prachtige B&B erbij. Fietsen vlak. Hond uitlaten lastig door achterpoort. Sanitair is schoon en voldoet maar (nog) niet ideaal. Grote plek. Iedere camper een eigen vlonder. In korte tijd zoveel werk verricht! En t wordt nog mooier en beter. Complimenten aan gastvrije eigenaren. Torreviega op fietsafstand via Verde. Supermarkt 1,5 kilometer.
sinds een jaar ontvangen deze aardige mensen campers op hun terrein. Er is stroom en afwasplek. Service is vooral goede map met uitleg, water, wijn en olijfolie uit eigen boomgaard. 1 nacht gebruik mogen maken van de gastvrijheid. Je hoort wel de snelweg die redelijk dichtbij is. Hond uitlaten buiten het hek. Als ze dit verder ontwikkelen kan het een pastel worden. Fietsafstand de zee, delta, bergen en dorpje.
Sitecode: 20691
1 nacht gestaan op doorreis. 12 km van snelweg langs een goede weg. mooie plek onder pijnbomen. satelliet niet op iedere plek ontvangst. goede faciliteiten.
prachtige plek tussen wijngaarden, appelbomen, olijfgaarden en… de snelweg. 🙉 Sanitair super netjes. Kleinschalig. Fietsen prima. Uit de drukte. 4 ster Ivm de snelweg. Zo jammer anders gingen we hier nooit meer weg.
Slechts 5 kilometer van de snelweg. Even doorbijten want smal en soms best stijl, kwamen we in een oase in de Apennijnen. 2 camper plekken, net gestart. Wc en douche in een kamer van b en b. Zoon eigenaar gaf een hartelijke ontvangst met uitleg. WC lozen en grijs water (nog) niet mogelijk. Onlangs gestart. Plek en relaxte sfeer enorm prettig. Slechts 1 nacht maar in toekomst komen we terug. Dank lieve zoon van Evelien.
Volg routebeschrijving zoals aangegeven. Na 3 km schudden in de stof (na afslag alsmaar rechtdoor) kom je aan. Uitzicht vanaf terras werkelijk verbluffend. Vergeet zonsopgang en zonsondergang niet. Camperplek scheef, electra aanwezig. Maar verder 🫣 Grijs water en wc in een put en alleen s morgens voor 11 uur anders staan er auto’s. Sanitair is echt ontoereikend en niet zuiver. Gaan voor uitzicht (en biologische restaurant). Heel veel insecten.
Prachtig aangelegd. Vlak. Wijn bedrijf in deze tijd volop in bedrijf. Sanitair geweldig. Service geweldig. Uitzicht niet op iedere plek mooi maar wel tussen wijngaarden.
Fijne camping ook voor campers. Wij hadden plek met privé sanitair. Dat is oud maar voldoet prima. € 26,- p.n. acsi Vergeet niet de Funicolare te nemen naar thermen vanuit alto. In thermen kun je naar diverse oude badhuizen die niet meer in gebruik zijn en totaal vervallen. Je kijkt je ogen uit! Pistoia goed te fietsen mits je niet al te bang bent aangelegd. Auto’s razen je voorbij.
tegenover Parkamoire kun je ook staan en volgens mij gratis. Er staan nu veel campers. Zelf durf ik het niet, en ik heb graag stroom en overige faciliteiten. Maar er staan veel campers, dichtbij enorme supermarkt en zee op loopafstand.
De camperplek is goed. Luna park verdwenen, locatie prima. Grijs water, wc legen, water vullen. Prima. Het sanitair vond ik te vies om een stap binnen te zetten. De beheerder zorgt goed voor zijn plek, hij kwam op mij enorm nors over. Heeft zeker hekel aan honden en blonde vrouwen. Geen uitleg gekregen maar hij zorgt goed voor zijn plek dus prima. 2 nachten gestaan.
Enkele camperplekken op een camping vol vaste plaatsen. Netjes. Niet echt ons plekje mbt gezelligheid. Groen etc is er niet. Strand. Vlakbij hondenstrand. Uitlaten kan ook paar meter links hek uit. All s goed geregeld met toegangspas. Reserveren noodzakelijk.
