@Corpusvital
Lid van Campercontact sinds 2020
Enorme weide bij het schone meer. Heel idyllisch. Aardige telefoniste die Duits spreekt. Sani verouderd maar bruikbaar. Ruimte 14 € voor Womo en 2 personen. Kinderen betalen €1. Elektriciteit met 6 € volledig gedekt (gelukkig hebben we het niet nodig).
Zeer mooie plek op het platteland. Sani super schoon en nieuw. Het meer is niet zo geschikt om te zwemmen. Er is een klein zwembad, een sauna aan het meer en frisbeegolf. Womo en 2 personen 25 €. Kinderen en honden gaan gratis door. Plaats ten zeerste aanbevolen.
Alleen al de sanitaire voorzieningen, die te vergelijken zijn met een hotelstandaard, zijn 5 sterren waard. Al het andere is al gezegd. Wij raden aan.
Kan de kritiek van sommigen niet begrijpen. Enerzijds is de parkeerplaats helemaal gratis en kun je gebruik maken van het restauranttoilet als het restaurant open is. Natuurlijk is de plaats een beetje schuin. Maar voor een ervaren kampeerder hoeft dat geen probleem te zijn. De snelweg voor het plein hebben we 's nachts niet opgemerkt. Het eten in het restaurant is echt heerlijk en kan alleen maar worden aanbevolen. Al met al een zeer goede pitch.
Ik ben het alleen eens met de bovenstaande beoordelingen. Alle voorzieningen aanwezig. Het zwembad kan indien nodig worden gebruikt. Alleen aan te bevelen als overnachting of stedentrip. Als je geluk hebt, kun je 's avonds zelfs deelnemen aan de drive-in bioscoop.
Ik weet niet waar ik op deze camping over moet klagen. Vriendelijk personeel, zeer verzorgde plaats, uitstekende sanitair- en buitenfaciliteiten, zwembad, veel aanbiedingen voor kinderen en honden. Je staat overal op een grasveld. Er zijn plaatsen met water en riolering en hogere elektriciteitsaansluitingen. Er is ook een restaurant met heerlijk eten. Al met al een aanrader.
We waren hier in augustus 2018. In vergelijking met andere plaatsen is dit een absolute topplaats. Sanitaire voorzieningen super modern. Plaats heel stil. Zelfs als de stroom tijdens de nacht was verloren, ontvangt de cursus 10 punten van ons. Bij het boeken van de plaats geeft u eerst het plaatsnummer op. Geen extra kosten, douches inbegrepen.
Locatie nabij het strand erg goed. Gehele camping met gazon en staanplaatsen erg groot. Sanitair gebouw is verouderd, maar schoon. Douche en wassen alleen voor een vergoeding. Speeltuin beschikbaar met bubbel. Voor totale prestaties is een standaardnacht met 38 € te duur.
Zeer aardige gastheren.