@CorneliusFontaine
- Carthago Liner For Two Iveco 53L
- 2021
- Iveco
- Liner
op doorreis naar NL hier overnacht met 9 meter camper. Past prima. Heel rustig dorpje. prachtig uitzicht op de rivier de Dordogne.
Deze Camperplaats is gesloten. Er is een nieuwe met 62 plaatsen en voorzieningen naast de Skelter baan.
En weer genoten van deze fijne plaats met alle faciliteiten die je nodig zou kunnen hebben. Je betaalt voor wat je gebruikt. Fijne gastvrije uitbaters. Graag weer tot de volgende keer!
Heel apart tussen de gezellige varkens en doldwaze biggetjes. We kwamen voor 1 nacht omdat dit een tussenstop was voor ons, maar dit krijgt zeker een vervolg! Voor nu gaan we genieten van de heerlijke producten uit jullie winkel. Tot de volgende!
Fijne camperplaats zoals wij ze graag zien. Je betaalt voor wat je gebruikt. Stroom is extra, maar hebben we zelf genoeg. Geen sanitair, maar als camperaar douchen en gaan we naar het toilet in de eigen camper. Ook warm water voor de afwas hebben we zelf. Als je alle luxe wilt ga dan gewoon naar een Camping.
We hebben 2 nachten bij de Oude Huifkar gestaan. Dit was heel aangenaam, vriendelijk ontvangst door de eigenaren. Heerlijk in het groen met legio fiets en wandel mogelijkheden in de omgeving. Wij vonden het een fijne plaats.
We hebben 2 dagen op deze schitterende locatie gestaan. Heel ruime plaatsen in een fraaie tuin. Heerlijk rustig hier en voor ons als wandelaars fijne omgeving. Gastvrijheid is hier top. Kollum is een leuk plaatsje en in Buitenpost bevindt zich de schitterende tuin de Kruidhof met 19 Thematuinen waar je uren kunt genieten. Ook is daar het IJstijden museum waar je tot 300.000 jaar terug in de tijd gaat. Absoluut aanrader.
We hebben heerlijk een paar nachten op deze fijne plaats gestaan Jachthavens vinden we meestal leuk, er is altijd wat te zien. Hier de ontzettend aardige havenmeester, de lekkere ijsjes en Burgum als leuke stad en prachtige omgeving maakten het top. Bedankt!
als ik zo’n bedrag bij een veredelde parkeerplaats zie ga ik er niet staan.
Sitecode: 92088
We hebben drie dagen met heel veel plezier op deze camperplaats gestaan. Voor ons is dit het type CP dat we zoeken en waarderen. Alle basis behoeften voor een Camperaar zijn er, water laden/lossen, toilet lossen en voor wie het nodig heeft stroom voor €2,50 per overnachting. Er is een fijne winkel met koele drankjes, allerlei andere lekkere dingen, eieren leuke snuisterijen, kalfsvlees enz. Dit tegen lage prijzen net als €10 per overnachting. Top
We hebben hier 2 nachten gestaan met onze grote camper. De plaatsen zijn mooi ruim en zijn met betonnen oprijbanen versterkt. Je kan ruim buiten zitten en hebt een ruimtelijk uitzicht. Douches en toiletten zijn top en brandschoon. Er is een ruimte waar je koffie/thee kan pakken en een koelkast met drankjes tegen kleine betaling. Omgeving schitterend om te wandelen en te fietsen. Het eigenaars koppel gastvrij en sympathiek. Verder is alles er. Top
Precies wat we graag zien bij een camperplaats. Een rustige landelijke omgeving, verhard stuk om met onze zware camper te kunnen staan en een strook gras er naast om lekker buiten te zitten. Basis voorzieningen zoals drinkwater vullen, grijswater en zwartwater lozen. Deze plaats heeft dat, en meer! Stroom (meerprijs), douche/toilet, weide met zitbanken en tafel. Mooie omgeving op korte afstand van Westerschelde met scheepvaart verkeer en strand.
Zijn weer neergestreken op CP de Rucpense Weide. Voelt voor ons als thuiskomen bij deze vriendelijke en gastvrije uitbaters. Van alle gemakken voorzien indien je die nodig hebt. Fraai gelegen in het Brabantse land, omgeven door prachtige fiets en wandel routes. Regelmatig worden thema weekenden georganiseerd waar je heerlijk kan eten en een gezellig drankje doen. Top locatie voor een fatsoenlijk tarief.
Zoals een CP hoort te zijn. Mooie ligging, incl. stroom water en mooi aangelegd. We stonden er ruim met onze 9 meter.
we staan op deze prachtige locatie tussen wat olijfboompjes. Voor ons prima voor een paar nachten. Nog geen krekel gehoord. Het is het behoorlijk grote natuurpark Serra Calderona. Het is super rustig. We zijn 100% zelfvoorzienend.
