• Camperlocaties

Partner van

@Csquare2

2023

Een locatie beoordeeld—4 dagen geleden

De ligging is uitstekend. De ontvangst was heel vriendelijk en hartelijk . De voorzieningen zijn ruim voldoende in aantal , alles werkt en is schoon , ondanks dat het er allemaal wel erg gebruikt uit ziet . Verbinding met de router werkt maar helaas geen internet. De hele camping heeft eigenlijk een flinke opknapbeurt nodig om weer 4 of 5 sterren te verdienen.

Een locatie beoordeeld—11 dagen geleden

heel fijne CP met alles wat nodig is tegen een heel eerlijke prijs.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

wij stonden hier op onze reis naar Spanje eind mei . Heerlijke plek , fijn sanitair en Brabantse gezelligheid 😁 met Ruud en Esther . Jammer dat onze terugreis niet langs Chezelle komt. Cees en Cislein

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

prima CP om de stad te verkennen. gratis stroom en prima mogelijkheden voor schoon- grijs en zwart water. Uitrijden was even lastig omdat NL nummerbord niet wordt herkend. Na 5 minuten overleg over de intercom ging de slagboom open.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Heerlijke plek om een paar dagen te staan. Wij zijn met de fiets ( geen ondersteuning) naar Tudela gereden , mooie stad. Prima te doen in 40 minuten en grote delen over aparte fietspaden. Je moet zeker proberen een olijfolie proeverij mee te maken en je laten verleiden om wat heerlijke biologische olie te scoren. Heel gastvrije mensen!

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

wij stonden er 22 mei met uiteindelijk 23 campers + nog een stuk of 10 op het veld verderop. Rustig en prima plek voor een bezoek aan los Bardenas reales.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Ik sluit me aan bij de meeste van de mooie reviews. Wij hadden ons verheugd op het gezellige barretje en het restaurant, maar niemand had gezegd dat die pas op donderdag avond openen. Dan sta je op maandagavond zonder eten ineens best ver van winkels en restaurants met je camper. Aardige mensen en relaxed sfeertje maar voor ons maar een nachtje .

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Wij hebben hier om 16.30 voor het kantoortje gestaan en een aantal keer het opgegeven telefoonnummer gebeld. Nergens iemand die reageert of opneemt. Maakt ook geen uitnodigende indruk.Afrader wat mij betreft

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

niet kunnen vinden!! Heel vreemd!

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Heerlijke plek voor een nachtje. Wij hadden heel veel wind , de camper met de neus in de wind gezet. Stond de hele nacht te schudden door de wind. Heel leuk! Prachtige vergezichten. Wij stonden er met nog 3 andere campers. De weg naar boven is een beetje smal maar goed te doen. Een paar tegen liggers gehad maar iedereen is zo relaxed dat het geen probleem vormde.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Heerlijke plaats. Goed te bereiken met een bus camper. Redelijk vlak terrein, prachtig uitzicht. Geen voorzieningen maar dat is logisch op een parking. Wij hebben een nachtje gestaan zonder andere campers . Haasjes- kalveren en paarden naast de camper.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

heel fijne plek om een nachtje te slapen. wij konden ons per telefoon aanmelden en kregen de code van de automatische poort. Betalen door 20 euro in een enveloppe achter te laten in de “ honesty box” elektriciteit- chem toilet-grijs water - schoon water en afval. alles included in de prijs. Top !

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Eind februari ruim een week gebleven tussen de palmbomen. Mooie wandeling ten noorden van Elche Leuke stad ook en goed te doen o de fiets. Ontzettende lieve gastvrije ontvangst. Er zijn nog wel wat verbeterpuntjes mogelijk maar er wordt hard gewerkt. Zeker de moeite waard om voor om te rijden!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Wat een bijzondere plaats voor een CP. Op het terrein bevindt zich een heuse stieren arena welke nu alleen wordt gebruikt voor paarden. Mooie plek vlakbij het stadje en dicht bij Xaló. Ontzettend lieve behulpzame eigenaars!! Wij hebben er genoten midden febr 2024

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

wij stonden hier een week terwijl we maar 2 dagen gepland hadden. Heerlijke ruime plekken tussen schitterende oude olijfbomen.Wij hadden een plek van ongeveer 30bij 30meter voor ons alleen. De volgende camper stond op zeker 60 meter . Toilet en douche zijn voldoende schoon met lekker warm water. Het hadden er gerust 2 of 3 mogen zijn. De eerste keer wat lastig te vinden ondanks 2 navigatiesystemen ! Dit is zeker een aanrader !m