@Cristina-en-Jeroen
super mooie plek hier, maar erg druk met campers hier. we zijn net sardientjes in een blik. maar ja… het is gratis hé:-) Ik hoop dat dit mooie plekje blijft bestaan gezien dit een normale parkeerplaats is voor de lokalen. Deze kunnen nu zelf niet parkeren om te gaan zwemmen.
prima plek. - 2 stroomplaatsen ( 1 zuil) - bij de zuil kun je water kopen en je toilet legen. - €5,- ( deze word rond 21:00 opgehaald) heerlijk rustig hier.
€12,- ( incl. elektra)en €1,00 voor de hond. broodjes service nog aanwezig. Van de vliegen geen last meer ( de eigenaar is gestopt met de koeien). Het lawaai van de weg is er overdag wel maar s’avonds en S’nachts niet. De eigenaar is zelf vaak afwezig en je kunt zelf gaan staan en het geld in de brievenbus dien( s’avonds komt hij vaak wel)
de prijs van deze camperplek is inmiddels € 8,00 dit is zonder elke voorziening. € 0,50 elktra € 1,00 water € 5,00 per dag voor de douche stube( hier betaal je voor de douche en toilet) ik persoonlijk vind dit veel te duur. je staat hier wel heerlijk rustig in de natuur, en kunt hier heerlijk wandelen.
wij staan op Pronsveld en zijn op de fiets even wezen kijken naar camperplaats Prüm, maar dit is verschrikkelijk… asvalt omhoog geschoven… geen zuilen meer… Kortom weinig meer van over.
ik heb er een foto bij gedaan van het toiletgebouwtje. Deze was er voorheen niet. krappe plaatsen( je kunt net je deur open. maar is voldoende voor 1 nachtje. Sanizuil aanwezig( toilet te legen, vers water kost € 1,-)
heerlijke rustige camperplek. vooral nu het zo overal heel druk is met de campers. je moet hier zelfvoorzienend zijn. we komen hier zeker nog eens terug.
super fijne camperplek met alles erop en eraan. als minpuntje vonden wij de douche( je kunt max. 4 min. douchen) helemaal prima...alleen je bent al bijna 1 min. kwijt voordat je warm water hebt.
Mooie grote camperplek.vriendelijke beheerders.s’ morgens rond 09:15 komt er een bakkertje( wel op tijd zijn anders zijn de broodjes uitverkocht.al om een prima plek om te staan.( sinds kort kun je er ook water pakken en je cassette toilet reinigen en storten) voor de mensen die zelfvoorzienend zijn een mooie plek.
wij vinden dit een superplek, vlak aan het water. ( je hond mag er hier ook in.) eigenaresse spreekt goed Duits.Boodschappen moet je wel genoeg bij je hebben.Er zit wel een buurtsupertje( tommy) even verder op (7km.) Je kunt hier wel je chemischtoilet lozen en afvalwater( als je langer als 3 dagen staat is dit gratis.Jammer dat er niet veel is aangegeven.( zoals waar de receptie is)trap binnen in.
Prima gratis plek. Alleen word je s'morgens om 07:30 al gewekt wel 2 min. lang door de speakers van kerkklok geluiden. Dit lijkt mij nou ook weer niet nodig... maar ja dan hoef je geen wekker te zetten... Voor de rest sta je er lekker rustig, geen geluiden van de auto's.
ik sluit me aan bij de vorige. ik wil er wel aan toevoegen mocht je hier gaan staan dan ruik je de riool/putlucht heel erg. wij zijn hierdoor naar de andere camper plek gereden die er vlak achter ligt. Daar sta je wel rustiger( geen geluid van de auto's) Alleen s'morgens om 07:30 het geluid van kerkbellen op een spaeker... wel 2 min lang( dit hoeft nou ook weer niet hoor.)
plek iets van de moezel af, maar lekker rustig. je kunt hier prima douchen en naar de wc.(€15,00 voor 2 pers.) houd er wel rekening mee als je hier voor een aantal dagen wilt staan, dat je genoeg boodschappen mee hebt.want de supermarkt zit 20 km verder op. wel kun je bij Brodenbach in de pomptation wel iets krijgen.
is een prima plek zonder voorzieningen. s' morgens om 08:00 komt de bakker( zodra de rij mensen weg is rijd deze weg, dus wees op tijd.) Het geld word aan het wind van de dag opgehaald door een mannetje die er niet veel zin in heeft. verder is er weinig te beleven. € 7, 20 per dag. € 1,00 per 2kw/h je kan hier ook s' nachts overnachten zonder wat tw betalen!!!!!( als je na 17:00 ).
Super leuke camperplek. Lekker ruim, vriendelijk ontvangst. Ook een b&b erbij, stacaravan kun je ook huren. Alles goed voorelkaar. Wij komen hier zeker een keer terug