Stonden hier 3 nachten tijdens de Mosselfeesten in Philippine. Lekker en gezellig. De camperplaats is nieuw en wordt nog verder aangepast. Keurige plaatsen en faciliteiten, en wat wij ook belangrijk vinden je betaald voor wat je gebruikt. Plaatsen zijn ruim (10 m) en alles is keurig verzorgd. Philippine op 1,5 km en verder prachtige wandel en fiets mogelijkheden. Hier komen we zeker terug.
Prima camperplaats. 1 Toilet en 1 Douche. Stroom €5 , water laden lossen vrij. In hartje Nydri. Ideaal voor boot tocht, MS Christina hoogst aanbevolen. Authentiek schip en niet zo massaal. service grandioos.
je mag in deze overigens leuke plaats nergens overnachten. De coastguard due over het havengebied gaat jaagt de campers weg. Onfatsoenlijk zelfs een toeristische plaats niet waardig. Je kan kortstondig parkeren om even de stad te bekijken. Zet zeker niets buiten, ook geen luifel uit, ramen open of blokken.
kan je alleen nog met een laag campertje onder de hoogtebalk door
We staan hier op deze fijne Camperplaats sinds de opening voor het derde overwinter seizoen. Alles is hier aanwezig. Dat de douches kleiner zijn dan thuis is waar, maar met een beetje inventiviteit kan ik er in ieder geval prima douchen, zeker met die grote regendouche. Geen gedoe met muntjes of tijdklok, zit gewoon bij de prijs in. Overal dicht bij de plaatsen is stroom en water aanwezig. Stroom afrekening gebeurt via de meter. Wel zo eerlijk. I
Het aantal plaatsen is terug gebracht van 15 naar 4.
prachtige plek naast mooi park. prijs is nu 50 DK of €8
Sitecode: 92052
Heerlijk weekend gehad op dit Camperpark. verschillende keren op camperplaatsen met het “predicaat” “Top Platz”, maar pas hier op een echte “Top Platz” gestaan. Subliem! Van de prachtige regen douches, de fraaie ruime plaatsen, wifi, gastvrijheid, omgeving , rust, bbq alles is Top! We komen terug!
De voorgaande melding van Liedes is onjuist. de camperplaats is ruim opgezet met ook een groot grasveld waar je prima staat. De informatie kast kan inderdaad wel een update gebruiken, maar dat zal zeker in het nieuwe seizoen gebeuren. De recreatiezaal is prachtig en gezellig ingericht. ook de nieuwe aangelegde sanitaire ruimte is prachtig, uitbreiding met douches komen er aan. Dat Liedes €14 moest betalen i.p.v €10 kan kloppen. €10 is zonder elec
In aanvulling op het bericht over de camperplaats aan de Ebro. Er staat een nieuwe parkeer automaat maar die werkt (nog) niet. Even verderop voor je bij de camperplaats komt is een gloednieuwe laad/los station. De slagboom en voorzieningen zullen vermoedelijk gaan werken als de betasl automaat actief is. Tarief zal vermoedelijk €8.— zijn.
Een hele fijne landschappelijke locatie met een parkachtige tuin waar de natuur zo veel mogelijk haar kans krijgt. Vele soorten watervogels, pluimvee, groene specht, ijsvogels. Een lust voor het oog. Zeer vriendelijke uitbaters. Prachtig grote verharde camperplaats met dito grasveld er aan. Een topper, we komen terug!
Een heerlijke en rustige plaats met leuke faciliteiten. Aanrader
Heerlijk weekend gehad op de Bentelose Esch. Zaterdag avond keuze uit perfect gemaakte menu’s die bij de camper geleverd werden. Zondag de Turks/Koerdische food-truck met heerlijk vers gemaakte specialiteiten. dagelijks verse eitjes en brood. Prachtig sanitaire voorzieningen. Gelegen in het fraaie Hof van Twente. Gerund door een altijd vrolijke John. Bedankt en tot de volgende!
Fijne rustige Camperplaats met alle voorzieningen. Gelegen in een geweldig mooi fiets en wandelgebied. Dicht bij de kunstenaars plaats Ootmarsum, zeker een bezoek waard net zoals de glasblazerij die je absoluut niet nag missen met een geweldige show. Ook dicht bij Restaurant de Molenberg een recreatie uitspanning in authentieke staat ingericht.
Prachtige locatie op een kalver boerderij. Schitterend uitzicht en alle voorzieningen aanwezig.
Prima CP met alle basis behoeften + verse eitjes. Mooie wandel en fietsomgeving. Redelijk dicht bij Rosmalen en den Bosch.