Wat een heerlijke camping. Zeer vriendelijk, hulpvaardig. Uit de hectiek van de kust. In een bos maar ook plaatsen waar je satelliet ontvangst hebt. prachtige dorpjes op fietsafstand (ebike of ervaren fietser Ivm hoogte verschil.) Wandelen in de bossen. sanitair eenvoudig maar doeltreffend. kortom, aanrijden. Tourrettes sur Loup en Saint Paul de Vence zijn de dorpen. Volg de wegaanduiding op website met uw camper of caravan!
Goede atmosfeer, eenvoudig doch net sanitair. Groot park naast de camping. Goed fietsen naar verschillende plaatsen oa Le Lavandou. Prijs / kwaliteit voor deze omgeving goed. Camper 2 personen 2 nacht € 45,80
eerlijk gezegd snap ik echt de positieve reviews niet. De camping ligt aan hele drukke weg waar echt hard gereden wordt. Stom van ons, we kwamen rond lunchtijd aan en toen was t rustig op de weg. De ontvangst zeer vriendelijk. Fiets naar Avignon prima. 6 km. Water zit veel kalk in. Plek is onder bomen. Stof en muggen. Wij kunnen niet buitenzetten want worden opgevreten. Zo zie je maar hoe verschillend mensen zijn.
een behoorlijk uitdagende weg om hier te arriveren echter u wordt beloond met een prachtig uitzicht. Sanitair keurig. Helaas gaat het restaurant niet meer open. Prijzen kloppen niet. Camper € 25 met € 5 stroom en € 2,50 voor de hond. Toilet met chemicaliën niet mogelijk te legen. Zwembad leuk maar vol met kleine kinderen. Weekend. Fietsen schijnt te kunnen maar op moment 32 graden dus niet geprobeerd. Camper plek groot, wat schaduw mogelijk.
Je komt aan, zet je camper neer en gaat lekker de stad bezoeken. Tussen 17-19 uur is de beheerder aanwezig. Betalen (€ 17,94 cash) en klaar. Beetje rekening houden met je buren hoe en waar je je wagen zet is normaal. Sanitair wat gedateerd, geen wc papier maar alles aanwezig. Helaas trof ik vies toilet maar ja, t is zo schoon als je voorganger het achterlaat. Prima camping om nacht te blijven en t oude stadje te verkennen. Dank u wel.
prima camping. rustige omgeving. leuk rondje fietsen rond de moezel. 26 km totaal. sanitair prima. prijs oké. 1 nacht Incl electra met camper €21,02 acsi. we komen zeker terug. vlakbij snelweg
Sitecode: 72058
€40 p.n. Sanitair prima. Fietsen super. WiFi oké. Zwembad. Bij winkels.
Prachtig aangelegd en onderhouden. Bij een in bedrijf zijnde boerderij. Engels uitstekend. Sanitair Top. Veel wandel mogelijkheden in de natuur. Fiets over de weg (amper verkeer). MTB routes volop maar voor ons te heftig. Complimenten aan deze familie. Echt AAN TE RADEN!
De camping is nu, 1-7 bij lange na niet vol. Sanitair is prima, terrassen om te staan. Plaatsen groot genoeg. Helaas wel heel veel hoog onkruid. Doorgaande weg hoorbaar. Rivier hoorbaar. Kort bij prachtige Fietsroute Meran. 78 km op en neer. De prijs vind ik echter erg hoog voor de plek. € 47 per nacht, € 4,50 hond en dan komt stroom er nog bij. Reden voor ons om niet een week te blijven.
Wat een fantastische plek. Aanrijden via Wenns. Rondom je bergtoppen. Prachtig uitzicht. Sanitair voldoet goed. Fietsen voornamelijk onverhard. Steile stukken maar zo ontzettend mooi. Kortom een aanrader. Het restaurant was ook open. Forel, schnitzel maar ook biefstuk. Erg goed.
Fink campingpark is nagenoeg in centrum van Imst. veel wandel en fiets mogelijkheden. Ruime plekken. Prachtig sanitair. Duidelijke regels.
