@Crunchy1
We zijn hier dit jaar twee keer geweest. Zeer goed georganiseerd. Het sanitair is schoon en goed onderhouden. Dit geldt voor het hele gebied. Er is een kinderzwembad en een hondenren voor mensen met honden. Het personeel is beleefd, geduldig en behulpzaam. De informatie-envelop bevat gratis buskaartjes, boot- en bustijden. Je kunt gemakkelijk met de bus naar het strand en de aanlegplaats. Je krijgt gratis parasols bij de receptie. Er is een geweldig restaurant in de buurt, maar het kan er soms druk zijn.
We hebben hier een heerlijke avond doorgebracht. Ilse is echt een geweldig mens. De camping is heel idyllisch. De kleine details stralen veel liefde uit. De hygiëne is erg goed. Ik raad het zeker aan iedereen aan die op zoek is naar een rustige, stille en vredige plek.
Ze hebben de prijs dit jaar volkomen verdiend gewonnen. De mooiste en schoonste camping van onze reis tot nu toe. De uitrusting is perfect en de gastvrijheid is zeer hartelijk.
Mooi, schoon toilet en douche. Wifi, elektriciteit en waterverbruik zijn bij de prijs inbegrepen. Afvalwater en toiletcassettereiniging zijn inbegrepen. 140 PLN / nacht voor een camper en twee volwassenen. Hond is geen probleem. Mooi uitzicht op de haven. De stad is gemakkelijk te bereiken met de fiets in 25 minuten. Tram- en bushalte op 5 minuten afstand. De trein 's nachts is helemaal niet storend. Ik durf het anderen aan te raden.