@Corket
- 2006
Vriendelijk onthaal. Alles is prima in orde op de camping. Jammer dat de douche niet te regelen is, maar dat is nu eenmaal zo. De brasserie is een welkome aanvulling.
Prima camperplaats. Alles is aanwezig en een zeer vriendelijke eigenaar! Opzet van de camperplaats is geweldig, alsof je in een park verblijft. Een ding vind ik jammer: de plaatsen zijn heel klein. Je zit op elkaar gepropt, weinig ruimte tussen de campers. En dat is eigenlijk niet nodig , er is ruimte genoeg! Als je de indeling nog eens goed zou bekijken kan dit veel ruimer, met behoud van 25 plaatsen. Iets voor de komende nieuwe eigenaar?
Een hele fijne camping!! Wat een gastvrijheid en alles tot in de puntjes verzorgd. De reviews van de eerdere bezoekers kan ik alleen maar beamen!
Prima camping voor een bezoek aan Granada. Alles aanwezig, zelfs verlichting 😄. (Volgens mij brandt die niet overdag, iemand schreef dat er geen verlichting was.....) Het is inderdaad wat verouderd, maar dat heeft ook zijn charme. Kleine winkel, restaurantje en broodservice. Zeer behulpzame en aardige vrouw aan de receptie. Voor de camper is er een grijs waterafvoer en vulplaats voor water.
Prima camperplaats. Sommige camperaars schrijven wel erg negatief. Voor niets gaat de zon op! Wanneer zijn mensen tevreden met een camperplek? Als ALLES er is, zoals bij een 5 sterren hotel en dat het ook nog niets kost. En de ligging midden in het centrum van de plaats. Jammer dat we zo omgaan met het geven van recensies over camperplaatsen.
Fijne camperplek aan de haven. Mooi zicht op haven en kanaal. Geen voorzieningen. Hier overnacht op 1 september en 15 september.
Leuke plek. Vriendelijke gastheer. Gratis koffie, gebruik keuken, koelkast, diepvries, ijsblokjes , wat wil je nog meer. Leuk winkeltje.
Prima plek om te overnachten. Rustig, netjes. Alles aanwezig, geen stroom. Boulanger om de hoek! Mooi gerestaureerd dorpje.
Sitecode: 2005
Prima plek om te overnachten. Op vrijdagavond nog kunnen genieten van de voetbaltraing. Rustige omgeving en, inderdaad een perfecte kaaswinkel met hun eigen topkazen.
Sitecode: 19583
Prima Camperplek. Hier gestaan van 9 mei tot 13 mei. €6 per dag inclusief stroom. . Alles aanwezig wat je nodig hebt. Ons hoor je niet klagen. Centrum en strand op loopafstand. Pittige klim om terug op de camperplek terug te komen. Albufeira een zeer toeristische badplaats. Wel leuk om mee te maken. En... de Engelsen, zie en hoor je overal😀. Gezellig hoor!
Fijne camping. Prima ontvangst. Alles aanwezig voor echte camperaars . En voor de prijs van €12.00, zonder stroom is het boven verwachting, gezien de soms wel heel kritische en niet zo positieve recensies.
Prima Camperplek om te overnachten. Rustig en op wandelafstand van het centrum.
Prima overnachtingsplek achter de brandweerkazerne. Mooi gelegen en.... de boulanger om de hoek over de brug.
Prima camping voor een kleine prijs. Vriendelijke mensen die je graag helpen. Met de bushalte naast de camping. Een hele belevenis om met de bus in Porto te komen! Wij zijn tevreden met deze goed gelegen camping. En... dicht bij het strand. Wat wil je nog meer.
Inderdaad een geweldige plek met een zeer warme en hartelijke ontvangst door Yanis. Heerlijk gegeten, maaltijd verzorgd door Melanie, echt top! Een hele mooie ligging. Wij kunnen iedereen aanbevelen hier eens te overnachten!
Een hele fijne, goed verzorgde camping. Prima plaatsen, perfect sanitair en alles is aanwezig voor de camper. Zeer vriendelijke eigenaar!! Ik kan iedereen aanraden om hier eens te overnachten! Een oase van rust in een schitterende omgeving!
Perfecte camperplek. Wij stonden hier 5 juni 2015. Hartelijke ontvangst. Wat een rust! Heerlijk gegeten in het restaurant. Wim en Joke ga zo door!