@Crewsers
Lid van Campercontact sinds 2019
- 2015
Prachtige locatie, direct aan het Loch. het 12 mijl lange pad rond het Loch is perfect om te wandelen, hardlopen of fietsen. de parkeerplaats is rustig - we waren de enigen daar 's nachts. Kinross is slechts anderhalve kilometer verwijderd met coöp, geldautomaat enz.
Nog steeds zo perfect als 2 jaar geleden - een echte aanrader! De belangrijkste verandering is dat je nu maar EEN nacht kunt blijven en ze vragen dat als er al 5 campers op de parkeerplaats zijn, je ergens anders heen gaat.

Een absoluut schoonheid! Adembenemend uitzicht vanuit uw busje, vriendelijke pub met begroet eten met veel gevarieerde wandelingen direct voor de deur. Gratis zonder aansluiting of £ 5 per nacht met elektriciteit en u kunt maximaal twee nachten blijven. We verbleven twee en aten beide nachten in de kroeg, de ene dag naar de Cat Bells en de volgende dag naar Keswick. Pub is ook hondvriendelijk wat een bonus is!
Geweldig als een tussenstop om een lange reis te breken en veel ruimte naast de rivier. Je kunt water bijvullen en afvalwater en afval eenvoudig weggooien. De pub is een beetje armoedig en ouderwets, maar met een goedkoop en gevarieerd menu.
Rustige parkeerplaats direct naast de rivier de Spey. Loopt voor de deur. Winkels, benzine enz. Beschikbaar in de stad op een paar minuten loopafstand. Veel vuilnisbakken voor afval en toiletten in de buurt.
Geweldige tussenstop voor opladen en legen! Goede voorzieningen, elektrische aansluiting geweldig en toilet erg schoon. Vuilnisbakken en recycling. Zoet water gemakkelijk verkrijgbaar uit de kraan. £ 10 per nacht met aansluiting & £ 7 zonder elektriciteit.
Fantastisch medelijden in het bos, direct naast het RSPB Osprey Centre & Loch Garten. Gratis verblijf voor 2 nachten. Zeer rustig met prachtige wandelingen rondom en een Loch ondiep genoeg om in te zwemmen - en ook niet te koud! Zag en hoorde de visarend rondvliegen terwijl wij er waren en vele andere vogels ook. Perfect!
Prachtige omgeving in het bos met wandelingen voor de deur. Zeer dicht bij bezoekerscentrum, Cairngorm Reindeer etc. Zeer rustig. £ 2 parkeertarief & machine accepteert ook kaarten.
Een geweldige plek aan de rand van schilderachtige bossen. Volledig afgelegen en rustig, op slechts een paar minuten van het prachtige Loch Katrine en op een steenworp afstand van vele wandelmogelijkheden. Grote prullenbak in de buurt!
Geweldig uitzicht direct aan de kant van Loch Lomond. Twee nachten doorgebracht hier & nam een boottocht naar de andere kant van het Loch gevolgd door een prachtige 7,5 mijl kustwandeling en vervolgens de boot terug. Gelukkig hadden we geweldig weer en het landschap was adembenemend. Rustig 's nachts slechts licht geluid van de hoofdweg.
Veel ruimte en lage geluidsniveaus. Water verkrijgbaar bij Loch tours. Mooie wandelingen voor de deur rond kasteel Balloch. Winkels in de buurt.
Mooie plek naast de rivier - die je kunt peddelen maar het is ijskoud! Site duur in deze tijd van het jaar € 22 euro per nacht plus een woekerprijs van € 3 per hond per nacht. We verbleven 2 nachten dus het bedroeg € 56! Veel vliegen dus zorg ervoor dat je een goede swatter hebt! Bij de receptie kunt u brood en croissants bestellen. Water alleen verkrijgbaar bij de kraan, niet in de slang, dus moest worden opgevuld via een container. Slechte wifi.
Sitecode: 19161
Absoluut genoten van deze plek! Prachtig uitzicht over de Vogezen, mooie wandelingen en fietstochten. Restaurant / bar tegenover life ride! Veel plaats. Rustig en verfrissend.
Handige plek voor iedereen die Colmar wil verkennen - wat erg mooi is en zeker een bezoek waard is. Drukke plek met de campers redelijk dicht bij elkaar. Goede waarde voor 15 euro per nacht inclusief elektriciteit, water en lozen. Goed, als je het niet erg vindt om in een stedelijke omgeving te staan, maar één nacht was genoeg voor ons.
Fantastische pittoreske locatie - we verbleven er twee nachten. Water ter plaatse beschikbaar tussen de wijnstokken. Rustige plek hoewel de kerkklokken de klok rond doen! Prachtig platteland voor de deur en wijnproeverij was vriendelijk zonder druk.
Geweldige plek om te stoppen in de Elzas. Enorme parkeerplaats zo veel ruimte. Slechts een paar minuten lopen van het prachtige stadje. Wat lawaai van de weg 's nachts, maar niet te laat of te luid. 14 euro incl. water, lozen en vuilnisbak. Koopje!
Geweldige uitvalsbasis om te verblijven. Prachtig uitzicht en zonsondergangen en zoooo rustig. We verbleven 3 nachten.