€16 p.n. je staat op grind. rustige plek behalve als het restaurant besloten feest heeft. ☹️🎶🎷🎤🪕🥁🪘🍻🍺👰♀️🤵♂️echt niet leuk. douche0,50 stroom betalen water 0,50
plekje. stroom. nagenoeg tussen wijnranken. nog geen km van a61. gras hoog, beetje onverzorgd maar wel veilig voor €5. stroom €3 geen water cq leeg mogelijkheden. zie bord ingang voor betaling.
Prima plek om Berlijn te bezoeken. Kleine camping. bBest prijzig, 2 personen 1 camper 7 mtr was € 52,50 met stroom. Sanitair netjes al ben je afhankelijk van je voorganger 🙈 Voor een stadscamping redelijk rustig mbt verkeer. Lidl RWE op 1,5 kilometer afstand. Centrum via fietspaden 13 kilometer.
Sitecode: 20739
Prima camping ook voor camperaars. Minimaal 2 nachten. Ontvangst met nodige humor. Keurige plekken, sanitair en afwas ruimte schoon. Broodjes in ochtend af te halen. Op fiets naar Goslar goed te doen vonden wij. De weg die bovenlangs loopt hoor je wel maar niet storend. Honden welkom, wel ervoor betalen. Dat is enige min punt dat ik kan bedenken. OV is “gratis” (toeristrnbelasting).
heerlijk rustige plaats, met prachtig fietspad achter de plaats. keurig in orde. douche, water en Electra betaald. broodjes service. TOP plek wat ons betreft. Dank u wel mevrouw en tot een volgende keer.
prima plek vlakbij fiets en wandelpaden. wel wat lang verblijvers en doordat er geen voorzieningen zijn legen ze stiekem hun wc tank. 🫣 prachtige natuur. aardige mensen ontmoet echter ook vreselijke 🙈 zoals op bijna iedere plek. gratis maar hoogste tijd dat ze aanpassingen doen zodat er dan wellicht betaald moet worden maar er ook leeg mogelijkheden komen.
Wat een zaaalig plekje op het prachtige Twentse platteland. Op een boerderij waarbij dus ook stal en dieren geluiden horen. En vogels, heel veel vogels. een tractor komt af en toe voorbij, in de verte een ree. Verder rust. Wij houden ervan en komen zeer zeker terug. Fietsen en wandelen; super mooi.
Als je hier bent geweest, vind je alle overige plekken niets meer. Onbeschrijfelijk! En dan een nog een lunch of diner bij Selene. We gaan hier nooit meer weg. Dankzij tip van Wim en Elly. Dank.
Prachtige plek. Mooi uitzicht. Sanitair prima. warm afwaswater even lastig maar er zijn 2 gasfornuizen dus ketel water en opgelost. De plek voor camper prima en. groot. niet mogelijk om toilet en grijs water te legen. Wordt bij reservering gezegd. Goed fietsen en wandelen. Prijs aan hoge kant vergeleken andere plekken maar wij vinden t wel waard. Een ster minder Ivm niet kunnen lozen.
We staan er in de buurt en langs geweest. Volgende keer hierheen. Prachtige omgeving. Rust. Natuur. SUPER.
Wat moet ik schrijven over deze plek. Kom niet. Laten we het geheim houden! 😜 Het is rustig, natuur. Goed fietsen over asfalt en onverharde paden. Wel in de heuvels. Eenvoudig bakkertje bij de kerk. Voor het eerst in al mijn reizen begrijp ik dat mensen niet meer naar Nederland willen. Wat een plek. 🥰
grote camping. Nette plaatsen. Valencia op de fiets kan, goed fietspad maar geen mooie route. en flinke tocht. Pucol, daar via verde zoeken. (links, net achter spoor bij watertoren). Slechts 1 nacht gestaan wegens vele vuurwerk (Feesten) en hond niet blij. Strand loopafstand. Zand met kiezels.
De charme van een echte Spaanse camping kan ik wel waarderen. Door de weeks rustig. sanitair is schoon, plek is rustig en echt iedereen is aardig. Opvallend. Iedereen zegt gedag, doet zijn best om elkaar te verstaan, helpt elkaar. Mooie fietspaden. Kust heel rustig deze periode. Zand stranden. plek is prima, bomen zijn gesnoeid. Dichtbij strand en supermarkt.