We hebben 3 dagen op deze heerlijke mixed parking gestaan. Mooie wandelingen gemaakt in de omgeving en door prachtig Gouda. Genoten van de Brocantemarkt en de weekmarkt. Helaas wegens Corona geen kaasmarkt. Gemeente Gouda verdiend een pluim om deze plaats voor Camperaars aan tr bieden. Kunnen veel gemeentes wat van leren! 👌👍👍
Schitterende plaats. Veel overlast s’nachts van hangjongeren waarbij ook geblowd en gedealed wordt. Rondscheurende auto’s en quads die het gras omploegen tot 4 uur s’ochtends.Als politie/handhaving hier echt iets aan gaat doen zou m’n beoordeling een 9 of 10 zijn. Prima restaurant er bij en mooie fiets en wandel routes.
Sitecode: 72037
Prima plaats voor overnachting. Schitterende fiets en wandel routes.
Prima plaats voor overnachting. Water tanken, lossen, toilet storten mogelijk. Stroom tegen betaling €0,50 kw
Heerlijke plaats met schitterend uitzicht. Lekker wijnproeven en ook kopen. Gastvrij ontvangen.
Een heerlijke plaats om te overnachten, wandelen en fietsen in een prachtige natuur omgeving.
Let op, op donderdag is er een grote markt en is het terrein niet beschikbaar van 07.00 tot 15.00. Je kan wel in de omgeving parkeren.
Beoordelen van dit soort plaatsen kan voor iedereen anders zijn. Je praat over een parking voor vrachtwagens niets meer of minder. Je kan je afval in de bakken kwijt, en er is een truckers café. Wij kwamen laat uit Spanje aan en waren tevreden met de plaats voor rust en overnachting. Ook omdat er toch mensen/bedrijven zijn die camperaars zoals wij dit bieden geef ik ze een voldoende.
Gewoon een goede parking waar je prima kan staan voor €12. Dat lukt me niet op een parking bij een grote stad voor dat geld. Wil je stroom, kan ook, kost de fatsoenlijke prijs van €3. Als je “normaal ter been bent” is het fraaie stad centrum goed aan te lopen. Wij vinden dat fijn, want zo zie en beleef je meer.
Uitstekende stop bij Cepsa Benzine station aan de weg van Ávila naar Salamanca.
Camerplaats dik in orde. Alle voorzieningen behalve douches aanwezig. Schitterend uitzicht, vooral ‘s avonds als de stad aan je voeten verlicht is.
Prima plaats. 16 ruime plaatsen. Alles aanwezig behalve douche toilet maar dat hebben we aan boord.
Prima plaats voor een overnachting
We waren hier voor het Lucht Ballon evenement op het nabijgelegen vliegveld. Op de plaats wordt gewerkt door minder valieden, ook in restaurant en winkel. Het is een fijne plaats om te staan, maar ook om te eten en in het winkeltje locale producten te kopen. Dat wordt zeer gewaardeerd. Het is gelegen in een groot natuurpark waar je allerlei soorten vogels kunt spotten.
Prima plaats. Rustig bij de rivier de Semois en op loopafstand naar het centrum.
Wederom in het gezellige Oirschot op CP Oirschot. Mooie plaats met veel geschiedenis, restaurants, terrassen, festivals kortom te veel om op te noemen. De Camperplaats is perfect, daarom van ons de maximale score.
Prachtig gelegen Camperplaats die haar naam eer aan doet. Alle voorzieningen zijn aanwezig en inbegrepen in het tarief van €15. Dus geen geklooi met douche muntjes. Momenteel wordt nog gewerkt om de beplanting verder aan te leggen. Zal prachtig worden. Dicht bij mooi Ootmarsum gelegen.
Vandaag aangekomen op de CP. Beide toegangswegen helaas afgesloten wegens rooi werkzaamheden van een groot aantal slechte bomen rondom de CP. Dit duurt tot 31 maart (2019). We hadden echter een keurige plaats vóór de CP op de parking. Verder is het een prachtig gebied, zeker de moeite waard.
Mooi gelegen nieuw Camperplaats met 28 plaatsen. Alle campers hebben uitzicht op zee. Alle faciliteiten aanwezig. Let op, deze CP opent 18 februari 2019!
Prima locatie om de stad te bezoeken. Komen al meerdere jaren ieder jaar. Dicht bij de boulevard. Bushalte naast de parking.
Een prachtige locatie tusse twee baaien. Volgens een aanduidings bord komen schildpadden hier hun eieren leggen. Zalige beschutte stranden. Paradijselijke omgeving.
CP op een locatie waar men getracht heeft een nieuwbouw wijk te maken. Dat is niet gelukt, en grote velden zijn nog steeds niet bebouwd. Je kan daar dus prima overnachten. Dicht bij Mercadona en Lidl. Verder geen voorzieningen. Politie controleert, schrijft nummerplaten op en heeft gezegd dat je 48 uur mag staan.
