@CorinevD
- 2021
- Dethleffs
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Voor ons paste deze camping precies in de Bretonse sfeer zoals wij die in onze herinnering hadden. Ruime staanplaatsen met uitzicht over zee, goed geoutilleerd toiletgebouw, passanten die op gitaar of met accordeon sfeer maken en de rauwe lucht van de zee, krabbetjes en zeewier in de neus. Plaatje compleet.
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Prachtige terrassen camping. Grote plaatsen op gras, sanitair superschoon. We hebben beide dagen genoten van de foodtruck. De ruimte ernaast was echt een gezellige gemeenschapsruimte. Personeel staat met passie te werken. Echt een aanrader.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Een echte Camperplaats, duidelijk geen camping. Voorzieningen voor de camper prima in orde, toilet en douche echt niet voor het aantal campers dat er kan staan. De afstand tot de Mont st Michel wel goed te doen en het barretje ernaast aantrekkelijk, maar verder zou ik dit niet aanraden.
Sitecode: 19430
Dit is zoals een camping hoort te zijn. Prima plekken, prachtig restaurant, waar je heerlijk kunt eten, gezellig strand, superschool toiletten en douches en vooral heel vriendelijk personeel. jammer dat we maar 3 nachten bleven.
2023
Jammer dat we hier maar 1 nachtje waren. Prachtige plek, vriendelijke ontvangst, goed voor elkaar.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 3 jaar geleden

Fantastische plek om te zijn. Wij hadden gereserveerd, maar een aantal mensen die tegelijkertijd met ons aankwamen niet. Hoewel het druk was werd er net zolang gepuzzeld tot iedereen een plek had. Prachtig toiletgebouw. Vlakbij is de Nossa Senhora dos Remedios, een kapel op 686 treden boven de stad. Prachtig uitzicht, goede training voor de beenspieren en conditie als je naar de stad beneden loopt.
We kwamen hier precies toen er een hittegolf in Spanje was; we moesten dealen met 40 graden. We kregen een plek in de schaduw en hielden ons 3 dagen koest. “Regelmatig in het zwembad springen of koud douchen, dat helpt”, zei de eigenaresse. en ze had gelijk. Dit was echt een prima camping; gezellig, mooi sanitair, lekker schoon en een heerlijk fris zwembad. Als we weer in de buurt zijn komen we zeker terug.
Heerlijke levendige camping. Toiletruimten wel wat gedateerd en niet meer helemaal heel, maar wel schoon. Aan het begin van de camping gezellige reuring van een groots terras, waar je iets te drinken en te eten kunt halen. Er ligt een prachtig fietspad dat je vanaf de camping rechtstreeks naar de kathedraal leidt. Gewoon vanaf de camping gelijk rechts het witte grindpad op en het wijst zich verder vanzelf.
Prachtige camping, grote plekken, schone douche-en toiletvoorzieningen . in het dorp een supermarkt en Breda op fietsafstand. wij komen hier zeker nog eens terug.