Bij Nederlandse eigenaren een leuk, kleinschalig camperplaats. Velen blijven langere tijd. Douche en toilet, afwassen etc prima in orde. Vanuit deze locatie goed fietsen naar Altea. Ook Guadalest is te fietsen, maar pittige rit van 16 kilometer bergopwaarts. terug gaat sneller. Watervallen minder ver en leuke tocht. Boodschappen etc op fietsafstand. Je staat wel langs een doorgaande weg dus enig verkeersgeluid aanwezig.
fantastisch wat een plek! We hebben geweldig gefietst in de natuur! zalig gegeten met veel mensen die hier verblijven. We blijven helaas maar 2 nachten, al een volgende plek gereserveerd. Maar terug komen we zeker! houd u van natuur, rust en deze omgeving? aanrader.
prachtige camper plaats op Spaanse platteland. Ontzettend proper sanitair. Erg aardige mensen. Fietsen over vlakke wegen. Slechts 5 plekken, ruim opgezet. Honden los en nul overlast op het terrein.
prachtige zeer schone camperplaats bij mensen thuis. 5 plaatsen. veel privacy. op platte Spaanse land. Fietsen goed te doen. uitstekend sanitair. Zo schoon nog nooit ergens gehad.
Prima camping voor een camper om te staan en te fietsen cq wandelen. Even steile opgang naar via Verde maar daarna genieten. Sanitair is gedateerd maar schoon. Receptie behulpzaam en spreken goed Engels. Rustige omgeving.
grote camperplaats in een natuurgebied. fietsen mogelijk. flamingo’s en andere vogels. restaurant fantastisch echter alleen voor lunch open. wel heb ik to Go besteld en kon ik om 17.45 uur ophalen. super goed. aanrader. we hebben niets betaald. geen idee waar we dat moeten doen. ook onze buren niets betaald. en bij de toerist info wisten ze t niet want t is apart van elkaar. water lozen, nemen en wc lozen kan wel maar hangt dikke ketting voor.
gratis plek en tot onze verbazing liep t s avonds vol. 10 campers de nacht in. rustig. klein dorp. verder beetje vies. Tarragona op de fiets vinden wij geen aanrader. je kunt veel dichterbij parkeren.
om 13 uur al vol. er stond een rij campers die aan het wachten waren. ik ben naar de beheerder gelopen en gevraagd of hij andere camping wist. alles was dicht. nou ehh, 100 meter verderop in de straat is een prachtige camping. 😜
prachtige camping. De camperplaats ernaast was om 13 uur al vol. 100 meter verderop deze camping. Kan niet beter. We hadden extra grote plek voor €30. schoon sanitair, grote plek met electra.
Sitecode: 62087
prima CP aan de rand van oud dorp. Nu uitgestorven, niets open. Hoewel er ook niet veel is. Mooie natuur. CP ruim, schoon sanitair en alles goed geregeld. Paal om aan te melden en te betalen.
prima rustige bewaakte plek. mooi wandel cq fietspad naar Vichy. erg mooie stad.
prima geregeld. let op bij code invoeren. je moet dit aan achterkant van het hek doen. de zichtkant is kapot. beetje onhandig. maar verder ruime rechte plekken, afval bakken en je loopt zo de outlet in. prachtige winkels. overdag wat restaurantjes. geweldig geregeld.
Prachtige plek slechts 2 km van de snelweg. klein meertje om rond te wandelen. Heerlijke bakker loopafstand. Alleen jammer dat om 00.34 een camper aan kwam rijden, zijn motor lang liet draaien en die blijkbaar zo moe was dat moeder de vrouw bleef schreeuwen om de auto in geparkeerd te krijgen. Mensen houd toch wat rekening met een ander zeker op dat tijdstip.
fijne camping. prachtig sanitair. wordt goed schoon gemaakt s morgens. wij hadden zeer grote plek. nummer 199. kosten euro 24 p.n. kiezelstrand loopafstand. zandstrand iets langer lopen. fietsen mogelijk deels over doorgaande weg. wij komen zeer zeker terug hier.