Mooie camperplaats in een prachtige omgeving. Heelgastvrije uitbater. 3 nachten gestaan.
Het is gewoon een parkeerplaats met een schitterend uitzicht en een strandje. Dat er auto’s voorbij rijden is logisch hier, dat er behalve de prullenbakjes geen voorzieningen zijn ook. De plek is dan ook gratis, en het siert Bergen op Zoom dat ze dat zo doen. Kunnen meerdere gemeentes een voorbeeld aan nemen.
Fijne Camperplaats nog in aanleg. Er heerst een gemoedelijke sfeer, grotendeels door de gastvrije uitbaters die er alles aan doen om het naar de zin te maken. Voor €9 heb je alle voorzieningen, alleen de stroom komt er bij, €3 per dag. Plaats is nog in aanleg, stroom valt wel eens uit dus, maar wordt snel weer aangezet. Voor sommigen een irritatie, maar die gebruiken waarschijnlijk elektrische heaters.
Uitstekende CP. Alle voorzieningen. Stroom nog beperkt maar wordt aan gewerkt. Tijden voor wasmachine staan aangegeven. Kost €4.--. Overnachting is €5.-- bij 7 overnachtingen is de 7e gratis. Leuke plaats Silves dichtbij, evenals winkels, restaurants etc.
Zojuist 5 dagen op Vogelzang gestaan. De Camperplaats begint ernstige slijtage te vertonen. Het merendeel van de electrazuilen is defect. Sanigebouwtjes gesloten. Voor ons geen probleem omdat we alles aan boord hebben, maar kan me voorstellen dat daar anders over wordt gedacht. Wij vinden de locatie perfect. Stad per fiets of Tram goed en gemakkelijk te bereiken. Beheerder is gastvrij.
Sitecode: 19177
Fijne Camping, dicht bij Sami een geweldig leuk plaatsje met prima restaurantjes. Ontzettend fijne mensen op de camping en het eiland. Heel gastvrij. Hier is de film Captain's Corelli's Mandoline opgenomen. Triest verhaal over wat er in WO 2 daar is gebeurd.
Gewoon alles wat je als camperaar nodig hebt. Leuk strand met uitzicht op een fraaie waterskibaan, waar ook een terras is. Daar kun je frites en snacks krijgen. Toilet- en doucheruimtes zijn prima en inclusief de overnachtingsprijs. Enige opmerking voor de eigenaar/beheerder: de douchevloertjes en douchebakken zijn spekglad. Nog iets aan te doen? Prachtige fietsomgeving en mooi winkelcentrum in Veendam dichtbij. Top!!!
Iedereen is hier welkom!
Prachtig mooie en rustige Camperplaats.
Mooie locatie, geweldig sanitair. Vriendelijke en heel behulpzame havenmeester. Heel dichtbij leuke terrasjes en restaurants, maar ook op de haven een prima restaurant. Dit alles voor een nette prijs.
Als Zeeuw verheugde ik me dat deze camperplaats zou komen. Dit omdat deze er nauwelijks direct aan de Zeeuwse wateren zijn te vinden. Kom je met een boot, dan kan je met een 7 dagen-kaart voor €12.50 of een seizoenkaart voor €49,- overal liggen. Voor de camperaars is dat er niet. (krom). Wij zijn op deze camperplaats geweest maar die luxe hebben we niet nodig dus doorgereden en score voor de prijs een 5.
Hebben hier 18 en 19 Juni gestaan. Prima plaats met alle voorzieningen. Electra en zelfs douches waren vrij. Mooi dierenparkje direct grenzend aan de plaats. Leuk om Medemblik te verkennen. Stoomtrein, stoom gemaal.
Geweldige camperplaats. Zo zouden ze allemaal moeten zijn. Lekker eten in het jachthaven restaurant. We hebben 3 nachten gestaan en komen zeker terug! Misschien bij de extra plaatsen (grint) nog eens een electra kast paatsen?
Een geweldige plaats om een paar dagen te staan. De Floriade dichtbij, Blerick en Venlo dichtbij. Gratis leenfietsen en prima werkende WiFi. Daarbovenop een uitstekend restaurant met fatsoenlijke prijzen, een schitterend uitzicht, vriendelijk personeel en heerlijk eten. Tel daar dan bij de behulpzaamheid en vriendelijkheid van de havenmeesters. Geluids hinder? Wij hebben dit niet zo ervaren.
Hebben hier in Juli 2012 2 nachten gestaan. Prima locatie. Uiterst schone sanitaire voorzieningen. Schagen is een mooie plaats met veel en gezellige winkeltjes. Ontvangst op de camperplaats c.q jachthaven heel hartelijk. Een aanrader dus, en donderdags en leuke markt!