• Camperlocaties

• pinterest
  • tiktok

@Corstijn

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Eind april 2 nachten op deze bijzondere plek gestaan. Goed te combineren met een bezoek aan Brussel. Deze plek is voor open minded camperaars en zeker niet voor perfectionisten. Het huis ademt historie en is deels toegankelijk voor campinggasten. Sanitair in het huis is sterk verouderd maar schoon. De buitendouche is prima te gebruiken, ook in het voor- en najaar. Esther heette ons warm welkom. Prijs is 17,- per bezoeker, ook voor kinderen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Prima camperplek. 10,- per nacht, betaling met kaart mogelijk. 1,- voor 90 liter vers water. Veel ruimte, op het grasveld geen of beperkt stroom. Met mooi weer lekker zwemmen. Sanitair was ‘s avonds met name bij de dames erg vies nadat alle badgasten er overdag goed gebruik van maakten. Douches openbaar, dus geen hokjes of gordijntjes. gezellig terras met restaurantje/snackbar.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Mooie staplaatsen aan het water. Met mooi weer komen hier veel locals recreëren en zwemmen. Verder gericht op Duitse toeristen. Waterfietsen te huur. Eenvoudig restaurantje en winkeltje erbij. Sanitair is prima, niet al te veel privacy, maar wel douchegordijntjes. Afwasgelegenheid is na 20:00 uur dicht, douches bleven ‘‘s nachts open toen wij er waren. Douche is 10 CZK. Prijs voor 2 personen is ong 400 CZK. Stort voor chemisch toilet aanwezig

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

In de winterperiode is kamperen mogelijk op de comfortplaatsen met privésanitair. Met kinderen is dit een fijne plek (voor ons maximaal een paar dagen), bij slecht weer kunnen ze zich vermaken binnen en het zwembad is ook prima.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Vriendelijke ontvangst. Een geweldige plek om vrij te staan in het bos, vuurtje stoken. Ook in de winter. Sanitair is verwarmd in twee gebouwen op het terrein. ‘t is eenvoudig, stel je daarop in. We komen nog een keer terug om te kijken met wat warmer weer.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Fijne dagen beleefd op deze camping, waar winterkamperen heel goed te doen is. Verharde plekken, vuurtje stoken en verwarmd en schoon sanitair.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Camping is geschikt voor bezoek aan de stad. met de fiets ben je met een kwartier in het centrum via de monumentale fietserstunnel en bijzondere roltrappen. Camping was druk bezet en tijdens regenachtige dagen was het sanitair niet meer brandschoon. Veel camperplekken beschikbaar. Makkelijk boeken via de website. Er is een bakker die in de ochtend broodjes verkoopt op het terrein.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Mooie en ruime plaatsen op gras. Verharde plekken. Sanitair is zeer goed aangelegd en verzorgd. Veel speelgelegenheid en vriendelijke ontvangst.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Mooie cp, je staat op grind. Rondom strak gazon en ruime speelgelegenheid voor de kinderen. Vriendelijke familie. Telefonisch reserveren zorgt voor een gereserveerde plek tot 18h. Prima broodjesservice. Een toilet extra had geen kwaad gekund ivm de drukte. Douchen en elektriciteit werkt met euromunten.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Een kleinschalige camping, met mooi sanitair. Familie die de camping runt is vriendelijk en toegankelijk. Wat drassig bij regen. Combinatie met vaste plekken en allerhande bouwsels en daarnaast vrije plekken op het gras. Water en stroom op de plaatsen. In het dorpje zijn twee kleine winkels, een ambachtelijke slager en een bakker annex minimarkt, waar je alleen cash kan betalen.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Een fijne plek om te staan. Mijns zoons hebben zich uitstekend vermaakt en willen graag nog eens terug.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Fijne camping, dicht bij het centrum. vriendelijke beheerders. Schoon sanitair en camperplekken zijn ruim en mooi. wij stonden op het veld omdat de camperplekken al bezet waren. Campinggasten kunnen met korting zwemmen in het naastgelegen zwembad en voor kinderen is er ook ruim speelgelegenheid op en rond de camping.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Camping met alle voorzieningen voorhanden. Mooi gelegen in een dorpje aan de rivier. Sanitair is wat groezelig, maar volstaat. Het geheel oogt wat rommelig. Voor ons was het prima.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Prima plek, zonder reserveren kregen we toch nog een plekje met stroom. Diverse campers na ons konden zonder stroom ook nog een plaats krijgen. Sanitair is heel goed. Afvalscheiding wordt hier belangrijk gevonden, maar dit was ons niet helemaal duidelijk. Dit leverde een flinke uitbrander op van de eigenaar toen we ons afvalzakje bij de restmuhl wilden achterlaten. Dit had wat klantvriendelijker gemogen…

Sitecode: 12046

Een zeer bijzonder gebeuren. Als je op tijd komt heb je een plek met stroom op de officiële plaatsen, daarna wordt het grasveld vol gezet met campers. Dat schouwspel gaat tot laat in de avond door. Wij hebben ons er prima vermaakt, de kinderen ook zeker. Het sanitair was echter niet toereikend voor de hoeveelheid gasten. Te weinig ruimte en niet schoon. Elke avond live muziek met blazers en toeters. Leuk voor een keer of op doorreis.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Online geboekt voor 1 nacht, met een nacht verlengd omdat het goed beviel. Het was niet druk op de veldjes, plaats genoeg in het hoogseizoen. Kindvriendelijk met een leuke natuurspeeltuin.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Een mooie en rustige plek. Luxe douche (1) en toiletten (2). Vooraf per mail rereserveerd. Er is plaats voor 5 campers. We stonden er met twee. Vriendelijke eigenaren en leuk om de struisvogels eens van dichtbij te bekijken.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Wij waren te laat voor een plek op het terrein zelf, maar konden toch nog aan de zijkant staan in een gras strook. Daar is plek voor nog ongeveer 5 campers. Prima plek, vriendelijke mensen. Geldwisselautomaat was ook fijn zodat we genoeg munten hadden voor toilet & douche.