Heerlijk plekje aan zee. Rustig dorpje, veel terrassen. Kiezelstrand. Rustig. Netjes. Leuk fietsen over goede paden al kun je niet heel ver over fietspad. (totaal 20 km) Wij gaan zeker terugkomen volgend jaar! Dank.
als je echt dit dorp wilt bezoeken is dit een perfecte parkeerplaats. wij hebben niet geslapen, na uur spuugzat tussen al die mensen. wat een drukte. maar deze plek is prima.
gratis plek op loopafstand stranden. ook honden loslaat strand. prachtig fietsen langs de kust. we kwamen om 10.30 uur aan en t was bijna vol. hele dag reden er mensen af en aan. water etc goed geregeld.
Voor de 2e keer op deze camping. €18 per nacht inclusief stroom. Grote plek, keurig sanitair.
prima plek om te staan. geen voorzieningen. vlakbij centrum en strand. (loopafstand) fietsen over weg tussen auto’s veel steile stukken.
hoe mooi wil je t hebben. wat een plek. spannende rit met camper van bijna 9 meter maar 🥰 super. Wij zouden t wel wagen om er te slapen maar er kwam mist aan en daarom toch naar beneden gereden omdat we morgen helaas echt verder moeten.
nette camping. schoon sanitair. vol met “overwinteraars”. persoonlijk stoor ik me aan het geluid van de afvalverwerking. iedere x zooi dat in de containers wordt gegooid. en er mogen honden komen waar waar last je ze uit met goed fatsoen? mij een raadsel. 1 nacht gebleven.
een oase na drukke kust. grote plekken. schoon sanitair. WiFi prima. ontzettend attente eigenaren. grote plekken. rust.
prachtige grote voor zover ik kan beoordelen veilige plek. We staan met wel 20 campers en meer dan voldoende ruimte. Hondenuitlaatplek aanwezig. (mensen gebruik die dan of ruim het op!) Dank gemeente. In t dorp is een bar en ook restaurants.
op zaterdag om 11.15 uur kwamen we aan met onze camper (8.30 meter) perfect langs de rand kunnen parkeren. gratis. via de oude brug lopen, rechts aanhouden en dan de roltrappen nemen. bedankt gemeente Toledo.
prijs klopt niet. zonder acsi 2 personen met electra €28 Ontzettend aardig personeel, zowel receptie als restaurant. Verder pech. Vrijdag- en zaterdagavond kun je hier beter niet overnachten. alleen maar Spanjaarden. Ze komen uit de stad hier feesten met hun (veelal enorm oude) caravan. Van de winter schijnt dat beter te gaan.
alles afgezocht maar dit bestaat niet meer. 🥵
Sitecode: 19260
gratis parkeren, veilig voor zover ik gemerkt heb al weet je nooit. loopafstand mooie historische centrum. vlakbij supermarkt. top geregeld.
Wat een harde werkster is Lisanne om deze camping een oase te maken. Ruime plaatsen, warme douche zonder tijdslimiet. Zowel zon als schaduw, gras ingezaaid en boompjes ter afscheiding werden de afgelopen dagen mede door haar ouders erin gezet. Enorm veel werk. Fietstocht door de omgeving is super maar flink trappen met hoogte verschil. De Spaanse lunch in restaurant van stad was SUPER! kortom, geslaagd verblijf! Dank!
De camping ligt in een dorp dat niet heel bijzonder is, echter de kliffen en de wandeling langs de oceaan. Fantastisch. De camping is groot, alles is aanwezig maar het heeft weinig sfeer vonden wij. Prijs €28 voor 1 nacht dus duurder dan genoemd. Plekken groot. Intake bij receptie duurde echt zo lang. Maar gezien gedrag van mede campers begrijp ik het wel. Echt om te schamen maar oké. Adem halen en weer door!
prima plek. Groot, redelijk vlak. Afgescheiden door heg. Sanitair oud maar schoon en voldoet. Weg oversteken en de kliffen.
