@Csatangolo
- 1992
Kamperen naast een biogasinstallatie is vreselijk. Je ademt de hele nacht de dampen in. Het duurt dagen voordat de stank uit de camper is verdwenen.
De 4 plaatsen zijn snel gevuld. Nieuw is dat overal elders parkeren verboden is, dus werden wij verzocht te vertrekken. Wij verblijven hier al meer dan 10 jaar twee keer per jaar. Ik kan deze plek niet langer aanbevelen.
Dit is de derde keer dat we hier zijn sinds 2020. Het is prachtig. We werden hartelijk verwelkomd. Sinds de vorige keer is het sanitair gemoderniseerd en is er een kinderspeeltuin aangelegd. Het nieuwe sanitair verdient vijf sterren plus. Ik kan deze camping van harte aanbevelen.
Een parkeerplaats in de achtertuin van het restaurant. Niet mooi, maar wel met afvoermogelijkheden voor afval, grijs water en toiletten. Geschikt voor een overnachting. Kosten 2000 HUF.
Leuke plek dicht bij de oude stad. Zonder V/E mogelijkheid. Adres klopt niet meer. Toegang via Florian-Geyer-Str. tegenover huisnr. 18, op de keerzijde van de plaat.
Sitecode: 61996
Wij rijden al jaren naar het plein. was altijd Was geweldig tot op de dag? Het is nu omgebouwd tot een Roma-kamp. We konden alleen maar met een misselijk gevoel op straat staan. Nooit meer!
Gisteren hebben we maar 5 uur voor de receptie geparkeerd. Was geen probleem. Kostte ons 5 €. Het personeel was erg behulpzaam..
Parkeerplaats naast Mc. Donald, omheind en voorzien van een slagboom. Entree via automaat. Accepteert creditcards, instructies ook in het Duits. Elektriciteit beschikbaar tegen betaling: € 2 voor 12 uur. We hebben de douche niet gebruikt. Aan- en afvoer mogelijk.
Vijf parkeerplaatsen voor campers op een parkeerplaats in het centrum. Moeilijk te benaderen met de grote WOMO. De plaatsen waren allemaal bezet, dus we moesten de afstand afzoeken.
Rustige plek nabij het centrum met aan- en afvoermogelijkheden. Elektriciteit mogelijk. Schoon. Bakkerij in de buurt. Voor een overnachting is een aanrader.
Parkeerplaats vrij dicht bij de straat. Verkeerslawaai niet bijzonder hinderlijk.
Jammer dat je mij met een grotere camper kunt bereiken. We hebben het 3 jaar geleden bezocht, maar durfden daar niet heen met de WOMO. Het is de enige optie in de stad.
Top pitch. Gelegen op 5 minuten fietsen, van het strand en Edeka. Geweldig Grieks restaurant op het plein. Aan- en afvoer is goed geregeld. De plaatsen zijn groot genoeg. Het sanitair is schoon.
Mooi gelegen plek met enkele sanitairgebouwen. We moeten ongeveer 500 m lopen naar de volgende. Na de regen staat het water op het plein en draaien de wielen. Het was goed dat er op het terrein water, riolering en elektriciteit is. Het toiletafvoerstation in de buurt is een grap. Je moet de cassette 500 m dragen.
Rustig, gemengd parkeren in de stad. Weer blij.
Probeerde binnen te rijden, maar de straten waren te smal voor de WOMO vanwege het verkeer.
Op de toegangswegen zijn verschillende zeer hoge "Huppel" geschikt voor verkeersremmend verkeer. Het is de vraag hoe WOMO's erover kunnen rijden.
Leuke plek direct aan het lange zandstrand. 4-5 km van het centrum van Oliva. De campingwinkel is erg slecht bevoorraad. Er zijn nauwelijks verse dingen.
Wij waren er 2 dagen geleden, maar toen we de oprit zagen (steil en bochtig), durfden we niet in onze WOMO (7 m) te rijden. De vele sterren die ik gaf omdat ik geen slechte beoordeling wilde geven.
We zijn op een vriendelijke manier ontvangen. De plaats was erg druk, maar toch was alles soepel geregeld. We hebben geen gebruik gemaakt van de sanitaire voorzieningen. Het verkeerslawaai heeft ons een beetje gestoord. Hier was de enige plaats waar we nog konden gaan staan.In Campercontact is het opgegeven telefoonnummer niet meer. Nieuw nummer 01723819426
Super pitch met zeer goede en schone sanitaire voorzieningen, Ver- en Entsorgungsmäglichkeit, koken en Spülmöglichkeit, wasmachines, drogers. Supermarkt op 5 minuten fietsen. Broodjes in de campingwinkel. Restaurant op het plein. Ik kan alleen maar aanraden.