@Coumans
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

hartelijk ontvangst. Eigenaar heel vriendelijk eigenaar en waar hij kan helpt hij.. nadeeltje hiervan is wel dat hij ieder hoekje volpropt en hij heeft gelijk. Heerlijk gezwommen aan het meer (200 m) en straks op de fiets naar Annecy. Prijs €17, zonder stroom, is niks van te zeggen
via een steile bochtige smalle weg met geweldig uitzicht te bereiken. prachtig gelegen camping met een geweldig landschappelijke ligging. klein supermarktje in de buurt. Wij betaalde €20,- incl stroom. zeker een aanrader. Morgen gaan we met de bus (200 meter) naar Grenoble.
de camping ziet er heel mooi uit ook het personeel was erg vriendelijk. Helaas klopte de prijs niet. Wij moesten voor 2 personen en hond €22,00 betalen en de stroom was niet gratis. de korting voor ACSI kaarthouders geldt enkel voor het laagseizoen.
Wij moesten in het hoogseizoen (10 juli) €33,40 voor 2 personen en hond incl. stroom betalen. douches waren gratis, er waren 2 sanitair gebouwen. Helaas werd er 's morgens al vroeg rond 8 uur/half 9 gepoetst waarbij er 1 van de gebouwen werd gesloten. De eigenaar was erg onvriendelijk toen wij wezen op de prijs die in deze app genoemd werd.
2023
mooie camping met nette doucheruimte, je kunt voor €0,50 gebruik maken van 6 minuten douchetijd.
2019
Zeer vriendelijke ontvangst. Kunt zelf plekje uitzoeken, langs de wijngaard(26 ha). Heel vriendelijke familie. Heerlijk gefietst in de omgeving. Dominique heeft ons heerlijke wijnen laten proeven en er van alles over verteld. Deze plek is zeker een aanrader
Rustig gelegen camping met alles erop en eraan. Fijne ontvangst door vriendelijke beheerder. Wat zeker zeer prettig is: 'morgens worden verse broodjes of brood 'aan huis' bezorgd
Klein maar fijn. Alles is schoon en goed onderhouden. Zeer belangrijk, eigenaars zijn gastvrij en vriendelijk. Je bent echt welkom.