Eenvoudige mini camping midden in de natuur. Bos, wijngaarden. Een boer die zijn land bewerkt en af en toe een huilende “wolf” (s-hond) Paardjes voor de deur. Croissant en stokbrood aan de deur s morgens. Eenvoudig maar net sanitair. En hartverwarmend 🥰verzorging door de gastvrouw. Het Weer was ons goed gezind. 🌞 Leuk dorp Pons met prachtig plein en restaurants op fietsafstand. 3 nachten. Had ook zomaar 3 weken kunnen worden. Tot ziens! DANK
perfect plekje vlakbij snelweg. geen stroom maar verder alles. echt top, netjes en veilig geslapen.
perfect om Reims een bezoekje te brengen. makkelijk naast snelweg en stadion. niet geslapen want Reims zo gezien.
Een geweldige camping. Rustig, schoon, en mooie uitvalsbasis om te fietsen en België te bezoeken. Wel goed voorbereid zijn want met de camper mag je niet van de plek af om rust te bewaren. Eerlijk gezegd vinden wij dat een verademing om niet constant heen en weer rijdende auto’s te hebben.
fijne plek om te verblijven en de omgeving per fiets te verkennen. De heren aan de receptie zijn enorm vriendelijk is mijn ervaring. Een glimlach en respect doet wonderen! Helaas ook ervaren hoe zij bejegend worden en ik had die mensen van mijn terrein gejaagd. sanitair is standaard maar prima en schoon ondank dat camping vol was. WiFi redelijk, moest je €1,- per dag voor betalen. Wij komen er zeker nog een x terug.
camping plaatsen wat dicht op elkaar maar camping is nog steeds vol. vriendelijke receptie. storm meegemaakt. was niet fijn. sanitair is goed maar ja, mensen houden t zelf niet schoon helaas. zo jammer. prachtig meer.
alleen op doorreis overnacht. reserveren minimaal 1 dag tevoren anders geen plek. maar plek zat. 1 overnachting €38 voor 2 personen en hond. best prijzig dus.
Hoe mooi wil je het hebben. Een camping midden in Parijs. Op fietsafstand van DE bekende plekken. Ja, veel geluid van verkeer en soms vliegtuigen. Sanitair is prachtig maar mensen maken er een zwijnenstal van. Een bar waar je ook simpele gerechten kunt bestellen. De plekken niet al te groot. Meer dan genoeg mogelijkheid om buiten het hek je hond uit te laten maar ja. Blijkbaar te ver lopen en opruimen? tja. Maar ik sta wel in Parijs!!!!!!
een basic camping tussen de wijngaarden. Alles staat Kris kras door elkaar. Veel ruimte. Dieren die rond lopen. gras dat niet netjes kort is gemaaid. Zelf zie ik de charme er wel van in! Rust. Natuur. Ruimte. Douche niet echt warm te krijgen. Sanitair oud maar keurig. Begrijp volledig dat je hier langer wilt blijven! Plekken onder bomen dus voldoende schaduw!
hoe bestaat het! CP bij een soort sportpark. Dorpje van niks. Op zondag zaten de mensen bij de bar of er tegenover te kaarten. Enorme kerk. de CP achter slagboom (zelf openen). WC lozen. water lozen. water vullen. verderop container voor afval. Fantastisch geregeld. Fijn als iedereen het netjes houdt. vanuit. Portugal ongeveer 28 km vanaf snelweg maar groot stuk gaat er evenwijdig langs.
Wat een plek zo in de natuur, aan de rand van een boomgaard vol olijfbomen en druivenranken. Vriendelijke ontvangst, uitleg. Gratis. hoe bestaat het. Ook nog wc, douche en afwas mogelijkheid. Wijnproeverij ook nog als kers op de taart. Ik zeg; niet verder vertellen. 🤫
fantastisch deze plek. onder door station en je loopt zo de stad in. water etc aanwezig. geen stroom. gratis allemaal. geweldig. voelde erg veilig.
Prima CP. mooie voorzieningen. uitkijken waar je m zet Ivm de zon. veilig. vlakbij strand en de kliffen. lopend of op de fiets goed te bereiken. plaats zelf is beton met muur maar voor 1 nacht prima.
