@Crossroads21
- 2022
Wat een leuke verblijfplaats, met zeer goede voorzieningen en brandschoon.
Het inchecken zeer problematisch, wordt niet geantwoord als je in het Engels wat aan ze vraagt. Vergane glorie, toiletten slecht onderhouden, veel kapot. De loosplekken verschrikkelijk en Wifi werkt helemaal niet. Het voordeel is dat je met de bus zo in Sevilla bent of met de fiets.
Fijn dat er stroom is, maar verder is het geen ster waardig, douches en toiletten zien er uit of het gesloopt moet worden. €15 is te veel.
Er is al genoeg over geschreven, maar een fijne plek achter de sportvelden. en mooie natuur rondom. Dank aan de Gemeente.
Wat een heerlijke plaats om met je camper te staan. Leuke ontvangst van een oud baasje. Echt een aanrader.
TOPPER!
Mooie plaats! Bedankt gemeente Redange.
Een afgeschermde CP in een idillische tuin, een beetje "houtje touwtje" maar wel leuk. Eerst zijn mobiel bellen, lastige weg erheen. Overigens de prijs aan de hoge kant. €20,- per overnachting.
Helemaal mee eens met vorige riview!
Wat een heerlijke plek, een warm welkom op deze boerenlandcamping door de eigenaren An en Monsk. Goede services en prima ontvangst Wi-Fi (wat zeldzaam is in deze contreien)
Prijs klopt niet, voor één overnachting in het weiland € 36,- na een beetje protest mocht ik € 30,- afrekenen.
Leuke lokatie, maar niemand meer aanwezig, is verkocht aan een privepersoon.
Verrast door de sympathieke ontvangst van Marcos en hulpvaardig voor zijn gasten die de cp in wording uitstekend managed. Schitterend natuurgebied om te wandelen, over houten plankiers.