@CruitEire
- 2024
Het was warm weer, dus we verbleven er 5 nachten en het was goed. Rustig met geweldige faciliteiten. 20 minuten lopen naar Port Blanc en dan zijn er tal van mooie eilanden die je met de veerboot kunt bezoeken.
Sitecode: 12054
Aan de Goyen-rivier ligt deze uitstekende Aire. We hebben een paar keer geprobeerd te betalen via de Quipeo-app, maar er stond steeds dat er geen kaartjes beschikbaar waren. Geen toegang tot water zonder kaartje. Misschien omdat we er op een feestdag waren. Prachtige locatie.
Geweldig... een enorme dank aan de gemeente voor hun uitstekende voorziening van deze prachtige aire. De beste aire tot nu toe tijdens onze reizen naar Bretagne. Ik ben dol op de waslijn. Hartelijk dank⭐⭐⭐⭐⭐
Onberispelijke locatie in een lieflijk dorp. Hartelijk dank aan de gemeenschap voor deze fantastische Aire. Geweldige apotheek op een paar minuten lopen die had wat ik nodig had.
camperplaats bestaat nu niet meer... toiletten zijn vies
Geweldig... Ezels waren onze ochtendwekker. 10/10
Uitstekende stop voor onze veerboot naar Bretagne. Cobh is prachtig, vooral de kathedraal. Heerlijk om wakker te worden met de klotsende golven. Bravo Cobh, Cork council voor dit juweeltje
Prachtig en rustig camperpark in Penze. 30 minuten van de veerboot van Roscoff. Hartelijk dank aan de lokale gemeenschap van Penze voor deze prachtige camperplaats.