@Corne-en-Jacintha
- Hymer BMC - T 600
- 2022
- Mercedes
- Buscamper
Hier afgelopen weekend gestaan, 25 januari 2026, mooie rustige camper plaats, mooi uitzicht over de weilanden, keurig sanitair, met een mooie wasruimte met wasmachine en droger, zeer ruime plekken. Dit is een camper plek zoals het moet zijn.
hele mooie camperplaats en een super restaurant. Ook het sanitair is super netjes en mooi. ook kun je vanaf hier het Pieterpad lopen, op 400 mtr zit een bushalte. wij hebben 2 etappes gelopen vanaf deze camperplaats, tussendoor ook nog even bij Obelink geweest. online aanmelden kan via campercontact, je kunt dus ook s’avonds aankomen. Alles top geregeld hier..!
op 6 maart 2025 hier 1 nacht gestaan, de parkeerplaats was helemaal leeg en lekker rustig, pal aan het water of beter gezegd ijsbaan.
wij hebben hier 11 februari gestaan, 4 simpele plekken bijna direct in de stad en dicht bij Station en perfect om het Pieterpad te lopen. geen voorzieningen maar wel heerlijk rustig geslapen.
geweldige mooie camperplaatsen, plaatsen zijn super groot, overal mooi uitzicht, sanitair is super schoon en pas een paar jaar oud. Brilon is geen bijzondere stad maar vanaf de camping kun je heel mooi wandelen en fietsen. zeker een aanrader.
geweldig mooie camperplaats, nieuw sanitair wat ook nog eens super schoon is, een een goed restaurant bij de ingang van de camperplaats waar we heerlijk hebben gegeten. We hebben vanaf hier het Pieterpad gewandeld. Echt een top locatie !!
wij waren hier half september, geweldige mooie plekken in het naseizoen en een super mooi prive strandje wat bij de camping hoort. het strand is 1,5 mtr keien en daarna is de hele zeebodem van zand, heerlijk gesubd hier. sanitair is heel zuiver, prijs is aan de hoge kant maar is het waard!!
we waren hier op 17-9 camping was helemaal leeg op 4 busje na, sanitair zag er wwl netjes uit, we zijn terug gereden naar Camp Grebisce, daar stond de camperplaats voor 80% vol.
camping met 24 uurs receptie, we hebben er 4 nachtengestaan, schoon sanitair, konden zelf een mooi plekje opzoeken, vanaf de camping loop je zo het strand op, Starigrad op loopafstand met goede restaurants en National Park op 2 kn afstand.
hele mooie camping, we hebben hier een weekend gestaan om het Pieterpad te lopen. Bushalte op 100 mtr lopen en leuke restaurants in de buurt. Deze camping heeft het mooiste sanitair gebouw van Nederland. Complimenten aan de eigenaren, super gastvrij. Bedankt dat wij bij jullie mogen staan !!
wat een geweldig mooi camping, wij staan boven met de camper, wel in de zon maar met een uitzicht in 1 woord geweldig. Het is nu begin juni, 30 graden savonds koelt het heerlijk af. we kijken vanaf de berg naar het verlichte Albarracin. Heel mooi sanitair zuiver en mooi. Zeker 6 sterren waard en dat voor € 18,- ..
Hele mooie camperplaats waar je harte welkom wordt geheten door Bart en Esther. Camperplaats heeft een verwarmde sanitaire ruimte en een restaurant. Maak ook eens een wandeling door het dorpje Blesle, erg leuk! Camperplaats bevindt zich aan een riviertje, lekker in de zomer voor verkoeling. Zelfs met sneeuw is de camperplaats goed te bereiken!
mooi camperplaats, zelfs in de winter water tappen en loze vanuit een keurige zuil, ligt langs de weg maar die hoor je niet, lekker gegeten in het naast gelegden restaurant.
een geweldig mooi stekkie, vanuit hier met de e-bike naar trolhattan, naar de sluizen. ook mooie wandelingen gemaakt vanaf deze camping. leuke eigenaresse, heel simpel geregelt. Top zeker een aanrader.
Sitecode: 102053
wij waren hier 9 en 10 aug…wat een geweldige plekken, wat een rust, heerlijk gestaan aan het meertje, er liggen bootjes die je gratis mag gebruiken. wc en douche zijn schoon, de douches zijn gedateerd maar wel zuiver. Hier komen we zeker terug..
Mooi camping boven op de Vilsberg, als boven op de berg gaat staan sta je uit de wind en heel de dag in de zon, geweldige mooie plaatsen, sanitair is wat gedateerd maar zuiver, omgeving is heel mooi om te wandelen en te fietsen. Leuke Nederlandse eigenaren waar je vriendelijk word ontvangen, orde ochtend lekkere broodjes op de camping…zeker een aanrader voor een paar dagen. Fiets vooral naar Dossenheim zur Zinsel te fietsen en langs rivier terug.
mooie camperplaats, in centrum vianden. mooie wandelingen vanuit de camperplaatst te maken. tip aan de beheerder, geef duidelijker aan dat je ook op het gras mag staat en andere talen op de betaalzuil Ou handig zijn, bijvoorkeur alles in het Engels.
Mooie camping, geweldige leuke combinatie met de wijnboerderij. Vooral de wijnproeverij op zaterdag is een aanrader.!!
perfecte camper locatie, wandelen vanaf de camper direct het bos in, fietsroute bij de ingang van de camperplaatst, nieuw sanitair en keurig schoon. top locatie in een super mooie omgeving.