Aardige ontvangst. midden in de natuur. Alles dat je nodig hebt is er. Mooie natuur. Helaas moesten we door. Anders graag langer gebleven om te fietsen en wandelen. Dank!
grote gratis camper parkeerplaats. behoorlijk vol. veel campers staan er duidelijk langer. wij alleen tijdens bezoek aan de stad gestaan en t kwam op ons veilig over. volgens mevrouw die er al langer stond gebeurd er nooit iets noemenswaardig en is er een grote sociale controle.
fantastisch ruim opgezette CP in de natuur. Schoon sanitair. Water en Electra op de plek. Zeer professioneel en vriendelijk echtpaar die servicegericht werken.
super service van de Lidl. mooie camperplekken. verder niets maar kun je ook niet verwachten.
prima CP vlakbij het strand en leuke restaurantjes. Malaga historisch centrum 17 km fietsen langs de zee. reserveren handig want de plaats is telkens vol. we hadden geluk dat we 2 nachten konden blijven. betaalden €14 per nacht incl stroom. douchen €1 per 5 minuten. water, wc lozen etc goed geregeld. in rustige woonwijk. wel veel geluid van honden geblaf uit de omgeving zoals bijna overal. s nachts echt heel rustig.
Sitecode: 19429
we stonden op de camping en niet op camperplaats. keurige plek. sanitair ruim en schoon. plek prima. we betaalden €25 incl stroom. erg aardig bij receptie. Ronda leuk om te bezoeken.
Wat een gastvrijheid hebben we ervaren in die ene dag/nacht. Angela had prachtige fietstocht door Sevilla geregeld. Op de Finca aangekomen met zon en vriendelijk ontvangst. Zalig diner gehad met gezellig gezelschap. Als blijk van waardering de regen meegebracht. Kleinschalig. Sanitair etc voldoet prima. Plek om terug te komen wat ons betreft. Dank!
beetje spannend vonden wij het als onervaren camperaars. veel campers. beetje gek bij zo een auto transport opslag. maar prima gelegen bij Aldi en het prachtige centrum ligt op fietsafstand. al zagen we ook mensen lopen. €14 excl electra. achter hekken. faciliteiten geen gebruik van gemaakt.
hartstikke vriendelijk en behulpzaam. kleinschalig. ligt langs weg in olijf boomgaard. hoort de weg wel. verder gemoedelijk. WiFi €4 maar werkt uitstekend. ondergrond gewoon harde klei. fietsen in omgeving is moeilijk (gewoon over weg, auto’s rijden hard en geen apart fiets gedeelte). prachtig zwembad. om 9 uur broodjes service.
cp in centrum van stadje. grote plekken. vanaf 6 uur veel verkeer. s nachts rustig. 1 nacht gestaan. charme stad heb ik niet kunnen ontdekken.
fantastisch. midden in de natuur. fietsen. wandelen. grote plaats. keurig sanitair. douche even laten stromen en dan gloeiend heet water. ontzettend aardige mensen. als je van natuur en rust houdt echt super!
ontzettend aardige eigenaren. alles is basic maar aanwezig en netjes. mooi fietspad.
keurig schoon. wel hele grote camping. fiets centrum Valencia 20 km. tip; rijd door natuurgebied en niet langs provinciale weg. fantastisch mooi. plekken groot. inmiddels vol en dat op 1 maart.
gebeld om te reserveren. hele aardige mevrouw maar ze reserveert niet meer omdat ze iedere dag vol zit. en als ze reserveert komen ze vaak niet opdagen. jammer van andere mensen.
plek vrije keus dus aan tand uitzicht op zee. receptie aardig en spreken talen prima. er lopen inderdaad katten maar die zie je in het dorp ook. voor hond €10,- borg maar als niet losloopt krijg je terug. in tegenstelling tot wat anderen schrijven waren wij helaas negatief verrast over het sanitair. vies. echt alle toiletten. en geen één schone douche gevonden. wellicht had de poets carnaval weekend en troffen wij t toevallig zo. jammer.
prima cp op een veilige plek. alles aanwezig. wel vol en dat voor eind februari. rand natuurgebied waar je kunt wandelen en fietsen. vlakbij klein dorp waar bakker en supermarkt is.
Sitecode: 19291
prima veilige plek om te overnachten. we kwamen pas laat aan. er is as niemand meer. camper neergezet. er stonden er meer. Redelijk rustig geslapen. moest volgende ochtend wel mijn best doen om te betalen want winkel etc was gesloten. Geen mogelijkheid voor electra. toilet gevonden toen we vertrokken.