@CorrieTheCamper
- 2024
Prima stadscamping! 2 km fietsen naar het centrum (via fietspaden). Supermarkt om de hoek. Personeel was vriendelijk. Sanitair was heel netjes (en vrij nieuw). Prima zwembad (goed onderhouden). De kinderen en hond hebben ook nog in de rivier gespeeld. Broodjes service in de ochtend. Pizza in de avond was niet al te best. We hadden een camperplaats (nmr10), klein en niet zo gezellig. Prima voor 2/3 nachten. Speeltuin stelt niks voor.
Prima camping! Vriendelijke mensen. Wij hebben op een gewone campingplaats gestaan, genoeg ruimte en schaduwplekken. sanitair was prima. Fijn, klein en goed onderhouden zwembadje. Leuke houten spellen op het grasveld voor de kinderen om mee te spelen. Fietsen naar het centrum van Saverne is niet echt te doen, terugweg te veel klimmen. Wij hebben het gelopen (circa 30 min bergaf en op de terugweg bergop). In de ochtend broodjes af te halen.
Leuke familiecamping. Leuke speeltuin en prima zwembad. Vriendelijk personeel. sanitaire voorzieningen waren prima! genoeg (maar niet te veel) entertainment voor de kinderen. Prima restaurant wat leuk uitkijkt over het zwembad en speeltuin. Ruime plekken en erg groen. Je loopt zo het bos en/ of speelbos in.
Sitecode: 20654
- Kille ontvangst. - Zwembad kost €3 per persoon per keer (dit heeft de gemeente sinds mei besloten en dit is dus niet meer gratis). - De speeltuin is tussen 14:00 en 18:00 dicht. Er kwam een man met sleutelbos en stuurde onze kinderen (5 en 6 jaar) uit de speeltuin. - Douche kost €0,20 per minuut. - Stroom reken je af bij check-out (bovenop de €463 voor 7 nachten) - Omgeving is mooi en je kunt gratis gebruik maken van de trein.