@Cristobal-Villalonga
Lid van Campercontact sinds 2019
Goed gelegen voor een bezoek aan de middeleeuwse stad. Parkeren is gratis, maar het water is erg duur, l 6€ water voor 55 minuten. Zeer slecht geslapen, want er is veel lawaai van de weg.
Goed, zeer rustig, gemalen llano. Ontbreekt licht en toegang tot de stad is erg slecht, omdat ze zijn 1.500 m. Hij loopt altijd op de weg zonder arcen, het is gevaarlijk. De vloer is erg stoffig aarde.
Heel slecht. pesimo
Zeer goed, maar de WiFi-verbinding werkt erg slecht, onmogelijk om verbinding met het internet. Ontbrekende schaduw bomen grind stoep ems
Heel slecht, gelegen in wat lijkt op de berging van het volk, het missen bewegwijzering, pavimejnto is onregelmatig en stoffig, niet bewegwijzerd om te parkeren in de voorkant van garagedeuren. Water moet gaan naar de stad te betalen. ! Grotesque!
Sitecode: 19060
Het ligt aan een zeer onaangename en lawaaierige weg
Goede gebied. Jammer dat er geen WiFi is. Zeer slechte indruk van een Portugese camper met luifel en tafel en stoelen buiten en een aggregaat onder een heg geïnstalleerd.
Zeer goed met gratis diensten. Dichtbij het centrum van het dorp en het kasteel. Het ontbreekt aan elektriciteit, schaduw en WiFi.
Montblanc vicitar goed gebied voor lichte watervriendelijke Wifi
Gebied gelegen in het centrum van het eiland Menorca en aan de voet van de Monte Toro, in het mooie dorp van Mercadal. Het is gelegen in het beursterrein naast het plaatselijke politiebureau. Zeer rustige omgeving met alle noodzakelijke diensten. Alleen ontbreekt schaduw van de bomen en WiFi. Het is het hele jaar open en op slechts 200 meter van het dorp waar er allerlei winkels en diensten.
Een uitstekend gebied. Nuy goede deal, schoon, netjes. Ze hebben een supermarkt van grondstoffen en andere accessoires voor motorhomes. Linea bus naar Malaga. Gratis WIFI. Op dit moment is er weinig schaduw, maar de jonge bomen geplant. De enige tekortkoming vond ik zeer slechte bewegwijzering aan te komen zonder mijn browser haar niet had gevonden.
Volledig gesloten. We kwamen om negen uur in de avond en moesten in een straat van het dorp slapen. Er is absoluut geen informatie op de deurr. Kunnen toeristenkantoor niet vinden
POSITIEF: bushalte voor de camping, direct naar het centrum van Barcelona communiceert. NEGATIEF: veel lawaai van de vliegtuigen van luchthaven el Prat
POSITIEF: zeer goede parking, rustig, veel plaatsen; er zijn ook containers voor vuilnis. NEGATIEF: er is geen water; geen loospunt voor grijs water, afvalwater , elektriciteit, geen WiFi.
NEGATIEF: zeer slechte parking, stoffig, verlaten en geen services.
Sitecode: 19469
POSITIEF: Rustig, veilig, zeer schoon in het centrum. NEGATIEF: zeer weinig plaatsen terwijl er is ruimte voor veel meer. Geen electriciteit en WiFi. De afval containers geven overlast van geuren en geluiden.
Idyllisch, rustig en zeer schoon.
Mooie, ruime plaatsen aan de Donau. Veel bomen. Perfecte toiletten. Zeer rustig. Een wonder.